April 13 04.11.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 OK - poczekam, niech się młoda uczy korzystać z kompa Pozdrów córcię od cioci internautki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.11.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Cześć, ale pychotka. Małej minęła gorączka więc okupuje laptopa - dam jej pół godziny i przyjdę pogadać. Zostało coś dla mnie tej pychotki? Dobrze, że córcia lepiej się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Zostało coś dla mnie tej pychotki? Tylko okruszki, bo czekając na YreQ, podjadałam Proponuję coś w zamian: http://www.rysch.com/kuchnia/images/keks.jpg Co u Ciebie amonite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.11.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Mniammmm.... Co u mnie? Zimno mi i dlatego wymyślam swoją przyszłą kuchnię kaflową I w ogóle całą aranżację kuchennego aneksu. Nie mam wielkiego pola manewru ze względu na ten mój skąpy metraż... Ale fajnie się planuje i wymyśla, ciekawe, jak będzie z realizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ty to masz dobrze amonite, możesz już sobie planować kuchnię, bo zaczęłaś budowę. A ja mam dziurę w ziemi, blaszak, Toi-Toi i coraz czarniejsze myśli. Na dodatek nasz majster mówi, że mu ludzie na zimę za granicę uciekają w poszukiwaniu roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 No i jeszcze komp mi dzisiaj muli i posty zjada Tak więc i z prawej i z lewej obrywam... , a za jakie grzechy to wszystko, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.11.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Nie martw się, April, będzie dobrze! Ty przecież też zaczęłaś już budowę Coś już zrobiłaś, masz fajny wjazd na działkę , dziura w ziemi niedługo zniknie, a dziś słyszałam, że tylko kilka dni ma być chłodniej, a później wróci ładna pogoda. Majster niech nie panikuje, zawsze się ktoś znajdzie chętny do pracy i myślę, że jeszcze te fundamenty wyrosną w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witaj amonite. Gorączka minęła, ale gardło ogień. Zdrzemnęłam się chwilę - muszę zrobić wyniki, zjem coś i mnie ścina, szok. Julcia grała. Teraz leci Niania, więc ja mam chwile. April - niech nie uciekają - u nas tyle roboty. Na tego gościa co dach mi robi ludzie rok czasu czekają, w zimie jak pada to ocieplają.............po co za granicę jechać jak u nas tyle roboty. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Małż kupił mi wczoraj na allegro pierdoły do kibelka na dole. Lubicie metal? Ja drewno i kamień a metal jako dodatek............więc kupił.........SIE naprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 http://www.allegro.pl/item263641161_zyrandol.htmlmoże mogłabym wydobyć z niego piękno wieszając go w jadalni...........gdzie będzie ściana z cegły ręcznie formowanej i z belką postarzoną w kolorze brązowym............hmmmmmmmmmmm jesteście..... czy jak ja wcześniej - odsypiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Jak mi smutno, że Was nie ma ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A właśnie, że jestem...I co robimy z tak miło rozpoczętym wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Może kawa z Amaretto? http://www.kcandles.com/fpdb/images/amaretto_nog.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 aaaaaaaaaaaaaaa jesteś skąd wiedziałaś, że lubię amaretto ( niestety tylko kieliszek) do kawy i do dobrego towarzystwa koniecznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Amaretto każdy lubi tak sądzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Wypijmy po cichutku, bo za chwilę tu się zaroi od innych koneserek tego trunku A moje zapasy są niewielkie, tylko 1/3 buteleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 to dawaj na rozgrzewkę wieczorną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Uwaga, polewam... I zagajam rozmowę Temat na dziś: "Podróż marzeń... z facetem z marzeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Zaraz zobaczymy kto tu zaglądnie i się wypowie w tym temacie. Liczę przede wszystkim na amonite, ta to może jeszcze bezkarnie poszaleć, nie to co my zaobrączkowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Koleżanko..... wkraczamy na baaardzo niebezpieczne tematy...... oj będzie się działo..........zacznę prozaicznie ale autentycznie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts