basiah2 07.11.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 heloł ależ dziś u mnie buro, szaro i ponuro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.11.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 heloł ależ dziś u mnie buro, szaro i ponuro... nie jesteś sama .................. cóż mogę zaproponowac na poprawę nastroju ? April ma coś smacznego tylko nie wiem czy zostało po ostatnim razie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 07.11.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 a ja zadowolona jestem, bo właśnie przed chwilą stałam na stropie parteru, czyli na I piętrze. Ale super wrażenie! I widok! Wprawdzie wytrzymałam chwilę (bo zimnica) ale warto było! Poki jeszcze okolica mało zabudowana, w dali widać las. Eeeeech U mnie robocizna za blachodachówkę będzie jakieś 12zł + obróbki, jeszcze nie dostałam pełnej wyceny. Ale dach mam najprostszy na świecie, 2spadowy, bo domek piętrowy+strych nieużytkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.11.2007 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A to ważna chwila moment baaardzo przejmujący - oblewanie już było? Ja też się cieszyłam będąc na górze Ceny - to niesprawiedliwe Zostanie Ci więcej kasiorki na ładne kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 hej,hej! A do mnie dzisiaj przyjechali wstawiać okna i pełna spokoju (bo mąż w domu) poszłam do pracy, a około południa dostaję sms-a że okna są prawie super. No to dzwonię i pytam dlaczego prawie? A mąż mi na to że okna są super ale zamontowali metr od podłogi. K#$^&&!!!! Jak to metr od podłogi? A bo powiedział im żeby zamontowali najniżej jak się da, a oni na to że ok. Poszedł spokojnie na dół wraca po pół godzinie a tu okna założone, opiankowane a na dole.....11 centymetrów szpary!!! Niżej się nie dało bo by u góry była szpara!!! Musiałam czekać aż ktoś po mnie przyjedzie, jechać do domu 10km popatrzeć na okna i powiedzieć że ja chcę mieć je niżej. No i co? Ja mam tylko 150cm wzrostu i kurna okno mi się zaczynało powyżej talii albo raczej pod biustem!!! Jutro mają poprawić, przynajmniej drzwi na balkon są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.11.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Za metr krycia (robocizna) chcą coś ok. 50 - 53 zł za metr przy dachówce cementowe Brassa natomiast przy blachodachówce wychodzi ok 30- 33 zł. to niewiele Ja płacę 70 zł za metr - czyli więźba, dachówka (mam ceramiczną zakładkową), 7 okien, wyłaz, klinkier na kominach i orynnowanie. Za podbitkę dodatkowo, bo poprosiliśmy grzecznie aby zrobił ją jednak w tym roku - więc dach na gotowo. A te wielgachne krokwie wciągają ręcznie. Nie jest u Was z cenami źle. Mój mąż dzwonił do firmy z Bolesławca w zeszłym miesiącu i zaśpiewali mu 110 zł za mkw dachu Ale te ceny które podałam to tylko krycie+ obróbka i wstawienie 9 okien + wsyłaz bez więźby i bez kominów ponad dachem no i bez podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.11.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Zimno dziś i mokro. Może ktoś się ze mną rozgrzeje? Zapraszam na grzańca http://grzaniecgalicyjski.blox.pl/resource/grzanepiwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A co sobie będę odmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 08.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 no i ja też bym się rozgrzała, ale na razie nie mogę, bo synka karmię no pewnie, że kaska pójdzie na kafelki ale za to wy będziecie miały efektywne domy, a ja taki zwykły, prosty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 08.11.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 też bym wypiła ale też nie mogę .W lutym rozwiązanie a później karmienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 matka dyrektorka (córka marnotrawna) wraca popiołem obsypana ,ukorzona, i co tylko chcecie rozgrzewać się mogę do woli bo niczego nie karmię (tzn karmię ale nie piersią) zainwestowałam w laptopa więc już mnie rodzina nie przepędzi z kompa i będę tu częściej bywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 matka dyrektorka (córka marnotrawna) wraca popiołem obsypana ,ukorzona, i co tylko chcecie rozgrzewać się mogę do woli bo niczego nie karmię (tzn karmię ale nie piersią) zainwestowałam w laptopa więc już mnie rodzina nie przepędzi z kompa i będę tu częściej bywać Witaj - mnie przepędzał mąż.......... długo nie wytzrymał i też kupił - niby dla siebie do pracy , ale zaraz słyszę ...." a może usiądziesz na laptopa."........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 no i ja też bym się rozgrzała, ale na razie nie mogę, bo synka karmię no pewnie, że kaska pójdzie na kafelki ale za to wy będziecie miały efektywne domy, a ja taki zwykły, prosty... oj coś mi mówi, że wcale nie taki zwykły i nie taki prosty........domy Agnieszek są niezwykłe - ... no i tych, które z nimi się zadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 też bym wypiła ale też nie mogę .W lutym rozwiązanie a później karmienie. Aguś - przyjdzie czas, ze i z Tobą wypijemy.......... a najpierw SAME za szczęśliwe rozwiązanie ..... Twoje...... i za mojego bociana co to od Ciebie leci ku bram domu mego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 SIE napisałam, a teraz faktycznie pójdę się rozgrzać, bo po całym dniu na budowie zmarzłam straszecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Drogie moje .... czytałyście ? bo ja dopiero zaczęłam i nadziwić się nie mogę ... http://forum.muratordom.pl/kuchnia-rust-usunieto-watek,t115128-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 mały poczęstuneczek dla dziewczynek zmarzniętych i nie tylko.... http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1148046394_567818193_kosz_14.jpg http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1148047858_562615172_kosz_27.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 .... widzę, że Basia już tak - ja dopiero teraz mam czas....pozostałe zachęcam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 08.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Aguś - przyjdzie czas, ze i z Tobą wypijemy.......... a najpierw SAME za szczęśliwe rozwiązanie ..... Twoje...... i za mojego bociana co to od Ciebie leci ku bram domu mego ??? serio serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A wiesz Bianco, że z chęcią......cosik bym na rozgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts