basiah2 20.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Wątek został skierowany na złą drogę... nie chodziło mi o to co ja wystawiam czy nie tylko o to co kupiłam sama ?????????????????? no to pochwal się co sama kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie tylko kupuję ??? no oczywiście nie tylko kupuję ale i sprzedaję. A wątek miał iść w stronę tego co wczoraj zakupiłam. Oj nic dziewczynki nie kumacie. Pochwalić się chciałam i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 no to co kupiłas? i powiedz co sprzedajesz przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 no więc ogólnie kupowałam na aukcjach bluzki, książki i takie tam rupiecie a ostatnio nawet dwie pary butów- okazały się idealne. No a wczoraj tak całkiem przypadkowo kupiłam... sukienkę na wesele mojego brata... A sprzedajemy z mężem ogólnie rzecz biorąc ciuszki (nic więcej nie mogę powiedzieć bo była by to reklama a to zabronione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie tylko kupuję ??? no oczywiście nie tylko kupuję ale i sprzedaję. A wątek miał iść w stronę tego co wczoraj zakupiłam. Oj nic dziewczynki nie kumacie. Pochwalić się chciałam i tyle piątka za odwagę, bo ja chyba potomkiem "niewiernego Tomasza" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 a ostatnio nawet dwie pary butów- okazały się idealne. No a wczoraj tak całkiem przypadkowo kupiłam... sukienkę na wesele mojego brata... Wklej zdjęcia zakupów , to zastanowię się, czy warto ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.09.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 piątka za odwagę, bo ja chyba potomkien "niewiernego Tomasza jestem" też kupuję i jak na razie (ODPUKAĆ) wsjo jest w porządku. Nawet porcelankę kiedyś kupiłam - dotarła super zabezpieczona.... Ale kolega się naciął... Agajar teraz zdjęcie w kreacji zakupionej wklejaj!! wiem, wiem ja nie dałam swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 [Oj nic dziewczynki nie kumacie. Pochwalić się chciałam i tyle .......w takim razie muszę sprawdzić swój biorytm intelektualny na dzień dzisiejszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.09.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 [Oj nic dziewczynki nie kumacie. Pochwalić się chciałam i tyle .......w takim razie muszę sprawdzić swój biorytm intelektualny na dzień dzisiejszy.... wychodzi, że ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Agajar teraz zdjęcie w kreacji zakupionej wklejaj!! wiem, wiem ja nie dałam swojego Zdjęcie może pokażę na chwilkę jak Matka Z. (którego z resztą nie widziałam ale czytałam ) ale dopiero 13 października Zdjecia zakupu postaram się wkeić na chwilę (nie są moje tylko z aukcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 o taką sobie kupiłam. Patrzecie szybko bo usuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.09.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 fiu fiu fiu bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 zdjęcia usunięte. Basiah2 dziękuję Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 zdjęcia usunięte. Basiah2 dziękuję Ci. ..... no chyba nie zrobiłaś tego złośliwie? nie zdążyłam zobaczyć moje były dłużej zamieszczone Dawaj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 p.s. przez dwie minuty to nawet mój komp nie zatrybi......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ależ proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Piękna Cudnie będziesz wyglądała. Mój mąż pyta czy kupiłaś samą sukienkę, czy z tą panią ? ( pani dla twego mężusia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.09.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Piękna Cudnie będziesz wyglądała. Mój mąż pyta czy kupiłaś samą sukienkę, czy z tą panią ? ( pani dla twego mężusia) Pani ma buźkę zasłoniętą więc różnie z nią może być Mówiłam - kiecka fiu fiu fiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Piękna Cudnie będziesz wyglądała. Mój mąż pyta czy kupiłaś samą sukienkę, czy z tą panią ? ( pani dla twego mężusia) tak w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 YreQ powiedz mężowi, że w razie czego mogę odstąpić panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts