Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć dziewczyny :D

Nie gniewajcie się, że ostatnio Was zaniedbuję. 8)

Na usprawiedliwienie mam poszukiwania kolejnej ekipy....abyśmy zgodnie z daną Wam obietnicą miały gdzie się spotkać za rok..... i usprawiedliwieniem niech będzie czas poświęcany dziecku, bo od soboty jest chora a dziasiaj już musiałam odwiedzić naszą doktórkę.

Mam nadzieję, że jesteście wszystkie zdrowe, wasi najbliżsi również, i że dzielnie pokonujecie problemy budowlane. Myślami jestem z Wami.

Wpadnę jutro na kawkę poranną. Pa :wink:

To serwuję dla wszystkich chętnych Pań kawę:

http://www.pabisstudio.com/images/produkty5_sm.jpg

i lekkie śniadanko:

http://www.pabisstudio.com/images/produkty6_sm.jpg

przy takiej dekoracji:

http://www.pabisstudio.com/images/zywnosc_inne7_sm.jpg

Miłego dnia!!! :lol:

w ciągu tygodnia to nie ma problemu (wstaję o 6 :cry: ) - jeienią i zimą o tej porze to one nieprzytomne.

ALE ZA TO W WEEKEND :evil: ....... wstają gangreny (szczególnie jedna) raniutko (niezależnie od pory roku :evil: ) - tak w okolicy 6 właśnie - i próbują mnie budzić.

Pozytyw z tego taki, że nie muszę mieć budzika :D

No cóż to nie zazdroszczę....

Moja jeszcze się wyleguje pomimo tego że ja już na nogach, rzadko się tak zdarza i nawet hałasy na dachu jej nie ruszają.

Moja przyjaciółka ma 4 takie gangreny w domu i przyznaj się szczerze że bez nich to już by nie było to samo! :wink:

No cóż to nie zazdroszczę....

Moja jeszcze się wyleguje pomimo tego że ja już na nogach, rzadko się tak zdarza i nawet hałasy na dachu jej nie ruszają.

Moja przyjaciółka ma 4 takie gangreny w domu i przyznaj się szczerze że bez nich to już by nie było to samo! :wink:

Nie jest tak źle...

I cokolwiek by nie spsociły to i tak muszę im wybaczyć..... rozbrajają mnie :D :wink: :D

a pies to moje marzenie, ale będzie dopiero w domku

twoja psica nawet na zdjęciu słodko śpi :wink: :wink:

Agajar słoneczka zazdroszczę - u mnie dziś szaro, buro i ponuro

No właśnie to miałam na myśli jak pisałam że życie bez to już nie to samo....wiele mozna im wybaczyć o ile nie wszystko!

A u mnie też burasto i nieprzyjemnie, ale pocieszę Was że weekend ma być podobno ładny - zobaczymy!

Agajar słoneczka zazdroszczę - u mnie dziś szaro, buro i ponuro

Zaparszam do stolicy w takim razie :lol: tu słoneczko świeci i piękne błękitne niebo mamy.

Co do zwierzaczków to ja mam w domu małego, białego pudelka. Wkleję Wam zdjęcie wieczorkiem bo w pracy nie mam żadnego.

mam nadzieję na ładną pogodę w weekend, bo jadę się "firmowo integrować" w Bieszczady :D

Tylko pozazdrościć :wink: Ja na cały weekend wybieram się do teściowej. Przez tą budowę odwiedzamy ją raz na miesiąc albo i tego nie.

Cześć dziewczyny :D

Nie gniewajcie się, że ostatnio Was zaniedbuję. 8)

Na usprawiedliwienie mam poszukiwania kolejnej ekipy....abyśmy zgodnie z daną Wam obietnicą miały gdzie się spotkać za rok..... i usprawiedliwieniem niech będzie czas poświęcany dziecku, bo od soboty jest chora a dziasiaj już musiałam odwiedzić naszą doktórkę.

Mam nadzieję, że jesteście wszystkie zdrowe, wasi najbliżsi również, i że dzielnie pokonujecie problemy budowlane. Myślami jestem z Wami.

Wpadnę jutro na kawkę poranną. Pa :wink:

czuj się usprawiedliwiona

:wink:

a tak na serio to współczuję nawału problemów, mam nadzieję, że wszystko szybciutko się poprawi (szczególnie zdrowie Juleczki)

daj znać jak się dziś mają sprawy

A teraz uciekam się szykować do pracy....buuuu.

Dopiero :o ja co dzień już przed 8 tu siedzę :roll:

Dopiero, dopiero i dlatego w domu jestem z powrotem o 19-tej. :cry:

To już nie zazdroszczę :wink: ja jestem po 17 ale dojeżdżam 50 km.