Grzebiuszka 23.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 hihi teraz April miksuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.08.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 no bardzo fajny no to teraz dziewczyny nie dadzą ci spokoju hihihi ...ciekawe co wyczaruje tym razem? Agniesiu szukałam dla Ciebie drina z Matrini... ale nie znalazlam Nic nie szkodzi...... odbijemy sobie 8 ...tylko muszę pamiętać o swojej wątrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 23.08.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Kochane, ja to mam już chyba dość Przed chwilą usunęlam swoją wiadomość, dobrze, że Matka Z. czuwa.... To z wrażenia, po obejrzeniu zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.08.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No i znów w tym samym czasie pisałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 23.08.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 no i na koniec słodkie żółteczka http://kuchnia.gazeta.pl/im/1/2286/z2286091A.jpg dobranoc do jutra tylko, żeby mi rano kaca nie było... nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.08.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Kochane, ja to mam już chyba dość Przed chwilą usunęlam swoją wiadomość, dobrze, że Matka Z. czuwa.... To z wrażenia, po obejrzeniu zdjęcia Rozumiemy, wybaczamy, ręka na DELETE ci się omsknęła, ale mi też by tak zrobiła gdybym nie była jego siorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 23.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Mój własny rodzony...........fajny nie? Fajny to za mało powiedziane. Odjazdowy!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 23.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A amonite śpi i nie wie, że taki facet jest do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.08.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 no i na koniec słodkie żółteczka http://kuchnia.gazeta.pl/im/1/2286/z2286091A.jpg dobranoc do jutra tylko, żeby mi rano kaca nie było... nooo Muszę przyznać, że się dzisiaj napracowałaś - jutro masz urlop, więc o głowę swoją i naszą się nie martw...najwyżej jutro będą drinki zwane "po" Mam jedną łazienkę jak się zwolni to i ja zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.08.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A amonite śpi i nie wie, że taki facet jest do wzięcia I to jest zaskakujące, że najbardziej zainteresowanej nie ma ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.08.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No to może zostawię jej to zdjęcie do jutra, coby NASZA DZIOŁCHA kota w worku nie kupowała ( wykasuję rano ), a że łazieneczka już mi się zwolniła to i ja mówię Wam dobranoc, dziękując za świetne towarzystwo wieczorem.......... no i ząb przestał boleć.... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 23.08.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 To ja też już zmykam. Dobranoc Siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.08.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Łohoho!A się tu wczoraj działo beze mnie!!Ale cóż wiater przyszedł i chciał mi porwać dach którego jeszcze nie mam. Do 5 nad ranem nie spałam.A wy tu taką rozpustę uprawiacie drinkową....ach przydało by się mi wczoraj na koniec,przydało! A tak w ogóle Witajcie siostry i miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 24.08.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 O Matko!!!!!!!!!!!!!! Jaka imprezka w nocy się wyprawiała.......... a mnie nie było................... Kobitki - mam nadzieję, że główki dziś nie bolą U mnie w nocy mały koniec świata był - kurczę burza straszyła na całego............. Pozdrawiam w nowy dzionek.... YreQ kurczę fajnego masz brata- cóż ja zajęta, więc nie ustawiam się w kolejce....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.08.2007 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 DZIEŃ DOBRY Głowa nie boli Pgoda: słonecznie i wietrznie. Zastanówcie się o czym dzisiaj plotkować będziemy i co na obiad? P.s. Cieszę się, że braciszek Wam się podoba, ale jak obiecałam....zniknąc chłopina już musi. P.s. amonite.....gdzie byłaś? żałuj dziołcha jakeś nie widziała P.S. Mam nadzieję , że nazbyt dużych szkód burze u Was nie narobiły.... Pozdrawiam cieplutko Matka Z P.S. A ja teraz zadzieram kiecę i lecę za robotę się zabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.08.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Bianca i basiah2: to dla Was http://img244.imageshack.us/img244/7308/1111049556gal1777775ob0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 24.08.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 dzięki co o dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 24.08.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 P.s. amonite.....gdzie byłaś? żałuj dziołcha jakeś nie widziała No kurcze, jak miło, że się tak o mnie troszczycie Ale ja widzialam! Bylam i widzialam! Tylko net mi tak fiksował wczoraj, że za nic nie mogłam posta wysłać! Ale czytałam, czytałam i patrzyłam, co się w tej naszej grupce wyprawia, a było co czytać i ogądać. Naprawde nikogo dzis głowa nie boli? A Twój Braciszek, YreQ, hmmm..hmmmm.. Gdzież mi tam do takiego gwiazdora filmowego... I jak on się uchował dotąd, z takimi walorami - lubi i umie gotować? O Matko! (Założycielko ) Ja gotuję jak już muszę i nie mam wyjścia Pozdrawiam Was Siostrzyce i robię kolejną kawę - nocna burza wybiła mnie ze snu na 3 godziny! http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg Oczywiście z czymś słodkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 24.08.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 nocna burza wybiła mnie ze snu na 3 godziny! mnie też niestety - teraz mam oczęta "troszkie" na zapałkach DOBRZE, ŻE JUŻ PIĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.08.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 No dziewczęta chyba czas abym i ja jakiś dziennik założyła. Tylko czy podołam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts