amonite 15.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Oj Bianca, nie za dużo tego? Dziiiiwnie mi się kręęęęci w głoooowie.... Zaraz wskakuję do łóżeczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.09.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Oj Bianca, nie za dużo tego? Dziiiiwnie mi się kręęęęci w głoooowie.... Zaraz wskakuję do łóżeczka... Będzie wierszyk? na pocieszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ale jeszcze coś..... >>>>Kocham jutro<<<<<< Wojciech Młynarski Kolejny dzień zamyka bramy I słońce w głębi mórz się skryło, Oto czas przeszły dokonany To już historia, to już było Niczego zmienić w tym nie mogę, Lecz przez zakręty życia mego Mogę wyruszyć w dalszą drogę Z nadzieją nową i dlatego Kocham jutro Z jego każdą obietnicą Z jego wielką tajemnicą Kocham jutro Kocham jutro Co porwane myśli sklei Które bratem jest nadziei Kocham jutro Kocham jutro Co mi każe mylnie sądzić Głupio pytać, ciężko błądzić Kocham jutro Kocham jutro Co objawi mi ład życia W zadziwieniu i w zachwycie Kocham jutro... Jutro ciekawi mnie ogromnie Jest szansą, która wszystko zmienia, Dlatego nie spisuję wspomnień Ale notuję swe marzenia Marzenia kształt szalony mają Są rozpalone do białości I chociaż rzadko się spełniają To nie umniejsza mej miłości Kocham jutro Kocham świt w Ardeńskim Lesie Co odmianę mi przyniesie Kocham jutro Kocham jutro Kocham życie w ciągłym biegu Ślad na piasku, ślad na śniegu Kocham jutro Kocham jutro Kwiaty, co twój balkon zdobią Nuty, które się sposobią Kocham jutro Nie patrz smutno Odgoń z czoła chmurę ciemną Dłoń mi podaj i wraz ze mną Kochaj jutro... Kocham jutro Z jego każdą obietnicą Z jego wielką tajemnicą Kocham jutro Kocham jutro Co mi każe mylnie sądzić Głupio pytać, ciężko błądzić Kocham jutro Kocham jutro Co objawi mi ład życia W zadziwieniu i w zachwycie Kocham jutro... Kocham, kocham, kocham... Dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.09.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dzięki amonite tradycji jak codzień stało się zadość, więc idę chwiejnym krokiem nynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.09.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Amonite ja do ciebie dobra duszo przyjadę - zawsze wiesz co i kiedy, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 15.09.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 O widzę, że już wszyscy śpią. Więc idę i ja pcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.09.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 16.09.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Coby tradycji stało się zadośc - ja jak zwykle robię pobudkę: HALO WSTAWAC!!! Ja już po weselu, było ok (wróciliśmy o 21.00 )- ale ze mnie skansen Dziękuję za życzonka dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.09.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Coby tradycji stało się zadośc - ja jak zwykle robię pobudkę: HALO WSTAWAC!!! Ja już po weselu, było ok (wróciliśmy o 21.00 )- ale ze mnie skansen Dziękuję za życzonka dobrej zabawy Basiu, o której? Jedzonko Ci nie smakowało ? Ale dostałam kawusię śliczną od męża do łóżeczka, z bitą śmietaną i dekoracją......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 16.09.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Basiu, o której? Jedzonko Ci nie smakowało ? Ale dostałam kawusię śliczną od męża do łóżeczka, z bitą śmietaną i dekoracją......... O cześc Matko Z Gratuluję kawki do łóżeczka tzn sorki gratuluję mężusia! A my wróciliśmy wcześnie, ale generalnie było oki. Jedzonko też w porządku - i co najważniejsze - dopisała pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 16.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ale dostałam kawusię śliczną od męża do łóżeczka, z bitą śmietaną i dekoracją......... Matko Z. jak Ty to zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 16.09.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 To ja postawię się w roli męża Matki Z. (czy to nasz ojciec Z. ) i serwuję wszystkim kawkę z bitą śmietaną oczywiście http://i.wp.pl/a/f/jpeg/17947/kawa_ze_smietanka_k_031.jpeg no i coś na deser http://www.strykowski.net/wlochy/Deser_udelorowany_mieta_3657.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.09.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Mmmm, pychotki. tego mi było trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.09.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Jak zwykle łasuchowanie od rana Niektórym to dobrze, dostają kawkę z bitą śmietaną do łóżka, a inni muszą sobie sami radzić... Dobrze, że Agajar zapodała coś słodkiego Ciekawe, co tam u naszej April po sobocie... Może wkleję po metamorfozie Tzn. nowa fryzura, nowy make-up ale to dopiero w sobotę, bo mąż wraca Make-up przewiduję taki: http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16864/zakupy_makijaz_1.jpg Jak myślicie padnie z wrażenia? Chyba padł, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 16.09.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Może wkleję po metamorfozie Tzn. nowa fryzura, nowy make-up ale to dopiero w sobotę, bo mąż wraca Make-up przewiduję taki: http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16864/zakupy_makijaz_1.jpg Jak myślicie padnie z wrażenia? Chyba padł, co? oj chyba obydwoje padli , bo jakoś April zamilkła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 16.09.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Może by tak Dziewczynki w ten niedzielny wieczorek czegoś wyskokowego się napić. Do wyboru http://i.wp.pl/a/f/jpeg/12437/drink.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.09.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam, co słychać?....... ...........poza drinkami, bo nie mam ochoty......... Za to mam ochotę na dekarza, z chęcią zaoferuję mu seksowne krokwie, namiętne murłaty i soczyście czekoladową dachóweczkę do obróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 To w takim razie to zielone poproszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Hej YreQ Chętnie bym Ci jakiegoś dekarza podesłała, ale niestety nie mam żadnego na oku... A co oznacza ten wpis Wartownika w Twoich komentarzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.09.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Hej YreQ Chętnie bym Ci jakiegoś dekarza podesłała, ale niestety nie mam żadnego na oku... A co oznacza ten wpis Wartownika w Twoich komentarzach? Był na naszej wiosce na grzybach i widział na mojej chatce parę murłat położonych, myślał, że mam cieślę. A z grzybami z działki żartował, bo sama sobie wyzbierałam wczoraj .......... ...........mam takie fajne miejsce na dom i ani grama szczęścia do ekip, które mogłyby w końcu ten dom postawić........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts