basiah2 20.10.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 czy u was rano też był śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.10.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Był, był a ja mam jeszcze nie do końca położoną dachówkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.10.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 cześć Agnieszki .Co tam słychać -ile nas juz jest? miałam tygodniowa awarie kompa i nic niewiem .Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witam, wszystkie Agnieszki ciepło i serdecznie czy u was rano też był śnieg? Był, był niestety Był, był a ja mam jeszcze nie do końca położoną dachówkę!!! A co ja mam powiedzieć? U mnie humus ściągnięty, dom wytyczony i co? Zima nadciąga nieubłaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Moje drogie Panie ............ proszę mnie nie straszyć z tym "nieubłaganie", bo w poniedziałek zaczynają robić mi dach. A rano śniegu u mnie nie było - choć 5 stopni i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.10.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witajcie U mnie dziś też nad ranem padał śnieg, ale tak symbolicznie. Rano były 4 stopnie, ale słońce świeciło do wczesnego popołudnia i nawet ta pogoda nie była taka zła. Dobrze, że ostatnio nie lało tak u mnie, jak zapowiadali w prognozach. Niedużo już mi brakuje do zalewania płyty nad piwnicą i wolałabym, żeby to był beton a nie deszcz a co gorsza śnieg Wieczorno - sobotnie pozdrowienia dla wszystkich Agnieszek i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 http://wiadomosci.onet.pl/63909,21,0,pokaz.html to chyba dlatego, że nie dorzuciłam się z kasą na szamana - zapomniałam, a zima nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witajcie Niedużo już mi brakuje do zalewania płyty nad piwnicą i wolałabym, żeby to był beton a nie deszcz a co gorsza śnieg Trzymam " za Cię i za się " kciuki - czyli za dół i górę, czyli za strop piwnicy i mój dach, czyli za brak opadów do końcA GRUDNIA PRZYNAJMNIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Fakt, kiepska pogoda i śnieg mogą pokrzyżować nam plany budowlane Jednak z drugiej strony narciarze (do których się zaliczam) będą się cieszyć I proszę nie obrażajmy się na Zimę , bo bywa piękna. Na przykład śniegowe gwiazdki pod mikroskopem to prawdziwe dzieła sztuki: http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/photos/x041219d008.jpg http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/photos3/x050207a055.jpg Więcej takich ślicznotek znajdziecie tutaj: http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/photos/photos.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 April, z Ciebie to prawdziwa romantyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 April, z Ciebie to prawdziwa romantyczka Czasami aż za bardzo romantyczna jestem. Może czas już zmądrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witajcie - jak dziś miło - tak nas dużo.... Coś zapomiałyśmy rzeczywiście o szamanie i ten śnieg rano wprawił mnie w osłupienie. Na szczęście w ciągu dnia pogoda była ok. Ja miałam dziś super miły dzionek - mycie okien, pranie i prasowanie firanek - szorowanie mieszkania przed zimą - SAMA RADOŚC - ledwo żyję. Mam nadzieję, że u was "relaks" był troszkę bardziej przyjemny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 April, z Ciebie to prawdziwa romantyczka Czasami aż za bardzo romantyczna jestem. Może czas już zmądrzeć? e tam - po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witajcie - jak dziś miło - tak nas dużo.... Coś zapomiałyśmy rzeczywiście o szamanie i ten śnieg rano wprawił mnie w osłupienie. Na szczęście w ciągu dnia pogoda była ok. Ja miałam dziś super miły dzionek - mycie okien, pranie i prasowanie firanek - szorowanie mieszkania przed zimą - SAMA RADOŚC - ledwo żyję. Mam nadzieję, że u was "relaks" był troszkę bardziej przyjemny ... Noo, powiedzmy. Ja wróciłam z pracy po północy a jeszcze o 3 nad ranem do mnie dzwonili. Dodam, że w piątek pracowałam od 8.30. A tu jeszcze na głowie budowa i dom oraz dorastające dziecię i mąż przed czterdziestką (podobno to u panów niebezpieczny wiek ) A okna to umyję... na wiosnę , jak dobrze pójdzie. Więc ten romantyzm to u mnie chyba jest przypadkowy i nieuleczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.10.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witajcie - jak dziś miło - tak nas dużo.... Mam nadzieję, że u was "relaks" był troszkę bardziej przyjemny ... Po powrocie z pracy nie chciało mi się robić krokietów więc wczoraj przygotowany farsz przemieniłam w zapiekanki poszło szybciej...A w ramach sobotnich relaksacji postanowiłam spróbować sił w czymś czego jeszcze nie robiłam, a robi teraz wiele osób, bo to modne. I nie mam nic zbereźnego na myśli..... Otóż z racji tego że nie mogłam kupić tacy takiej jaka by mi się spodobała - zrobiłam sobie sama taką oto: http://images34.fotosik.pl/8/c3abb512a155f0e8.jpg I co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witajcie - jak dziś miło - tak nas dużo.... Coś zapomiałyśmy rzeczywiście o szamanie i ten śnieg rano wprawił mnie w osłupienie. Na szczęście w ciągu dnia pogoda była ok. Ja miałam dziś super miły dzionek - mycie okien, pranie i prasowanie firanek - szorowanie mieszkania przed zimą - SAMA RADOŚC - ledwo żyję. Mam nadzieję, że u was "relaks" był troszkę bardziej przyjemny ... Jasne, że relaks przyjemny - bo okna w mieszkaniu nie umyte, a w domu nadal niewstawione Mąż od wczoraj zabaliał na żołądek, z budowy zatem wróciliśmy nic nie zrobiwszy, a potem gorączka i dreszcze go dopadły - więc leczę i małą i jego - do Was zaglądam z doskoku. Zatem posprzątane mam z grubsza - a kurzy z lamp i mebli "pod sufitem" nie starłam. ..............hmmmmm a może to dobrze, że okien jeszcze nie umyłam, bo jakiż tam z nich widok A April ma dylemat jak kibice obcokrajowcy w Polsce na stałe przebywający- bo za jaką drużyną obstawać: ci nasi i ci nasi .......... a April i niby zimy nie chce ale w sumie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witajcie - jak dziś miło - tak nas dużo.... Mam nadzieję, że u was "relaks" był troszkę bardziej przyjemny ... Po powrocie z pracy nie chciało mi się robić krokietów więc wczoraj przygotowany farsz przemieniłam w zapiekanki poszło szybciej...A w ramach sobotnich relaksacji postanowiłam spróbować sił w czymś czego jeszcze nie robiłam, a robi teraz wiele osób, bo to modne. I nie mam nic zbereźnego na myśli..... Otóż z racji tego że nie mogłam kupić tacy takiej jaka by mi się spodobała - zrobiłam sobie sama taką oto: http://images34.fotosik.pl/8/c3abb512a155f0e8.jpg I co myślicie? Myślimy, że możesz tym zarabiać na życie, ja poproszę do nowego domu ze wzorkiem lawendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 ....A April ma dylemat jak kibice obcokrajowcy w Polsce na stałe przebywający- bo za jaką drużyną obstawać: ci nasi i ci nasi .......... a April i niby zimy nie chce ale w sumie chce Oj, prawdę rzekłaś Matko Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 ....A April ma dylemat jak kibice obcokrajowcy w Polsce na stałe przebywający- bo za jaką drużyną obstawać: ci nasi i ci nasi .......... a April i niby zimy nie chce ale w sumie chce Oj, prawdę rzekłaś Matko Z a poza tym szykuj rakietę - u mnie "bogacze" drugi kort wybudowali, ja się nauczę i pogramy "dla relaksacji po trudach budowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Możemy zagrać nawet debla (my + nasi mężowie), ale chyba dopiero wiosną, teraz to ja narty ostrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts