scur 08.10.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Coś na dobranoc: .......Koncert jesienny na dwa świerszcze................. uwielbiam jak Magda Umer śpiewa koncert jesienny No to ja też jestem z tych klimatów. I jeszcze Grechutowskich i piwnicznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.10.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Cisza tu dziś taka Nawet kawy nikt nie zapodał. I co mam pić sama? Może ktoś się pryzłączy http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.10.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Cisza tu dziś taka Nawet kawy nikt nie zapodał. I co mam pić sama? Może ktoś się pryzłączy http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Cześć Aguś. Dzieki za kawkę, łyknę w pośpiechu, bo strasznie dziś dużo mam pracy w pracy. POzdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.10.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Skoro kawa nikogo nie zachęciła to może tiramisu http://www.ocf.berkeley.edu/~lancecai/tiramisu.jpg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No nareszcie ktogoś zwabił zapach kawy Dziwne, że Basi dziś nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 sKąD WIEDZIAłAś , żE UWIELBIAM tIRAMISU ??? Mniam , pycha. Aż mi lepiej i lżej zza tych stert papierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.10.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 sKąD WIEDZIAłAś , żE UWIELBIAM tIRAMISU ??? Czyżby Agnieszki tak miały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 09.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ech nawał pracy..... ALE TIRAMISU musiało mnie zwabić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 09.10.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Też lubię tiramisu... ale nic już dla mnie nie zostało. Nie ma nawet małego okruszka Agajar może jutro też coś dobrego "upieczesz" A na wieczór polecam coś słodkiego i lekkostrawnego http://www.kuchnia.tv/img_files/przepisy/afrodyzjaki/nowe/jamie/odc32truskawkiimaskarpone.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.10.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Też lubię tiramisu... ale nic już dla mnie nie zostało. Nie ma nawet małego okruszka Agajar może jutro też coś dobrego "upieczesz" A na wieczór polecam coś słodkiego i lekkostrawnego http://www.kuchnia.tv/img_files/przepisy/afrodyzjaki/nowe/jamie/odc32truskawkiimaskarpone.jpg Jutro to "upiekę" ale więźbę dachową nareszcie nam przywożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 09.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Agajar, zazdroszczę Ci tej więźby Ja przymierzam się dopiero do fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 10.10.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 WSTAWAĆ ŚPIOCHY Agajar wstawaj - więźba właśnie jedzie kawka na dobry początek: http://www.toya.net.pl/~maximoc/podziemie_lodz/patronat/kawa_rezydent-cappuccino_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 10.10.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Jestem, jestem, kawkę już z Tobą popijam i mam nadzieję, że dziś trochę luźniejszy dzień będzie w pracy. Szkoda, że te wszystkie smakowite truskawki wczoraj zjadłyście. Nic nie zostało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 10.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 I jeszcze aporopo's pogody. Szaman chyba nie zdążył dojechać bo u mnie dziś rano mrozik. Szyby trzeba było skrobać w samochodzie. Mąż zaczął pazurkami, bo po lecie jeszcze skrobaczka nie odnaleziona. Kiedy ją znalazłam szyby już prawie odszronione były. Jak dobrze, że akurat wczoraj resztę pomidorków zebrałam z ogródka. Z wiadomości pogodowych ciąg dalszy: Na drodze tuż za moim domem karambol bo ślisko było i jak pzreważnie w tych momentach mówi policja "nie dostosowali prędkości do warunków atmosferycznych" 4 lub 3 samochody w rowie , następnych kilka mocno stukniętych ale ludziom na szcęście chyba nic się nie stało. Korki przez to wszystko były okrutne. To pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 10.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam wszystkich. Więźba dojechała. Co prawda dopiero przed 17 ale najważniejsze że już jest Ale za to zapomnieli nam klinkieru przywieźć Co do szamana to ja sobie wypraszam na dom mi nie starczy tyle na niego wyłożyłam a pogoda ładna musi być, w końcu w sobotę weselicho brata mam a anajważniejszy ten dach... no i Wasze budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 11.10.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 NADEJSZŁA (dla mnie) WIEKOPOMNA CHWILA: dziś ma być wytyczony dom, jutro zaczynają fundamenty....... wstawajcie w ten baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo piękny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.10.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Basiu ile energii w tobie!!! Gratulacje z powodu wiekopomnej chwili !!! U mnie nie ma pięnego dzionka, jest zimno i nie ma słoneczka...ale kominy już mi kończą będę mogła włączyć ogrzewanie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 11.10.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 dzionek dla mnie piękny chociaż pogoda brzydka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.10.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ahaaaa, no chyba że tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 11.10.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Basiu GRATULUJĘ A teraz czekam na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts