AgaMAJ 13.09.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ku pokrzepieniu serc. Dobrej nocy. http://konopki.ovh.org/obrazy/fotografie%20dzieci%20-%20geddes%20-%2042.jpg Dobranochttp://konopki.ovh.org/obrazy/fotografie%20dzieci%20-%20geddes%20-%2030.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.09.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Tratata, u mnie w końcu słońce a nie deszcz i deszcz i deszcz! Składa mi się więźba, tratata i już mam ochotę do życia! Oby taka pogoda się utrzymała co najmniej tydzień albo najlepiej dwa a w ogóle to najsuperowiej by było do przyszłej wiosny!!! Hurra - mój dach się robi! Matko Z. oczywiście pogrążam się w nerwach na ekipy razem z tobą (chociaż mojej nic wielkiego nie mogę zarzucić - są wooolni ale dokładni). To do wieczorka - ach nie - do jutra wieczorem bo muszę dzisiaj iść wcześniej spać. W sobotę jadę na ogólnopolski zjazd beagli a moją czworonożną gadziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.09.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witam przedpołudniowo:) U mnie też dziś słońce i od razu jakoś inaczej człowiek patrzy na świat... No i dziś piatek... Też miło Udanego dnia Wam zyczę, kobietki, no i powodzenia w dzisiejszych walkach dla co poniektórych do Ciebie mówię, Matko Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 14.09.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Cześć Wam Wszystkim u nas tez dzis piekne słońce i podobno nawet ciepło na dworze dziewczyny miłego dnia i jeszcze więcej slońca na łikend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 14.09.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 wpadłam do Was na chwileczkę zapytac co tam słychac w wielkim świecie... Słoneczko dziś świeciło, miło było z domu wyjśc. Jutro idę na weselicho - BAAAAARDZO mi się nie chce....(nawet nie znam "młodych"). Miłego wieczorku życzę wszystkim - rano jak zwykle poczytam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.09.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 wpadłam do Was na chwileczkę zapytac co tam słychac w wielkim świecie... Słoneczko dziś świeciło, miło było z domu wyjśc. Jutro idę na weselicho - BAAAAARDZO mi się nie chce.... (nawet nie znam "młodych"). Miłego wieczorku życzę wszystkim - rano jak zwykle poczytam.... No i gdzie zmykasz? Pewno maseczkę na swe kocie oczęta położyć A pokaż się przed wyjściem na wesele ........jako i matka uczyniła ...i sprawdzi czy dobrze dziecię nauczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.09.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Pijęhttp://img208.imageshack.us/img208/3926/underconstructionpiwogg6.jpg sama, bo nawet nie pytacie jak mi minął dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 14.09.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A pokaż się przed wyjściem na wesele ........jako i matka uczyniła ...i sprawdzi czy dobrze dziecię nauczyła A gdzie mi tam do MATKI Z? Ja aparycji nie tej, nie będę więc straszyc swoim zdjęciem YreQ jak ci minął dzionek? Mam nadzieję, że miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.09.2007 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Zajefajnie kotku mi minął...... W drodze na działkę .... na wiadukcie obwodnicy, gdzie nie było jak zjechać....staliśmy w korku...........potem mąz mu w gaz a on ...ani drgnie. Potem telefon do ubezpieczyciela - czekanie bo to nie link4 - oddzwanianie - nie mają wprowadzonej polisy - na drodze trąbią - my czekamy - przyjechała laweta - I TO BYŁ MÓJ PIERWSZY RAZ - kierunek mechanik - tam czekanie....itd........... Moim pierwszym posiłkiem był obiad o 19.04, teraz relaks z babskimpiwem i zastanawianie sie kto dach mi zrobi, bo PAN J powiedział, że jak nie chcemy mu zapłacić za teap ( nieskończony) to on z dachu schodzi i w to piękne słońce co zaczyna świecic, będzie kładł ścianki działowe jak jeszcze strop nie jest rozszalowany. Niestety nie mówimy tym samym językiem. Mam obciążoną psychikę, zobaczę co będzie jutro . Ale basiu to nie chodzi o to - " gdzież mi tam do..." tylko zdjęcie ma być i koniec, w końcu bawić się idziesz, więc ocenimy fryzurkę i paznokcie i makijaż...April jest w tym biegła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Hej!!! Co porabiacie w ten piątkowy wieczór? Ja szukam pomysłu na ogród. Po co? Sama nie wiem, bo do urządzania ogrodu to u mnie jeszcze daleko Ale kilka propozycji już mam: ogród japoński http://www.japonia.org.pl/obrazki/Ogrody_Zen/Ogrody_Zen_03.jpg lub ogród chiński http://marpuch.googlepages.com/st418.jpg Orientalne klimaty??? Chyba nie są dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 14.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 kochana to pije z Tobą http://images13.fotosik.pl/83/47951ed59ea26d3c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.09.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A która to już szklaneczka dzisiaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.09.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 kochana to pije z Tobą http://images13.fotosik.pl/83/47951ed59ea26d3c.jpg No brawo, w końcu po "Gębach" zawitałaś u nas, a gdzie cudna córka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.09.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 I jeszcze w temacie ogrody, zdjęcie ogrodu w stylu angielskim: http://www.polskiogrod.pl/img/style/a3.jpg Wiem, że nic nie przebije ogrodu amonite , bo to najzdolniejsza ogrodniczka na forum Dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 15.09.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Witajcie w sobotę o NIELUDZKIEJ porze................ Chyba zatłukę tego mojego kota - znowu miał przypływ czułości o świcie....... Znowu mnie budził z uporem godnym lepszej sprawy - do skutku oczywiście Ale jest taki rozbrajający, że wszystko mu wybaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 15.09.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ja szukam pomysłu na ogród. Po co? Sama nie wiem, bo do urządzania ogrodu to u mnie jeszcze daleko Też tak mam... Muszę przyznac, że jak zapadła decyzja o budowie domku (plany są na wprowadzenie się na Boże Narodzenie 2009) to zaczęłam namiętnie "szczepic" kwiatki. I tak nie ma jeszcze fundamentu, a roślinek pełno. A tak w ogóle to ja hoduję sobie kaktusy od jakichś kilkunastu lat. Teraz mam ich niezbyt dużo (brakuje mi miejsca i częśc musiałam porozdawac), ale okazy mam całkiem ładne. Ej wstawajcie kobitki, bo samej nudnawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 15.09.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 YreQ jak się teraz do Ciebie zwracac - toż Ty już ELYTA FORUM jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 15.09.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 teraz padło na mnie (widzę, że to zaraźliwe) - GADAM SAMA ZE SOBĄ...... To się jakoś leczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.09.2007 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 teraz padło na mnie (widzę, że to zaraźliwe) - GADAM SAMA ZE SOBĄ...... To się jakoś leczy??? Tak, leczy. Przyjmujesz tabletki do pierwszego wpisu obudzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.09.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 YreQ jak się teraz do Ciebie zwracac - toż Ty już ELYTA FORUM jesteś! Patrz, jak ten czas leci............... Matko, Matulu, Mateńko .... a na poważnie , to do TYCH "elit-elit" jakoś mi nie po drodze, słabo mam opanowaną wyniosłość i sztukę aktorską - nie wybieram się tam, gdzie mam z góry przegrany egzamin i gdzie nie pasuję. Z Wami mi dobrze........ a że gaduła jestem, to tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts