tola 05.11.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Mieczu, ja też wtrącę słówko. Bardzo się cieszę, że mogłam obejrzeć Twój dom. Głównie dlatego, że zawsze byłam przeciwnikiem kanciastości i uznawałam tylko łagodne zaokrąglone formy /oprócz łuków drzwiowych/. Nie lubię kanciastych samochodów i geometrycznych kątów prostych we wszystkim wokół. Ale Twój dom i wnętrza cieszą moje oczy i myślę, ze dobrze w nich bym się czuła. To znaczy, ze nie jest ze mną tak źle Zaproszę Cię do mojego domu pełnego łagodnych linii ciekawa jestem, czy to wytrzymasz. Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę samych szczęśliwych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 06.11.2004 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 chętnię obejrzę, bo nie jest tak, że ja lubię tylko rzeczy kanciaste,nota bene moja żona jest raczej mało kanciasta i krzywizn ma mnóstwo bardzo łagodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Gratuluję! I mam pytanie odnośnie cegieł na kominku,który jest bardzo zbliżony do moich "przemyśleń" i projektów.Tyle,że ja chcę jasną-piaskową cegłę. Co to za cegła? Kto Ci robił kominek?Czy można prosić o namiary?Chętnie skorzystam,bo szukam kogoś,kto będzie umiał obejść się z cegłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 mnie sie tez ten domek bardzo podobawiecie, moze przypadkiem, gdzie mozna znalezc podobne projekty?bo szukam juz jakis czas i widze same czarodziejskie chatki a mnie sie podoba prostota i szukam wlasnie czegos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 24.11.2004 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 mamy stopnie wreszcie ostateczne na schodach:http://strony.aster.pl/mieczotronix/dum/scho-1.jpghttp://strony.aster.pl/mieczotronix/dum/scho-2.jpghttp://strony.aster.pl/mieczotronix/dum/scho-3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 25.11.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Muszę powiedzieć , że robi twój dom wrażenie, nawet mojej połowie się podoba, a trudno jej dogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 30.11.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 napisz prosze co wiecej o swoich schodach, jakie to drewno?, czy s ato ajkies gotowe moduły? gdzie kupowałes, jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 30.11.2004 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 dąb zupa dębowa malowany bejcą pod kolor moich okienschody robi firma http://stadler.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 30.11.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 pikne, pikne, wyglada jak jakis egzotik ten ząb zupa dębowa, ząb dup...upps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 30.11.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Bardzo ladny dom. Jaki to klinkier?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 30.11.2004 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 eko-klinkier (z Bogdanki) - na elewacji i na kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 03.12.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Więcej wnętrz,więcej wnętrz proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 03.12.2004 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 mozna wiedziec jaki byl koszt tych schodow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ONO 04.12.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Mieczu ! Przeprowadziłeś i co? Zero zdjęć ? Bardzo zaniedbałeś galerie... A ja tak nie mogę się doczekać zdjęć wnętrz !! proszę - znajdź chwlileczkę i nie każ nam dłużej czekać!! A tak w ogóle - serdeczne gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Mieczu jeszcze raz gartulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 06.12.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Dzięki za informacje o klinkierze. Tak mi sie wydawalo, ze to eko klinkier. Wiosna zaczynamy z niego robic elewacje, masz moze jakies uwagi?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 06.12.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Piękny dom.Gratuluję bo musicie mieć świetny gust.A czy będziecie zakładać ogród?Juz sobie go wyobrazam, razem z domem mogłyby wyglądać...że oh!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 08.12.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 witam ,nie wiem czy opinia nowicjuszy ma jakiekolwiek znaczenie,ale Twoj dom i chyba jeszcze Fefta sprawil,ze odzyla we mnie nadzieja i wiara w polska architektura brawo , gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 i ode mnie ponowne gratulki !!! piękne wnętrza sie wyłaniają pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.12.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 ekstra !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts