YreQ 20.09.2007 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 YreQ powiedz mężowi, że w razie czego mogę odstąpić panią - to ja a on pyta, czy Pani nie była ...cyt. " wcześniej użyta przez Twego męża" .... bo on przyjmuje tylko towar "nieprzechodzony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.09.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 YreQ powiedz mężowi, że w razie czego mogę odstąpić panią - to ja a on pyta, czy Pani nie była ...cyt. " wcześniej użyta przez Twego męża" .... bo on przyjmuje tylko towar "nieprzechodzony" YreQ fajny ten twój mąż!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.09.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Pozdrowionka dla wszystkich Agnieszek YreQ powiedz mężowi, że w razie czego mogę odstąpić panią - to ja a on pyta, czy Pani nie była ...cyt. " wcześniej użyta przez Twego męża" .... bo on przyjmuje tylko towar "nieprzechodzony" YreQ fajny ten twój mąż!!! No, super . Dokładnie jakby cytował mojego M. Cóż, typowo męskie podejście do życia i kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.09.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 cześc April dawno Cię nie było.... gdzie byłaś jak cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 YreQ powiedz mężowi, że w razie czego mogę odstąpić panią - to ja a on pyta, czy Pani nie była ...cyt. " wcześniej użyta przez Twego męża" .... bo on przyjmuje tylko towar "nieprzechodzony" hm z tego względu, że sukinka wraz z panią jeszcze do mnie nie dotarła to zawsze mogę podać adres wysyłki Twojego męża i wtedy będzie pewność, że towar (czytaj pani) "nieprzechodzony", bynajmniej nie przez mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 YreQ powiedz mężowi, że w razie czego mogę odstąpić panią - to ja a on pyta, czy Pani nie była ...cyt. " wcześniej użyta przez Twego męża" .... bo on przyjmuje tylko towar "nieprzechodzony" hm z tego względu, że sukinka wraz z panią jeszcze do mnie nie dotarła to zawsze mogę podać adres wysyłki Twojego męża i wtedy będzie pewność, że towar (czytaj pani) "nieprzechodzony", bynajmniej nie przez mojego męża dobre, ale gorzej będzie jak Twój przechwyci przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 cześc April dawno Cię nie było.... gdzie byłaś jak cię nie było? Tu i tam, ale bardziej tam niż tu Co proponujecie na dzisiejszy wieczór? Może..., zapoznamy się z japońską modą? http://schools.4j.lane.edu/yujingakuen/images-culture/kimono.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ciekawe co takie gejsze noszą pod spodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ciekawe co takie gejsze noszą pod spodem? Dobre pytanie, ale mnie bardziej ciekawi co pod spódniczkami noszą Szkoci http://www.zsti.gliwice.pl/konkursue/pliki/fotyteksty/szkoci.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ... no nie powiem, nie powiem, wieczór fajnie się zaczyna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Może wielki Sean Connery udzieli nam odpowiedzi http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e5/ConneryKilt.jpg/250px-ConneryKilt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ... no nie powiem, nie powiem, wieczór fajnie się zaczyna.... Aby było jeszcze ciekawiej... Proponuję Drogie Panie, do wyboru: Szkocki lub japoński trunek ... http://www.uncrate.com/men/images/wakatake-daiginjo-sake.jpg http://www.szkocka.pl/jwblack.jpg ...i życzę Wam miłego czwartkowego wieczoru Dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No tak April zaproponowała i uciekła i z kim tu próbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 W takim razie i ja idę spać. Basiah proszę mnie jutro nie budzić bo mam wolne i zamierzam dłuuuuuuuuuuuuugo spać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.09.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No no, koleżanki, frywolnie tu dziś... A ja tylko z wierszykiem na dobranoc wpadłam i zaraz znikam. Spokojnej nocy wszystkim, paaa.... >>>>NIE BĘDZIEMY<<<< Słowa - Adam Nowak jeszcze długo w noc nie będziemy sami jeszcze wspólny szept sfrunie z aniołami jeszcze tyle gwiazd spadnie w nasze dłonie w niespokojny czas każda z nich zapłonie oto złoty świt który tak zaskoczy że nie zgadnie nikt ile w nas jest nocy oto nasze sny płyną w tajemnicy jeszcze nie wie nikt ile w nas jest ciszy a światło naprawdę niech budzi nas ze snu zapala się w mroku i drży gdziekolwiek nas nie ma gdziekolwiek jesteśmy niech płonie oto my i noc jasny szept w ciemności i nie wiemy skąd tyle w nas miłości oto chwila co łączy nas i zmienia i nadzieja w krąg z wody i kamienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie gniewaj się, ale stresy zjadły mi żołądek i alkohol nie jest wskazany.... ale gorąca czekolada myślę, że będzie ok.............nawet na smutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.09.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Basiah proszę mnie jutro nie budzić bo mam wolne i zamierzam dłuuuuuuuuuuuuugo spać witajcie pobudka dla wszystkich za wyjątkiem Agijar Jak minęła nocka? no może bez pikantnych szczegółów poproszę.... albo ze szczegółami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.09.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Basiah2 widzę, że nie masz z kim nawet porozmawiać jak ja śpie Wszyscy jeszcze śpią czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.09.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Basiah2 widzę, że nie masz z kim nawet porozmawiać jak ja śpie Wszyscy jeszcze śpią czy jak? no na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.09.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Basiah2 widzę, że nie masz z kim nawet porozmawiać jak ja śpie Wszyscy jeszcze śpią czy jak? no na to wygląda Mam wrażenie, że niektórzy śpią do tej pory Cicho tu i spokojnie, więc przypominam mamy piątek po południu i cały weekend przed nami. Pora coś zaplanować na najbliższe dwa dni, oprócz budowy rzecz jasna Mała sugestia z mojej strony Wyprawa na grzyby, dla znających się i lubiących ten "sport" http://borytucholskie.com/images1/news/grzyby1.jpg Ja niestety z grzybów rozróżniam tylko pieczarki i kurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts