Bianca 27.09.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A ja 10 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.09.2007 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam, kawę łykam i zmykam. A do kawy: http://zyciegwiazd.onet.pl/54650,0,1,oni_na_nas_dzialaja,galerie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 27.09.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia mojego pudelka Zdjęcie zrobione zaraz po przywiezieniu- zdjęcie zrobione telefonem http://alegro.ovh.org/murator/191.jpg i tutaj dla pokazania wielkości z telefonem http://alegro.ovh.org/murator/188.jpg http://alegro.ovh.org/murator/189.jpg http://alegro.ovh.org/murator/190.jpg tutaj już był troszkę starszy http://alegro.ovh.org/murator/192.jpg a tu obecne http://alegro.ovh.org/murator/194.jpg http://alegro.ovh.org/murator/195.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 27.09.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 JAKI SŁODKI!!!!! cudna psinka - mordka do ucałowania a kiedy go przywiozłaś? coś przegapiłam? powiedz jak się nazywa cudnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 27.09.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Basiu nic nie przegapiłaś on u mnie jest od stycznia 2005 r. ale był strasznie malutki jak go wzięłam bo nawet jeszcze z miski nie umiał jeść. A teraz to taka przytulanka nasza (mimo że to on nie ona - z reguły to suczki są bardziej "czułe"). Jak był malutki to marzł i nosiłam go dużo na rękach i do tej pory mu to zostało. Na rękach czuje się najlepiej, nie ma żadnych oporów. A nazywa się DeDe (mój brat wymyślił i tak zostało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.09.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Super psiunia. Moja mała nazwała go LOCZEK i mówi, że wygląda jak mała owieczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.09.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Mój weterynarz ma taką suczkę. Ona jest taka super - puszysta kuleczka. I taka leciutka w porównaniu z moim psem, aż chce się ją nosić na rękach!!! Wygłaskaj go ode mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 27.09.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Super psiunia. Moja mała nazwała go LOCZEK i mówi, że wygląda jak mała owieczka. rzeczywiście mała owieczka YreQ a jak tam sprawy u Ciebie? Mała zdrowsza? Jak idą poszukiwania nowej ekipy? Bianca a ile waży Twój psiak? To beagel (nie wiem czy dobrze napisałam ) - wydawało mi się, że one nie są takie duże tylko raczej średniej wielkości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.09.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Bianka to 15 kg żywej wagi i na dłuższą metę to się jej nie da ponosić poza tym to też taka filigranowa to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.09.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Super psiunia. Moja mała nazwała go LOCZEK i mówi, że wygląda jak mała owieczka. rzeczywiście mała owieczka YreQ a jak tam sprawy u Ciebie? Mała zdrowsza? Jak idą poszukiwania nowej ekipy? Basieńko, Jula ma zapalenie krtani, tej nocy na szczęście spała, ale nocki poprzednie były koszmarne. Małż dzisiaj był z gościem na oględzianch, dał projekt do wyceny. Ma się określić do niedzieli, a wolny będzie za 2 tygodnie. Kolejni mają być w sobotę - też wolni za 2-3 tygodnie. A ten nasz fisiuje jak może, boziu jak można na ludziach się przejechać, a awantura jeszcze przed nami, bo kasę chce za wszystko - taki cwany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 28.09.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 wtajcie YreQ to ci się trafił cwaniaczek na budowie! Współczuję takiego @$%^&*()__(**&&^%%$$ Wiem, że to banalne, ale mogę tylko powiedziec, że jakoś się to ułoży... I najważniejsze, że Julka powoli zdrowieje - zapalenie krtani to takie paskudztwo Wstawajcie śpiochy!!! zapodaję kawkę http://www.coffeeroastery.com.au/images/BaristaChallenge.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 28.09.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Hm i którą tu wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 28.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cieszę się, że podoba Wam się mój kochany "dupelek" Bianca wygłaskałam, wyściskałam i co tam jescze można to zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.09.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 WitajcieJa jestem dzisiaj zakręcona i z czarnym humorem więc kawę biorę tą z największą ilością kółek i czekolady na wierzchu ( albo to tylko kakao, ale co tam, "tysz" czarne, co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.09.2007 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dzwonił mój wykonaFca............. w sprawie dalszego rozliczenia, no ręce mi opadają.Za dół wziął połowę kasy a zostały do zrobienia : schody w klatce schodowej ze ścianką działową, schody zewnętrzne, taras, ścianka , którą stawiali 3 dni ( 6mkw) a której nie skończyli, a na górze czyli poddaszu wziął za całą kolankówkę i szczyty nie będąc nawet w ich połowie wykonywania - więcej położył tylko 6 czy 8 murłat na wieńcu i do zrobienia jest ok. 80 mkw ścianek działowych na górze i komin do skończenia i wystawił mnie z dachem...... do wiatru. Za poddasze wziął prawie połowę kasy..... a tyle rzeczy do zrobienia. Zastanawiam się mocno i nijak z moich obliczeń nie wychodzi abym miała cockolwiek dopłacić, nie znam działań matematycznych , które uwzględniłyby jego pracę na godziny ( bo tak sobie skurkowaniec policzył ) a nasze umówienie płacenia za robotę i to szybką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 28.09.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jak ja się cieszę, że w umowie mam dokładny kosztorys który etap prac ile kosztuje i rozliczamy się z wykonawcą po zrobieniu kolejnych etapów. A tak na pocieszenie YreQ to nie jesteś sama z TAKIMI ludźmi- do nas dziś zadzwonił nasz kierownik i powiedział, że musimy się spotkać żeby omówić pewne sprawy i teraz żałuje, że garaż podwyższył do poziomu domu bo teraz trzeba kombinować... dlatego to okno wyszło im na 6 bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 28.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Z forum internetowego BŁAGAM O POMOC!!!! - kolega mi powiedział, że płyta DVD lepiej odbija radar niż zwykła płyta - podpowiedzcie mi proszę, czy mnie nie kłamał - bo jeśli rzeczywiście to jest prawda, to czy w każdym hipermarkecie jak pojadędo miasta będę mógł taką płytę kupić? Na razie używam zwykłej płyty i jestem zadowolony - nie dostałem żadnego mandatu!!! odp1.: - Powieś sobie jeszcze trzy takie płyty - już z daleka będzie widać, że jedzie idiota. odp2.: - Fakt, oni swoich nie zatrzymują. odp3.: - Jako że płyta DVD ma większą pojemność, tak przy większej prędkości płyta ta lepiej działa. Tylko pamiętaj, że strona przeznaczona do zapisu musi być skierowana w stronę policjantów, bo inaczej spowoduje wzrost prędkości pokazywanej przez radar. Sam stosuje 3 płyty DVD, 2 analogowe (tak na wszelki wypadek) i krawat samoobrony na ewentualne blokady. odp4.: - to prawda, w nowej wersji F-117A pokryty jest cały płytami DVD i dlatego jest niewykrywalny dla radarów. odp5.: - nie jestem pewien że ta płyta DVD, nie próbowałbym, najlepiej stosować sprawdzone sposoby, polecam płytę gramofonową, ona ma większa powierzchnię i bardziej rozprasza wiązkę z radaru. odp6.: - Powieś CD, DVD, FDD, HDD, memory stick i ZIPa, to na pewno żaden policjant cię nie zatrzyma, bo jak cię zobaczy zza zakrętu to umrze ze śmiechu. odp7.: - Najlepiej radar odbija płyta chodnikowa. Tylko trzeba nią rzucić w radar z dużej odległości, zanim cię - ustrzeli a do tego trzeba sporo krzepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 dobre, słyszałam to juz gdzieś, kiedys hihihi a tak w ogóle to witajcie i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.09.2007 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jak ja się cieszę, że w umowie mam dokładny kosztorys który etap prac ile kosztuje i rozliczamy się z wykonawcą po zrobieniu kolejnych etapów. Ja też dokładnie byłam umówiona, tak jak chciał tak miało być - umowy nie spisywałam, bo gość był z polecenia od przyjaciół. Facet teraz odwraca kota ogonem - myśli, że jak jest cholerykiem i podstaw matmy nie ma to ja kasę w zębach mu będę przynosiła. A jeśli chodzi o kosztorys, to bardzo dobrze, że go masz - to się chwali - ale pamiętaj o jednym ....cwaniakowi, który chce wydoić kasę od inwestora absolutnie nie przeszkadza ani umowa ustana, ani na papierze. Cwaniak doliczy sobie np. to , że krokwie przyjechały z tartaku dłuższe o 20 cm i on teraz musi je przyciąć na wymiar z projektu i pociągnąć fobosem np....a w projekcie są wymiary netto. Ty w swoim kosztorysie masz np.taki zapis, że to też w cenie ? Albo jeśli na kilku łatach będzie kora i trzeba okorować- też to zapisałaś? I wiele, wiele innych rzeczy...... Ostatnio czytałam jak gość miał sformuowaną umowę - wszyscy wypowiedzieli się jednoznacznie - że jeżeli mieliby tak spisywać szczegółowo, to sami by budowali. A to co dokładnie nie jest zapisane, bądź powiedziane - jest furką dla FACHOffffffffffffffCA jak luki w prawie dla krętaczy. Ale może byłaś bystrzejsza ode mnie i Twój kosztorys jest taki mniej więcej jak umowa o której czytałam gdzieś na forum. Powodzenia Aguś. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.09.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 dobre, słyszałam to juz gdzieś, kiedys hihihi a tak w ogóle to witajcie i miłego dnia Cześć maleńka, będziesz wieczorkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts