Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

YreQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wczoraj oglądałam jakąś tam relację z Paryża........ i chciałabym tam spędzić trzy dni z mężem :oops: ale żeby z niego ten klimat wyssał cały romantyzm i żeby rzuciło mnie to na kolana i duuuuuuuuuuzo sexu w hotelu :lol:

a z rzeczy w sferze marzeń............ :roll: :oops: :lol: niech pomyślę, ale Ty wiesz, że sporo tego będzie ?

Lubię mężczyzn, którzy mają niebywałą lekkość i zdolność oratoryjną..........lubię rozmawiać i uwielbiam słuchać, jak facet pięknie układa zdania, gdy nie ma głuchej ciszy między zdaniami ( no chyba, że usta są zajęte :lol: ) ........oj elokwentni przystojniacy to rzadkość więc ...........Szymon Bobrowski na początek a gdzie ?

Zaraz zobaczymy kto tu zaglądnie i się wypowie w tym temacie. Liczę przede wszystkim na amonite, ta to może jeszcze bezkarnie poszaleć, nie to co my zaobrączkowane...

8) 8) 8)

No no, a z mężem nie można przeżyć podróży marzeń? nie pozbawiajcie mnie złudzeń :wink: :oops:

Ja jestem tak zatwardziałą domatorką, że nawet nie myślę o podróżach, przed dłuższym wyjazdem mam tremę i przeżywam duży stres.

Ale jeśli miałabym się gdzieś wybrać, to na pewno tam, gdzie jest zielono, ciepło, spokojnie, czas płynie leniwie i nikomu nigdzie sie nie śpieszy...

......a z moją rodzinką z chęcią wybrałabym się na Bora Bora - czysty piasek, przecudnie błękitna i czysta woda, wietrzyk smagający ciała - myślę, że wszyscy bylibyśmy zadowoleni.

A poza tym dobrze, że marzenie nie są opodatkowane, bo ja to do RPA chciałabym.....tak do miasta słońca, zbierać lawendę w Prowansji, czerpać siłę z zieleni Nowej Zelandii, podziwiać piękno Andaluzji............oj dużo tego mogłabym wymieniać :oops:

Zaraz zobaczymy kto tu zaglądnie i się wypowie w tym temacie. Liczę przede wszystkim na amonite, ta to może jeszcze bezkarnie poszaleć, nie to co my zaobrączkowane...

8) 8) 8)

No no, a z mężem nie można przeżyć podróży marzeń? nie pozbawiajcie mnie złudzeń :wink: :oops:

Ja jestem tak zatwardziałą domatorką, że nawet nie myślę o podróżach, przed dłuższym wyjazdem mam tremę i przeżywam duży stres.

Ale jeśli miałabym się gdzieś wybrać, to na pewno tam, gdzie jest zielono, ciepło, spokojnie, czas płynie leniwie i nikomu nigdzie sie nie śpieszy...

wiem , dżungla amazońska :wink:

uwielbiam słuchać, jak facet pięknie układa zdania, gdy nie ma głuchej ciszy między zdaniami

Ale miło jest też sobie pomilczeć wspólnie, nie czuć przymusu mówienia, nie czuć się nieswojo w takiej sytuacji...

A mnie się marzy podróż w.....czasie :wink:

April, dzięki :wink:

A mnie się marzy podróż w.....czasie :wink:

Jestem przekonana, że chciałabyś odbyć podróż w czasy rycerzy, dam, turniejów itp... :wink:

A zaskoczę Cię, Beatko, myślałam raczej o latach młodości moich rodziców, czyli wczesne czasy powojenne, jakiś sentyment mam do tego okresu. Fajnie by było zobaczyć na żywo, co się wtedy działo, jak np. wyglądała moja wioska te kilkadziesiąt lat temu. A ja oczywiście niewidzialna dla otoczenia, swobodnie mogłabym prowadzić moje obserwacje i.... robić zdjęcia 8) :lol: Zaś Mężczyzna Moich Marzeń byłby autentycznie zainteresowany tym samym, co ja :wink: