April 13 04.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ja osobiście chętnie przeżyłabym coś w tym stylu: http://www.albergomoderno.it/eventi/evento2/foto%20etna%20eruzione4.jpg Tylko jeszcze nie wiem z kim... pewnie najbezpieczniej z własnym mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 wczoraj oglądałam jakąś tam relację z Paryża........ i chciałabym tam spędzić trzy dni z mężem ale żeby z niego ten klimat wyssał cały romantyzm i żeby rzuciło mnie to na kolana i duuuuuuuuuuzo sexu w hotelu a z rzeczy w sferze marzeń............ niech pomyślę, ale Ty wiesz, że sporo tego będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A ile ta lista ma punktów? Wystarczy nam tej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Lubię mężczyzn, którzy mają niebywałą lekkość i zdolność oratoryjną..........lubię rozmawiać i uwielbiam słuchać, jak facet pięknie układa zdania, gdy nie ma głuchej ciszy między zdaniami ( no chyba, że usta są zajęte ) ........oj elokwentni przystojniacy to rzadkość więc ...........Szymon Bobrowski na początek a gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A ile ta lista ma punktów? Wystarczy nam tej strony? dobre ... no miałyśmy się zabawić Nie niepokoi Cię nieobecność pozostałych ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ja chętnie zobaczyłabym karnawał w Rio de Janerio i myślę, że mój mąż też http://www.braziliannites.com/images/carnaval_2005/carnaval_2004_2.jpg Myślę, że Szymon B. to niezły pomysł. Napisz szybciutko ciąg dalszy tej fantazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Z ukrycia śledzą rozwój wypadków Zaraz się ujawnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 mój też te laski z chęcią by zobaczył a Szymek? tak fajnie patrzy i tak ładnie mówi, że mogłaby to być któraś z wioseczek Toskanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.11.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Zaraz zobaczymy kto tu zaglądnie i się wypowie w tym temacie. Liczę przede wszystkim na amonite, ta to może jeszcze bezkarnie poszaleć, nie to co my zaobrączkowane... No no, a z mężem nie można przeżyć podróży marzeń? nie pozbawiajcie mnie złudzeń Ja jestem tak zatwardziałą domatorką, że nawet nie myślę o podróżach, przed dłuższym wyjazdem mam tremę i przeżywam duży stres. Ale jeśli miałabym się gdzieś wybrać, to na pewno tam, gdzie jest zielono, ciepło, spokojnie, czas płynie leniwie i nikomu nigdzie sie nie śpieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 ...Ale jeśli miałabym się gdzieś wybrać, to na pewno tam, gdzie jest zielono, ciepło, spokojnie, czas płynie leniwie i nikomu nigdzie sie nie śpieszy... Ot, niepoprawna romantyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.11.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 ........oj elokwentni przystojniacy to rzadkość Znam takiego jednego, ale bywa męczący, hihihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 ... No no, a z mężem nie można przeżyć podróży marzeń? nie pozbawiajcie mnie złudzeń Można,oj można, masz na to moje słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 ......a z moją rodzinką z chęcią wybrałabym się na Bora Bora - czysty piasek, przecudnie błękitna i czysta woda, wietrzyk smagający ciała - myślę, że wszyscy bylibyśmy zadowoleni. A poza tym dobrze, że marzenie nie są opodatkowane, bo ja to do RPA chciałabym.....tak do miasta słońca, zbierać lawendę w Prowansji, czerpać siłę z zieleni Nowej Zelandii, podziwiać piękno Andaluzji............oj dużo tego mogłabym wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Zaraz zobaczymy kto tu zaglądnie i się wypowie w tym temacie. Liczę przede wszystkim na amonite, ta to może jeszcze bezkarnie poszaleć, nie to co my zaobrączkowane... No no, a z mężem nie można przeżyć podróży marzeń? nie pozbawiajcie mnie złudzeń Ja jestem tak zatwardziałą domatorką, że nawet nie myślę o podróżach, przed dłuższym wyjazdem mam tremę i przeżywam duży stres. Ale jeśli miałabym się gdzieś wybrać, to na pewno tam, gdzie jest zielono, ciepło, spokojnie, czas płynie leniwie i nikomu nigdzie sie nie śpieszy... wiem , dżungla amazońska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 YreQMoże taka willa w Toskanii, by Cię urządzała?Plus oczywiście Szymek chętny spełnić każdy Twój kaprys... http://j.luxlux.pl/l655/c0ea6a3e000be113461cf71a/165624.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 uwielbiam słuchać, jak facet pięknie układa zdania, gdy nie ma głuchej ciszy między zdaniami Ale miło jest też sobie pomilczeć wspólnie, nie czuć przymusu mówienia, nie czuć się nieswojo w takiej sytuacji... A mnie się marzy podróż w.....czasie April, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A mnie się marzy podróż w.....czasie Jestem przekonana, że chciałabyś odbyć podróż w czasy rycerzy, dam, turniejów itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 April willa ok, wręcz piękniusia amonite - nie sądzę aby nawet Szymon cały czas mówił , ale jezeli miała to być podróż marzeń to z ogromną przyjemnością z panem potrafiącym się wysławiać............a w między czasie April narobiła mi apetytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Clive Owen jako Król Artur specjalnie dla amonite http://pwbeat.publishersweekly.com/blog/wp-content/2006/11/Clive_Owen%20-%205%20-%20Inside_Man.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A mnie się marzy podróż w.....czasie Jestem przekonana, że chciałabyś odbyć podróż w czasy rycerzy, dam, turniejów itp... A zaskoczę Cię, Beatko, myślałam raczej o latach młodości moich rodziców, czyli wczesne czasy powojenne, jakiś sentyment mam do tego okresu. Fajnie by było zobaczyć na żywo, co się wtedy działo, jak np. wyglądała moja wioska te kilkadziesiąt lat temu. A ja oczywiście niewidzialna dla otoczenia, swobodnie mogłabym prowadzić moje obserwacje i.... robić zdjęcia Zaś Mężczyzna Moich Marzeń byłby autentycznie zainteresowany tym samym, co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts