kocza 15.07.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Proszę o opinię osoby, które mieszkają w domu wybudowanego z BK Żelisławice 36.5 PW od. 400 ściana jednowarstwowa na kleju. Co sądzicie o tym materiale? Czy drugi raz wybudowalibyście tak samo? Czy nie lepiej dołożyć do Y? Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 16.07.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Mieszaka mój szwagier fakt że jest po jednym sezonie grzewczym więc jeszcze wiele może się zdarzyć ale narazie jest bardzo zadowolony ogrzewa gazem i kominkiem. Ni jesetm w stanie podać kwot ale mówił że płaci stosunkowo niedużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 16.07.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Chyba BK z Zelislawic moze byc aktualnie niedostepny - ta firma maproblemy z finansami, niestety. Mój generalny wykonawca polecal mi ten BK zamiast Ytonga, uznajac ze jest rownie dobry. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocza 16.07.2003 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Dzięki za Wasze opinie. Żelisławice mam już zamówione i zaliczkowane, stąd mam nadzieję, że ich kłopoty finansowe nie będą miały wpływu na dostawę do mnie. A tak nawiasem mówiąc ile płaciliście za m2??? Ja wytargowałem 69 zł/m2 (brutto) bloczki 36,5 PW odm. 400. Dobra cena??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Ile??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Wg mnie ta cena jest OK (prawdopodobnie zalezy im na przedplatach)Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts