Bianca 21.10.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 O jaki miły wieczorek tu wczoraj miałyście Bianca, piękna ta taca! Masz coś jeszcze własnoręcznie zrobionego w tym stylu? Jeśli tak, to pochwal się Ta lawenda dla Matki Z. to z czego wycięta? Podoba mi się bardzo! Niestety to moja pierwsza przygoda z decoupagem ale w planach mam jeszcze puszki na herbatę, tylko znowu będę musiała się z trzy dni zawdychać farby bo muszę zamalować napisy Ricore Jak coś wymodzę to się pochwalę.... A lawenda dla SuperMamuśki to z serwetki wycinana z trudem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No, czyżby i w naszej grupie cisza wyborcza Dziewczyny wszak noc jeszcze młoda Odezwijcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Już ja dobrze wiem co Was może sprowokować do pojawienia się http://www.theage.com.au/ffximage/2006/02/13/chocolate_narrowweb__300x435,0.jpg ZAPRASZAM na degustację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.10.2007 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 [quote name="Bianca A lawenda dla SuperMamuśki to z serwetki wycinana z trudem!!![/quote] doceniam, doceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.10.2007 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witajcie córki w "nowym kraju" Pogoda - tem. 0 stopni i świeci już piękne słońce Zdrowie - ja się trzymam, małż stara a córa bez wyraźnej poprawy w trakcie 2 już antybiotyku, za 2 dni mam badania u laryngologa - bo osłuchowo niby nic, a dziecko jak było z oskrzelowym kaszlem, tak jest nadal Budowa-od dzisiaj zabierają się do dachu trzymajcie zatem za mnie kciuki. Miłego początku tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Byłam wczoraj operatorem informatycznym na wyborach. Wróciłam po północy do domu, a tu mnie takie ciacho ominęło. Ponieważ nikt się nim wczoraj nie rozkoszował bo widzę że nawet nie zaczęte, to ja sobie teraz szkubnę troszkę. Po tej kiełbasie wyborczej to niebo w gębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 A tak wogóle wg Kaczora to miało być że jak wygra PO to się obudzimy w stanie wojennym, w grudniu "81 a ja nie zauważyłam żeby mi lat ubyło dzisiaj - znowu kaczor kłamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.10.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 YES YES YES dzieńdoberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 cześć Basiu czyżbyś się cieszyła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.10.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no pewnie - koniec rządów SMARDZYKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 i duetu gęsińskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.10.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 To my jesteśmy ten zły lud, a nie ci dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 ZOBACZYĆ MINĘ KACZYŃSKIEGO - BEZCENNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a jak tam twoje fundamenty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.10.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a robią się, robią ale jeszcze nie miałam okazji ich zobaczyć - tylko na zdjęciach widziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 u mnie dzisiaj dalej będą męczyć dachówkę, a od 5.11 przychodzą instalatorzy robić gaz, wodę i c.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.10.2007 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 http://wiadomosci.onet.pl/63839,21,0,pokaz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.10.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Haj dziewczynki (coś długo mnie tu nie było ) Chciałam się Wam wyżalić, że i do mnie zawiatli fachofcy przed duże F... We wtorek tydzień temu dzwoniłam do "Fykonafcy" z pytaniem kiedy wejdzie cieśla (bo więźba już czeka od 1,5 tygodnia) i dowiedziałam zię, że w środę ma być cieśla na działce i powie kiedy może zaczynać. Więc pytam grzecznie raz i drugi czy oddzwoni do mnie jak już będzie wiedział. Odpowiedź- oczywiście tak. Więc cierpliwie czekałam do soboty- nie doczekałam się... Zadzwoniłam raz koło godziny 14- odebrał i od razu się rozłączył. Spróbowałam jeszcze raz ale tym razem nie odebrał wogóle. Próbowałam jeszcze później koło 17 i nie odbierał chociaż telefon miał włączony. Trudno sobie myślę, zadzwonię w poniedziałek. Nie zadzwoniłam ponieważ koło godziny 23 dostałam sms-a z taką informację "Jestem na weselu. Bliska rodzina. Mogę?. Akurat w sobotę po południu? Cieśla gdzieś za tydzień. To nie moja wina, że drewno przyjechało tak późno. Pozdrawiam. Można też zrezygnować z dalszej współpracy."... Ręce i nie tylko mi opadły- i do tej pory tak wiszą. Brak mi słów, dlatego przemilczę tą wiadomość od człowieka, który ma własną firmę i wydawało by się że jest człowiekiem na jakimś tam poziomie (on na pewno nie głosował na PO)... Z mężem zdecydowaliśmy że więźbę jeszcze on nam musi zrobić, bo musi usunąć to co spierniczył. A do dachu poszukamy już kogoś innego. Matko Z. pomóż to przetrawić bo Ty to już chyba masz doświadczenie z takimi "fachofcami" i "fykonafcami" Jak wogóle rozmawiać z takim człowiekiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.10.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Agajar się trzymaj kobieto i nie załamuj Jak widać wszedzie zdażają się fachury - paniska mający ludzi w d..... A gdzie hasło: nasz klient-nasz pan? echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts