April 13 03.10.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Wpadłam tylko na chwileczkę Przywitam nową Agnieszkę i zmykam, bo zmęczona jestem okrutnie. Witaj, scur Fajnie, że odnalazłaś naszą grupkę. Możesz być pewna, że nudzić się z nami nie będziesz Wszystkie jesteśmy łasuchami do kwadratu, więc po wkupnym nie ma już śladu W sprawie szamana, trzeba będzie zacząć działać. Tylko ile kosztuje wynajęcie zaklinacza pogody? amonite, cieszę się, że i u Ciebie ruszyła budowa. YreQ z wielką przyjemnością "zwiedziłam" dzisiaj Twój dom. Trzymajcie się bardzo cieplutko... Dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.10.2007 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 czyli ja dzisiaj gaszę światło ? a może nie....przecież już nowy dzień się zaczął....hmmm Witam scur nową Agnieszkę - która widzi jak to matka po córach łakomczurach resztki wkupnego wyjada, ale wiem ... kto późno przychodzi...itd. Zatem scur ziomalko z mojego ukochanego Wrocka witaj w naszym zwariowanym świecie Ostatnio nikt się nie dopisywał więc lista pewno daleko, ale odszukam i wpiszę. Szaman ok - zróbmy zrzutę April - fajnie, że u mnie byłaś, dobrze, że chatę otwartą zostawiłam Amonite - mój brat jutro do mnie przyjeżdża, ale się cieszę Lista wpisanych: 1. To sem ja (YreQ) 2. dżempel 3. amonite 4. agaaa 5. AAgnieszka@ 6. AgaMaj 7. mencel 8. Aga - Żona Facia 9. agwapi 10. Bianka 11. dzióbek 12. AgaWus 13. AgnesK 14. aga1401 15. agaus 16. Agajar 17. Mandi 18. 6dziewiatka7 19. matka dyrektorka 20. scur - witam Z nadania.... chętne do wpisania : 1. zielonooka 2. basiah2 3. April 13 4. Grzebiuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.10.2007 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Szybko z tą zrzutą, bo w TVN mówili, że ok. 10 października ma spaść śnieg i temperatura też ma spaść ................ tylko nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.10.2007 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 LISTA UDZIELAJĄCYCH SIĘ 1. To sem ja (YreQ) 2. dżempel 3. amonite 4. agaaa 5. AAgnieszka@ 6. AgaMaj 7. mencel 8. Aga - Żona Facia 9. agwapi 10. Bianka 11. dzióbek 12. AgaWus 13. AgnesK 14. aga1401 15. agaus 16. Agajar 17. Mandi 18. 6dziewiatka7 19. matka dyrektorka 20. scur MAM NADZIEJĘ, ŻE Z nadania.... chętne do wpisania : 1. zielonooka 2. basiah2 3. April 13 4. Grzebiuszka Takie małe podsumowanie, bo męczy mnie już spanie. Do .... rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 04.10.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ja dziś tak cichutko serwuję kawusię http://www.bank-zdjec.com/foto_galeria/657_z10_b.jpg powiedzcie, że z tym śniegiem to pomyłka ........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.10.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Basiu kawusia pyszna. Co do tego śniegu to ja też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 04.10.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam po dłuższej nieobecności. Ja ciągle śledzę nasze forum ale nie mam kiedy się nawet przywitać, bo jak już nawet się przybiorę to coś mi internet szwankuje i z zalogowaniem mam mały problem....ale dziś witam wszystkie siostry i dołączam uściski dla nowej Agnieszki. Na usprawiedliwienie nieobecności mam to, że prowadziłam walkę o daszek na moim domku ale...... tadaaaa udało się- mam dach i okienka i mój domek powoli staję sie coraz ładniejszy Mam nadzieję że Matka Z przy mnie na liście udzielających się postawi jakąś buźkę teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.10.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cześć Agnieszki, bardzo , bardzo Wam wszystkim dziękuję za taki cieplutkie powitanko. Strasznie mi miło dziś od rana bo tak mnie łanie przyjęłyście do swojego grona. Matce Założycielce dziękuję za dopisanie mnie do listy. Numerek 20 strasznie mi się podoba i będę go z dumą na piersi nosić. Cieszę się, że Wam moje ciasto i lody smakowały. Ja osobiście dołączyłam wczoraj do grona tych co musieli (z odchudzających powodów) lub lubią kiszone ogórki i bułkę z masłem. Bo jestem z tych co ze wszystkich słodyczy najbardziej kiszone ogórki lubią. Z czasem jeszcze coś Wam o sobie opowiem cobyśmy się mogły lepiej poznać. A dziś popijając z Wami kawkę powiem tylko MZ, że ziomalkami to my nie tylko z Wrocławia jesteśmy . Buźka dziewczyny http://chlebdomowejroboty.blox.pl/resource/bul_03_mir.jpg a na słodko dla łasuchów coś takiego http://chlebdomowejroboty.blox.pl/resource/Panettone_interno.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.10.2007 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A dziś popijając z Wami kawkę powiem tylko MZ, że ziomalkami to my nie tylko z Wrocławia jesteśmy . robi się ciekawie..... zatem słucham skąd się znamy ??? Witajcie dziewczyny, kawyyyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.10.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A dziś popijając z Wami kawkę powiem tylko MZ, że ziomalkami to my nie tylko z Wrocławia jesteśmy . robi się ciekawie..... zatem słucham skąd się znamy ??? Witajcie dziewczyny, kawyyyyyyyyyyyyyyyy Mówisz i masz : http://www.strykowski.net/arabia/kawa_z_miodem_arabia_3333_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 04.10.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 a na słodko dla łasuchów coś takiego http://chlebdomowejroboty.blox.pl/resource/Panettone_interno.jpg olaboga, panetonik... scur alez Ty celnie trafiasz w mój gust kulinarny Amonite koniecznie musimy się kiedyś umówić na bułke z masłem plus kiszony ogórek ew. żółty serek buła z masłem ostatnio niepodzielnie króluje w moim jadłospisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 robi się ciekawie..... zatem słucham skąd się znamy ??? Nie wiem Aga czy się znamy, ale po prostu rodaczka moja jesteś !!!! Bo ja we Wrocławiu to tzw. "flanca" jestem. A korzenie podlegnickie. A z której strony Legnicy się wybudowałaś ?? Bo wywnioskowałam z pobieżnego (na razie) obejrzenia Twojego dziennika, że pod Legnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.10.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Amonite koniecznie musimy się kiedyś umówić na bułke z masłem plus kiszony ogórek ew. żółty serek buła z masłem ostatnio niepodzielnie króluje w moim jadłospisie ....jak będziesz chciała, to wskarzę Ci drogę do jej zaczarowanego domku. .... tylko umów się na coś więcej niż sama buła z masłem....może jogurcik i wtedy bez ogórka ? hmmmm? Aaaaaaaa Amonite dostała od April cudny, lejący miodek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 a na słodko dla łasuchów coś takiego http://chlebdomowejroboty.blox.pl/resource/Panettone_interno.jpg scur alez Ty celnie trafiasz w mój gust kulinarny No to sie cieszę. Moja babcia taką piecze. Boże, jaką pyszną. Amonite koniecznie musimy się kiedyś umówić na bułke z masłem plus kiszony ogórek ew. żółty serek Ja też, ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.10.2007 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Mówisz i masz : http://www.strykowski.net/arabia/kawa_z_miodem_arabia_3333_mini.jpg Oj dzięki A napięcie mi dozujesz ? Tak? O ziomalstwo mi chodzi I jak mawia moja koleżanka z liceum - też Agnieszka - i tu cytacik : " bo trzeba przecież dawkować sobie radość, coby nie zejść nagle z tego świata ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.10.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 robi się ciekawie..... zatem słucham skąd się znamy ??? Nie wiem Aga czy się znamy, ale po prostu rodaczka moja jesteś !!!! Bo ja we Wrocławiu to tzw. "flanca" jestem. A korzenie podlegnickie. A z której strony Legnicy się wybudowałaś ?? Bo wywnioskowałam z pobieżnego (na razie) obejrzenia Twojego dziennika, że pod Legnicą. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa kumam Widzisz.....ja sercem i pępowiną związana byłam z Wrocławiem i pozostanę do końca mych dni - kto wie co przed śmiercią wymyślę hihihihi W Legnicy .... dużo by pisać, ale mam nadzieję , że już długo tutaj nie pomieszkam......a jestem od ok. 4 lat. Budujemy się - ciągle i mozolnie - w Karczowiskach. To miejsce też pokochałam, bo jest magiczne ......... ..... chociaż - i tutaj będę szczera do bólu - gdyby dobry los ... wyłożył mi na tacy i dał do wyboru.....wybrałabym Wrocław. I - dla mnie osobiście idealnym rozwiązaniem byłoby ........gdybym za lasem miała morze - tak z 3 km- a po drugiej stronie z 15 km do Wrocławia........... no i czyż życie nie jest WIELKĄ SZTUKĄ KOMPROMISU. CIESZĘ SIĘ , ŻE NIE MIESZKAM W BIAŁYMSTOKU - BO ODLEGŁOŚĆ DO WROCKA BY MNIE ZABIŁA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.10.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa kumam Widzisz.....ja sercem i pępowiną związana byłam z Wrocławiem i pozostanę do końca mych dni - kto wie co przed śmiercią wymyślę hihihihi W Legnicy .... dużo by pisać, ale mam nadzieję , że już długo tutaj nie pomieszkam......a jestem od ok. 4 lat. Budujemy się - ciągle i mozolnie - w Karczowiskach. To miejsce też pokochałam, bo jest magiczne ......... ..... chociaż - i tutaj będę szczera do bólu - gdyby dobry los ... wyłożył mi na tacy i dał do wyboru.....wybrałabym Wrocław. I - dla mnie osobiście idealnym rozwiązaniem byłoby ........gdybym za lasem miała morze - tak z 3 km- a po drugiej stronie z 15 km do Wrocławia........... no i czyż życie nie jest WIELKĄ SZTUKĄ KOMPROMISU. CIESZĘ SIĘ , ŻE NIE MIESZKAM W BIAŁYMSTOKU - BO ODLEGŁOŚĆ DO WROCKA BY MNIE ZABIŁA. A napięcie mi dozujesz ? Tak? No, trochę podozowałam, a co tam ??? ... będę sobie żałować. Popatrzyłam na szukaczu gdzie karczowiska są dokładnie. i .... juz wiem. Całkiem niedaleczko Legnicy i Wrocławia i od mojego rodzinnego miasta całkiem niedaleko. Do Legnicy chodziłam do liceum a potem to już studia we Wrocławiu i tak już zostaliśmy. Więc teraz to już podwójnie ziomale jesteśmy (choć trochę na przemian) i z Legnicy i z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.10.2007 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Do Legnicy chodziłam do liceum a potem to już studia we Wrocławiu i tak już zostaliśmy. Więc teraz to już podwójnie ziomale jesteśmy (choć trochę na przemian) i z Legnicy i z Wrocławia. no podwójne Mój mąż w Legnicy do I LO chodził ..... a ja do I ale w Lubinie - z Grzebiuszką, a poznałyśmy się przez to forum .... świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.10.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 no podwójne Mój mąż w Legnicy do I LO chodził ..... a ja do I ale w Lubinie - z Grzebiuszką, a poznałyśmy się przez to forum .... świat jest mały A ja do II, tam gdzie lew przed szkołą w parku ryczy.... Cóż to za czasy były, ech... Z humanistami z I LO tez się czasami miało do czynienia. W Lubinie byłam kilka razy, mam tam rodzinę i znajomych. Ale jakoś specjalną miłością to tych wszechobecnych bloków nie darzę. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.10.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 http://img171.imageshack.us/img171/3637/robotnicyak2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts