YreQ 15.10.2007 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 bawię się już w to od ....ponad miesiąca, a może dłużej - wciąga nie powiem, też polecam. ...i nie puściłaś pary? Sądziłam, że jest ten portal znany wszystkim oprócz mnie Pojawił się na forum muratorowym, ale nigdy do niego nie zaglądałam - dopiero jak Grzebiuszka dała mi cynk, że mam się wpisać. Ten portal stworzyło dwóch studentów z Wrocławia - chyba są na 3 roku i będą o tym portalu pisali pracę magisterską. Za dobre pomysły dostaje się dobrą kasę - takowąż dostali od Francuzów za wykupienie iluś tam procent praw autorskich ... to chyba najmłodsi pierwsi milionerzy w naszym kraju. Niestety, jak dalej politycznie będzie się działo jak się dzieje - to i oni wyjadą................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 15.10.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Sądziłam, że jest ten portal znany wszystkim oprócz mnie jednak wygląda, że był znany wszystkim za wyjątkiem mnie a jak tam po imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.10.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Sądziłam, że jest ten portal znany wszystkim oprócz mnie jednak wygląda, że był znany wszystkim za wyjątkiem mnie a jak tam po imprezie? brzucho odstaje z przejedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 15.10.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Hej dziwczynki. Wróciłam... po weselu Może Was zaskoczę ale fryzurka mojemu mężowi się podoba o dziwo. A jak było na weselu? No super. Bawiłam się do 5 rano. Mój mąż nabawił się zakwasów jak poszedł w tany z ... kolegą Nie ma to jak dobry zespół. Ten grał baaardzo fajnie (nie będę się chwaliła ale grali też u mnie na weselu ). ALe i towarzystwo dopisało. Trochę się obawiałam ponieważ z mojej strony było 60 osób natowmiast ze strony młodej 150 Lekka różnica. Ale wyszło wszystko super. Usiedliśmy w towarzystwie znajomych i bawiliśmy się chyba najlepiej z całej sali Wczoraj oczywiście były poprawiny- wróciłam o 22. A dziś ostatni dzień mojego urlopu i dopiero co wróciłam z sali bo przecież trzeba było posprzątać To jest najgorsze z tego wszystkiego. Co do zdjęcia to obawiam się, że żadnego nie znajdę Nasz aparat przeleżał się w samochodzie a innych zdjęć nie widziałam jeszcze. Jak coś znajdę do na chwilę pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 15.10.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 A jak było na weselu? No super. Bawiłam się do 5 rano. Mój mąż nabawił się zakwasów jak poszedł w tany z ... kolegą pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 17.10.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 dzieńdoberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 17.10.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cześć Basiu Może tak kawki o poranku? http://www.pedalteufel.com/bilder_trainingslager/cap%20caffee.jpgTo widok z mojego okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 17.10.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 cześćco tutaj taka cisza nastała?????? dzięks za kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.10.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 O kurka!! Chyba jakiś mór padł na nasze Agnieszki i nie tylko. Wymarły jak dinozaury czy co? Znikły i ich nie ma Ja się zaczynam martwić poważnie Proszę dać znak życia i zameldować się chociaż.... Zaglądnę tutaj potem i zobaczę jak się sprawy mają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 To macie na zachętę:http://images23.fotosik.pl/89/6aeac330790962cem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 18.10.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 O kurka!! Chyba jakiś mór padł na nasze Agnieszki i nie tylko. Wymarły jak dinozaury czy co? Znikły i ich nie ma Ja się zaczynam martwić poważnie oj chyba masz rację niestety.......... Ale że nawet Matka Z opuściła swój matecznik? A tak w ogóle to dzień dobry dla tych co pozostali................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 jestem na posterunku tyle że zmykam zaraz do pracy.... Miłego dzionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 18.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 O kurka!! Chyba jakiś mór padł na nasze Agnieszki i nie tylko. Wymarły jak dinozaury czy co? Znikły i ich nie ma Ja się zaczynam martwić poważnie Proszę dać znak życia i zameldować się chociaż.... No melduję się. Jeszcze żyję, ale ledwo - ledwo.... w pracy kołomyja, w domu kłopoty i na odwrót też Pozdrawiam Was wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.10.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam Was skarby moje - po raz drugi bo zjadło mi posta ... Zdrówko mi zdeczko nawala, ale siedzę DOPUSZCZONA do kompa i czytam o systemach odwodnieniowych i rynnach w ogóle - bo muszę w końcu zrobić zamówienie - niestety zestawienie do mojego projektu jest tak kiepskie, że w ogóle mogłoby go nie być. Poza tym nie mogłam się nacieszyć braciszkiem, który już jutro wyjeżdża i smutno mi, bo dopiero na Swięta się zobaczymy .... no i do lekarza muszę jutro iść- po raz trzeci- bo z małą wcale jednak nie jest lepiej....no i takie tam. Agajar - a kiedy będą zdjęcia ? Amonite - jakiś wierszyk dzisiaj będzie - taki optymistyczny ? April - co u Ciebie ? Nawet nie wiem co u Grzebiuszki Bianka miała dobry pomysł co do zameldowania się - bo jakoś tak Was zaniedbałam ostatnio .... i imprezek już nie robimy tak często....... hmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.10.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [quote name="basiah2 Ale że nawet Matka Z opuściła swój matecznik? ................ melduję się posłusznie Basieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 No, kamień z serca troche mi się osunął, ale jeszcze całkiem nie spadł Dobrze że chociaż żyjecie! Matko Z- wytrwałości we wgryzaniu się w temat rynnowy itp., dużo zdrówka dla ciebie i pociechy, i wracaj tu do nas szybko. Amonite trzymaj się twardo kobieto w tej kołomyji i kłopotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.10.2007 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 I nikt więcej nie przyszedł, więc idę spać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 19.10.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 miłego weekendu wszystkim życzę.... Zapodaję życzenie na sobotę: http://www.tezeusz.pl/forum/img/uploaded/image438.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 miłego weekendu wszystkim życzę.... Zapodaję życzenie na sobotę: http://www.tezeusz.pl/forum/img/uploaded/image438.jpg SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Dajcie znać czy dzisiaj pogadamy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts