YreQ 19.09.2007 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witajcie, pojawię się późnym wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.09.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 muszę się Wam przyznać, że jednego kaktusa przelałam hmmmm mojego pierwszego kaktusa też utopiłam Tzn że jest jeszcze dla mnie jakaś szansa szansą dla Ciebie może być przyjazd do mnie i pomoc przy zakładaniu ogrodu..............takie przyrodnicze praktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.09.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 cześć dziewczyny!!!ile już nas jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 19.09.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 znów zalało nam działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.09.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 cześć dziewczyny!!!ile już nas jest? hejka.............gdzieś koło 20-stki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.09.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 znów zalało nam działkę Zapowiadają ciepłe dni - wszystko wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 19.09.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Samo niestety nie wsychnie. Zostawiliśmy pompe włączoną na noc może trochę osuszy. Jest masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 19.09.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Hej Agajar a macie załozony drenaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.09.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ciiii!!! Czekamy na głośną pobudkę od basiah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.09.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 WSTAWAJCIE ŚPIOCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miałam dziś zaczekać na pobudkę Agijar ale skoro zostałam wywołana do tablicy to wrzeszczę ile sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Hej Agajar a macie załozony drenaż?? Nie mamy jeszcze nic ponieważ bedziemy nawozić działkę a dopóki ciężki sprzęt jeździ nie możemy nic zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 WSTAWAJCIE ŚPIOCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miałam dziś zaczekać na pobudkę Agijar ale skoro zostałam wywołana do tablicy to wrzeszczę ile sił Zapomniałam o pobudce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 20.09.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 no ja już sie obudziłam po takiej pobudce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 20.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Hej Agajar a macie załozony drenaż?? Nie mamy jeszcze nic ponieważ bedziemy nawozić działkę a dopóki ciężki sprzęt jeździ nie możemy nic zrobić. o kurcze no tak ehh z ta wodą... mam nadzieję, że pompa przez noc troche wody wypompowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Zarzucę Wam dziewczynki temat- czy robicie zakupy poprzez internetowe serwisy aukcyjne? Ja osobiście tak. Nie tylko kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.09.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Agajar jak tam działka, a właściwie woda na działce? Pompa się spisała? Zarzucę Wam dziewczynki temat- czy robicie zakupy poprzez internetowe serwisy aukcyjne? Ja osobiście tak. Nie tylko kupuję A owszem kupuję. Ty coś sprzedajesz dodatkowo? co jeśli można wiedzieć? taka ze mnie ciekawska bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Zarzucę Wam dziewczynki temat- czy robicie zakupy poprzez internetowe serwisy aukcyjne? Ja osobiście tak. Nie tylko kupuję Ja nie, bo nieufna jestem, jeśli się skuszę , to dam znać co kupiłam. Temu szleństwu poddał się jednak mój mąż - kolekcjonuje muszle. Tego czego nie dostanie w superowym sklepiku w Dźwirzynie (jak przelotem jesteśmy na wakacjach) to wyszukuje na allegro. Kiedyś kupił czołg ( ) model z II wojny światowej - przyszedł uszkodzony. Zastanawiałam się nad oknami veluxa z allegro, bo były tanie - ok.200 zł mniej niż w hurtowni - myślałam jeden dzień, pojechałam i kupiłam w hutrowni - z moim szczęściem nie chciałam ryzykować wtopy - okien mam 7 szt. Drzwi wejściowe ze Stobrawy dziewczyny na forum też kupują z allegro. Ale jakiś gość napisał , że przyszły mu w kiepskim stanie - słabo zabezpieczone ( tektura po makaronach) i jakoś słabo wykonane - nie były np.podomalowywane. Jak Agajar powie co ma - to ja odpowiem czy jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Wątek został skierowany na złą drogę... nie chodziło mi o to co ja wystawiam czy nie tylko o to co kupiłam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Wątek został skierowany na złą drogę... nie chodziło mi o to co ja wystawiam czy nie tylko o to co kupiłam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie tylko kupuję ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts