Grzebiuszka 12.09.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Hej dołączam do Ciebie może kawałeczek tarty gruszkowej ?? http://kuchnia.gazeta.pl/im/6/2690/z2690756A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 12.09.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 hihi Basiah2 no prosze jak się do Twojej kawki ciasta posypały lubie zaczynać dzień od kawki i czegoś słodkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.09.2007 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 witajcie zauważyłam pewien schemat naszych pogaduch...otóż rano kawa i ciacho, w południe jakoś w większości przypadków cicho, ja wciskam wam przepis na kotlety, zupkę lub sernik, których nikt nie próbuje , a potem to dopiero impreza... faceci, alkohol i takie tam różne. Na koniec przychodzi amonite z kojącym wierszykiem i błogo zasypiamy. Moje drogie .... a ja mam problem. Włosy garściami mi wypadają. Znacie dobry środek aby nie wyłysieć? Poza zalecanym brakiem stresu, łykaniem skrzypu polnego z pokrzywą i przeczekaniem jesieni??? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 12.09.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Cześć spróbuj może zażywać Revalid albo coś w tym stylu (do kupienia w aptece), rezultaty na pewno nie będą z dnia na dzień ale powinno pomóc Zwłaszcza w połaczeniu z naszymi sesjami psychoterapeutycznymi bo to pewnie nerwy daja o sobie znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 12.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Moje drogie .... a ja mam problem. Włosy garściami mi wypadają. Znacie dobry środek aby nie wyłysieć? Poza zalecanym brakiem stresu, łykaniem skrzypu polnego z pokrzywą i przeczekaniem jesieni??? Pomocy chyba liniejesz na jesień A tak na serio to witaminki i owoce. Powinno pomóc Acha - dzięki wszystkim za ciacha do kawki. Ja jestem ciachożerca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.09.2007 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ŁO MATKO NAWET TVN RUSZYŁ MI z odsieczą..... zaraz Mandaryna będzie mówiła o przedłużaniu włosów..........hhhmmmm chyba nie dosłyszeli, że mi wypadają. taki stan miałam na wiosnę...... wyzbyłam się znacznej ilości upierzenia..........w aptece pytałam, ale na dobrą sprawę trzeba próbować wszystkiego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.09.2007 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jakie znaczenie dla kondycji włosów ma stres? Spore. Stres nasila wydzielanie hormonów takich jak prolaktyna (w dużym stężeniu występuje np. u matek karmiących), której nadmiar powoduje wypadanie włosów. Osłabienie włosów może być także spowodowane niekontrolowanym, nerwowym drapaniem się w głowę. Gdy pacjent wyrywa sobie włosy mimo bólu, to może być objaw choroby psychicznej - trichotillomanii. ( tak źle ze mną nie jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.09.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A jakie częściej spotykane choroby mają wpływ na włosy? Np. niedoczynność tarczycy, zaburzenia hormonalne - nadmiar prolaktyny, niedobór estrogenów (dotkliwy zwłaszcza podczas menopauzy), wycieńczające choroby nowotworowe, przewlekłe infekcje z wysoką gorączką. Często spotykane jest również łysienie polekowe, np. gdy zażywa się leki na nadciśnienie, obniżające poziom cholesterolu, doustne antybiotyki przeciwtrądzikowe. Fatalne skutki może mieć też anemia spowodowana brakiem żelaza. W ogóle wszelkie niedobory związane z dietą źle odbijają się na kondycji włosów. Dlatego dziewczyny odchudzające się "cudownymi dietami" tracą sporo włosów. Groźne są diety hypokaloryczne (700-1000 kcal dziennie) oraz jednostronne, np. niskobiałkowe (bezmięsne), ubogie w witaminy. To były cytaty z internetu.Zatem mogłoby się zgadzać z powodu stresu schudłam, to i wyłysieć trochę trzeba , bo taka kolej rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 12.09.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Juz nie chudnij więcej przytulam Cię mocno :) i prosze szybko zjeść cos zdrowego http://kuchnia.gazeta.pl/im/9/3458/z3458789A.jpg http://kuchnia.gazeta.pl/im/0/3275/z3275270A.jpg http://kuchnia.gazeta.pl/im/5/3458/z3458805A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.09.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Edyciu jestem po krupniczku, ale warzywka wciągnę migusiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.09.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Przedszkole. Po zajęciach przedszkolanka pomaga założyć botki jednej zdziewczynek. Męczy się, bo botki są ciasne ale w końcu - weszły.Spocona siada na ławce obok, a dziewczynka mówi:- A butki są na złych nóżkach!Rzeczywiście, lewy na prawy. Ściąga je więc, zakłada znowu, mordujesię sapie... wreszcie!- A to nie są moje buciki... - mówi nagle dziewczynka.Przedszkolanka zaciska zęby, ściąga botki, ociera pot z czoła...- ... to są buciki mojego brata, ale mama kazała mi je nosić.Pani zaciska pięści, liczy do dziesięciu... Wciąga botki znowu na nogidziewczynki. Uspokaja oddech. Zakłada jej płaszczyk, czapeczkę...- Masz rękawiczki? - pyta dziewczynkę.- Mam, schowane w butkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.09.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jednostka wojsk pancernych.Młodzi żołnierze stoja przy człgu,podchodzido nich dowódca.-Nazywam się kapitan Dyszel.Od dzisiaj jestem waszym dowódcą.-Tak jest panie kapitanie!-Żeby nie było niejasności-co jest najważniejsze w czołgu?-Działo-mówi jeden.-Nie,najważniejszy jest pancerz-rzuca drugi.-Radiostacja jest najważniejsza-krzyczy trzeci.-Bzdura,głupoty gadacie!Zapamiętajcie!Najważniejsze w czołgu,to nie pierdzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 12.09.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Facet był w trakcie służbowego wyjazdu. Zameldował sie w hotelu. W pewnejchwili poczuł się nieco samotnie więc postanowił zadzwonić do jednej z tychpanienek, których ulotki można znaleźć za wycieraczką samochodu.Wyszedł z hotelu, pokręcił się trochę i znalazł kilka ulotek. Jedna z nichprzypadła mu nadzwyczaj do gustu a zwłaszcza prężąca się na niej dziewczynao pseudonimie Erotiq. Długie piękne lekko falujące włosy, wszystkiezaokrąglenia wprost idealne. piękne nogi aż do nieba...wiadomo o co chodzi.Zdecydowany, chwycił za telefon i dzwoni!- Halo? - słychać zmysłowy głos kobiety w słuchawce, facet w niebo wziety -myśli - "Brzmi cudownie" więc nawija:- Witam, słyszałem ze daje Pani wspaniały masaż i chciałbym by Paniprzyjechała do mnie do mojego apartamentu w hotelu i zrobiła mi taki masaż.Albo, ... chwileczkę...nie tak nie...muszę być z Panią szczery... Jestem samw mieście i mam straszną ochotę na seks!! Chce ostrego, gorącego seksu ichce tego teraz i natychmiast!! Chce perwersji przez całą noc! Zrobię cokażesz! Przynieś ze sobą gadzety i inne zabawki, przygotuj sie na wszystkietriki i pozycje.Bedziemy się pażyć przez całą noc. Zwiąż mnie, wysmarujczekoladą i bitą śmietana, wszystko czego chcesz maleńka. Więc jak?- Hmm, brzmi wspaniale ale na miasto wychodzi sie przez "9"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 12.09.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 dobre.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam wieczornie zauważyłam pewien schemat naszych pogaduch...otóż rano kawa i ciacho, w południe jakoś w większości przypadków cicho, ja wciskam wam przepis na kotlety, zupkę lub sernik, których nikt nie próbuje No wiesz! Jak możesz! Ja uwielbiam czytać przepisy może nawet kiedyś się zawezmę i w końcu jakiś wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 12.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam wszystkie koleżanki, obecne i nieobecne też Co u Was nowego? U mnie nuda... Jakąś imprezkę zorganizować by wypadało Pomysły? Propozycje? Sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.09.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 cześć Grzebiuszka kazała mi się wpisać do mojej licealnej klasy i teraz szukamy w necie naszych kolegów i koleżanki, tak nas wciągnęło, że szok..... mam 5 okien otwartych i czytam wszystko na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 12.09.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Coś leniwe dzisiaj jesteście, nic nie piszecie, nie proponujecie Zmęczone? Ja też... Marzy mi się wypoczynek na hamaku pod palmami http://cowtrawiepiszczy.blox.pl/resource/hamak_na_plazy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 12.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 cześć ...mam 5 okien otwartych i czytam wszystko na raz Cóż za podzielność uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 12.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jeszcze w temacie hamaków Znalazłam kilka modeli do wyboru. Ten proponuję dla Matki Z. http://www.uncrate.com/men/images/2007/04/cocoon-hammock.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts