basiah2 22.10.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 jeśli ci to w czymś pomoże (może samopoczucie poprawi) to możemy hurtowo rzucić na niego klątwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.10.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 jeśli ci to w czymś pomoże (może samopoczucie poprawi) to możemy hurtowo rzucić na niego klątwę Hm w sumie to niezły pomysł ale mam pewne wątpliwości czy zdołamy (biorąc pod uwagę pogodę i naszego szamana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.10.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 też o tym pomyślałam ale spróbować zawsze można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.10.2007 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Chciałam się Wam wyżalić, że i do mnie zawiatli fachofcy przed duże F... Matko Z. pomóż to przetrawić bo Ty to już chyba masz doświadczenie z takimi "fachofcami" i "fykonafcami" Jak wogóle rozmawiać z takim człowiekiem??? Ale sobie wrzasnęłam - co za cham - bo wytrzymać nie mogłam. Aby nie było Ci za smutno powiem, że u mnie gość ściągał dzisiaj murłaty, bo poziomy nie grały - takiego drugiego fajnego miałam - i też niby poważna firma i niby zęby na dachach zjadł ... i co z tego. ... trzecia firma już u mnie zaczyna. Aguś - mnie też zawsze nerwy ponoszą jak widzę i odpierdzielaną manianę i gdy słyszałam ciszę w słuchawce, albo słuchałam solennych obietnic. Wnioski - czasami warto postawić wszystko na jedną kartę - czy jesteś pewna, że po takim sms-ie gość przyjdzie i więźbę DOBRZE położy ? bo potem dekarzowi mogą nie grać dachówki, klął będzie i doliczy swoje na poprawki. Wiem jak martwi Ciebie to drewno na działce leżące, ale moje leży już prawie 2 miesiące - postawił małż na jedną kartę i powiedział, że gościowi pomimo jego długoletniej praktyki dachu jednak nie da - bo co innego mieć praktykę i olewać sprawę, a co innego mieć ją i się przykładać i przejmować kasą inwestora. Jeżeli nie ma wyjścia i gość bedzie więźbę skręcał - a po tekście, że może się wasza współpraca zakończyć, raczej wątpię aby się jakością roboty przejmował - trzeba byłoby zmobilizować kierownika budowy do częstych wizyt na placu boju i ja gościa bym uświadomiła, że kiero będzie i sprawdzi poziomy murłat, potem przyjedzie i sprawdzi mocowania krokwi narożnych, jeżeli będzie się ruszało - to wstrzyma budowę wpisem do dziennika a Pan Panie FachoFco grosza nie dostanie - dopuki usterki nie będą poprawione. Co mogę powiedzieć - ze swoim doświadczeniem nie pchałabym się z tym gościem w budowę swojego dachu - rzetelny to on nie jest. Nie denerwuj się i podnieś ręcę, musisz jakoś stukać w klawiaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.10.2007 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Dzień dobry dzisiaj ja budzę ? Temperatura na dworze ( albo polu ) 6 stopni, pochmurno i nie pada - a W SERCU MAJ I ŻAR ROZPALAJĄCY NADZIEJĘ KU WIERZE, że musi już być tylko dobrze - bo zaczęli od wczoraj dach robić Agajar - podnieś rączki i daj znać co zdecydowałaś - wrócił już z wesela .... gość od sms-a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 cześć o faktycznie przegapiłam pobudkę a temperatura na polu oczywiście, nie na dworze..... YreQ gratulki -trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 23.10.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 YreQ dzięki za pociechę. Narazie jeszcze nie podjelismy decyzji co dalej. Idziemy dziś do dekarza żeby nam zrobił wycenę dachu. Ale nie wiem co z więźbą. Teraz raczej nie znajdziemy cieśli. Moja ciotka czeka do listopada bo dopiero będą mieli terminy wolne. Co do Fachofca od sms-a to narazie nie odzywał się. Ja też nie będę dzwoniła- nie zniżę się do jego poziomu (bo na pewno bym coś mu powiedziała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.10.2007 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 YreQ gratulki -trzymam kciuki trzymaj jak i ja trzymam za Ciebie to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.10.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no wreszcie widać uśmiech czyli dobrze idzie? I TAK TRZYMAĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.10.2007 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 YreQ dzięki za pociechę. Narazie jeszcze nie podjelismy decyzji co dalej. Idziemy dziś do dekarza żeby nam zrobił wycenę dachu. Ale nie wiem co z więźbą. Teraz raczej nie znajdziemy cieśli. Moja ciotka czeka do listopada bo dopiero będą mieli terminy wolne. Co do Fachofca od sms-a to narazie nie odzywał się. Ja też nie będę dzwoniła- nie zniżę się do jego poziomu (bo na pewno bym coś mu powiedziała). Za Ciebie też trzymam kciuki - zobaczysz, wszystko się wyjaśni i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 23.10.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 I ja też trzymam za Was kciuki, Agajar i YreQ, niech wreszcie Wasi "fachofcy" i "fykonafcy" zamienią się w FACHOWCÓW I WYKONAWCÓW z prawdziwego zdarzenia! Pogoda dzis u mnie paskudna, przez cały dzień leje i zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ale mam dobre wiadomości!!! podobno do piątku ma być ciepło, a 01.11 ma gdzieś w polsce być 17*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.10.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ale mam dobre wiadomości!!! podobno do piątku ma być ciepło, a 01.11 ma gdzieś w polsce być 17*C na plusie ? chyba na północy - bo Bałtyk po lecie ciepło oddaje ale nie pogniewałabym się gdyby w całym kraju taka temperatura była do 22 grudnia - potem lekkie przypruszenie i mrozik i od stycznia znów wiosna A gdzie oglądałaś taką prognozę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.10.2007 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 I ja też trzymam za Was kciuki, Agajar i YreQ, niech wreszcie Wasi "fachofcy" i "fykonafcy" zamienią się w FACHOWCÓW I WYKONAWCÓW z prawdziwego zdarzenia! Pogoda dzis u mnie paskudna, przez cały dzień leje i zimno... Dzięki wielkie dobra duszyczko, a jak u Ciebie fundamenty ? nastroje i takie tam ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.10.2007 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Na dobranoc powiem, że Bianka to szaman - bo w dzisiejszej prognozie faktycznie powiedzieli, że będzie jeszcze ciepło - w niedzielę u mnie ma być 15 stopni na plusie hhhhuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wraca laski babie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no myślę że wraca bo takie krótkie było.... to babie lato nie "grzeszyłam" ostatnio to i pogoda ładna........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 24.10.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 http://manager.money.pl/i/h/203/10955.jpg kawka na dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 24.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Basiu dziękuję za kawkę, a wszystkim pozostały (łacznie z Basią)"nie"dziękuję za trzymanie kciuków, co by nie zapeszyć. A mnie chorubsko dopadło... Wczoraj byłam normalnie w pracy i nic mi nie było a wieczorem zaczęłam kasłać. A dziś to masakra, jak płuc, oskrzeli i czegoś tam jeszcze nie wypluję przy kasłaniu to będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 24.10.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A dziś to masakra, jak płuc, oskrzeli i czegoś tam jeszcze nie wypluję przy kasłaniu to będzie dobrze Oj nie wypluwaj tylko się kuruj w ciepełku - może jakiegoś ciepłego (rozpalonego) małża (ale niekoniecznie ) do rozgrzewania sobie zapodaj ??? ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.10.2007 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Basiu dziękuję za kawkę, a wszystkim pozostały (łacznie z Basią)"nie"dziękuję za trzymanie kciuków, co by nie zapeszyć. A mnie chorubsko dopadło... Wczoraj byłam normalnie w pracy i nic mi nie było a wieczorem zaczęłam kasłać. A dziś to masakra, jak płuc, oskrzeli i czegoś tam jeszcze nie wypluję przy kasłaniu to będzie dobrze o matko, wiem jak cierpisz .... dużo zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts