NatkaB 04.07.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Tu salon, z widokiem na wypoczynek. W sumie, to niewiele widać, nie da się objąć zbyt wiele we wnętrzach moim obiektywem. http://mieczu.webd.pl/dum/Resize%20of%20DSC06606.JPG Mieczu czy mógłbyś mi zdradzić jakiej firmy to stolik? Szukam czegoś w tym rodzaju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 04.07.2005 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 ten stolik to jakaś chińszczyzna (tzn. made in china), sprzedają go w Agata-Mebel (W Raszynie pod wwa) . O ile dobrze pamiętam kosztował 500 zł. W sumie jest solidny (ciężki) i raczej się nie rozleci. Jedyna wada, że dość widoczne są rysy na nim. Kolor jest ciemny, a jak się przesunie po nim tależykiem to robi się biała rysa. Może po zateflonowaniu go jakimś prontem byłoby lepiej, nie wiem. Gdyby nie to, że się tak rysuje, to byłby bardzo fajny. a tak to jest tylko poprawnyNa pudełkach była nazwa firmy Red Apple i znaczki chińskie. Z tej serii dostępne jest jeszcze dużo różnych mebelków, wszystkie w takim ciemnym brązie z chromowanymi i srebrnymi wstawkami. My mamy jeszcze 3-metrową ławę (takie coś niskie) pod telewizor. Ma to to wytrzymałość odpowiednią, wnękę na wideła, wzmacniacze i dividi i dwie szuflady i sięga do pół łydki. Chyba nie dysponuję zdjęciem na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 04.07.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 ten stolik to jakaś chińszczyzna (tzn. made in china), sprzedają go w Agata-Mebel (W Raszynie pod wwa) . O ile dobrze pamiętam kosztował 500 zł. W sumie jest solidny (ciężki) i raczej się nie rozleci. Jedyna wada, że dość widoczne są rysy na nim. Kolor jest ciemny, a jak się przesunie po nim tależykiem to robi się biała rysa. Może po zateflonowaniu go jakimś prontem byłoby lepiej, nie wiem. Gdyby nie to, że się tak rysuje, to byłby bardzo fajny. a tak to jest tylko poprawny Na pudełkach była nazwa firmy Red Apple i znaczki chińskie. Z tej serii dostępne jest jeszcze dużo różnych mebelków, wszystkie w takim ciemnym brązie z chromowanymi i srebrnymi wstawkami. My mamy jeszcze 3-metrową ławę (takie coś niskie) pod telewizor. Ma to to wytrzymałość odpowiednią, wnękę na wideła, wzmacniacze i dividi i dwie szuflady i sięga do pół łydki. Chyba nie dysponuję zdjęciem na razie Muszę sprawdzić w katowickiej "Agacie". Bardzo fajny i cena niewygórowana (jedyny stolik, który mi się podoba był za 1,8 tyś z Klera a takiego przy mojej szalonej trzylatce jeszcze dłuuugo nie kupię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 17.08.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Bardzo mnie się te wnętrza! Bardzo bardzo! To jest TO! A schody..... marzenie. Pozdrawiam ciepluchno wsiech no i przede wszystkim Właściciela tego cudeńka (szkoda, że nie miałam okazji obejrzeć całego domku - jakoś się nie wyświetla u mię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
texxass 23.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 mieczu bardzo mi się podoba kolor twojej ściany przyschodowej, podaj jakiś symbol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 23.08.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Piękny domek!Gratulacje,super klimat tylko teraz nie mogę sobie pooglądać wszystkiego,bo mi się nie otwiera!!!!!!!!!!czy mogę prosić zdjęcie kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 01.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 ja właśnie nie dałem się wpuścić w kanał z ogrodzeniem. Zrobiłem najtańsze. Słupki metalowe, siatka, tylko furtka i brama z klinkieru, po to żeby zaoszczędzone pieniądze dolożyć do ogrodu. Stwierdziłem, że siatka porośnięta bluszczem jest lepsza niż sztachety, bo bluszcz sam się konserwuje i nie da się go wysprejować, ani nakleić plakatu na niego, a przeleźć jest tak samo trudno. Mieczu, a jak rozwiązałeś problem przesuwającej sie bramy po bluszczu? Bo jak mniemam brama przesuwa się już na siatkę, a nie ogordzenie z klienkieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 04.09.2005 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 bluszcz posadziłem między bramą, a siatką. To co wyrośnie w stronę miejsca, gdzie suwa się skrzydło bramy, się będzie automatycznie karczować. Na razie jeszcze nie urosło na tyle, żeby konflikt zaistniał, ale widzę że nie powinno być problemów. Jeśli u was tak się nie da, to możecie jeszcze posadzić bluszcz na zewnątrz ogrodzenia. Jak podrośnie to listowie zakryje łodyżki i efekt będzie taki sam, jak w przypadku posadzonego za ogrodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 06.09.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Dzieki! Spodobał nam się pomysł z siatką i bluszczem, bo jak sie poorientowałam w cenach ogrodzeń to włos mi się zjeżył na głowie A tak wogóle to super ta Wasza "stodoła" Dokładnie taki minimalistyczny styl nam sie podoba i to tego wszystkiego gra świateł (sztucznych i nie tylko ). No to teraz odpoczywajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 06.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Piękne schody, czy możesz zdradzić kto je robił?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 06.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 o schodach już było niejednokrotnie wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 06.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Już znalazłam . Dziękuje za podpowiedź. Schody super, takich szukałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 13.09.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 piękny domek niestety nie otwierają mi się wszystkie zdjęcia chciałabym się zapytać co to za okno w salonie, jak mi się wydaje jest przesuwne... czy to jest aluminium??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 13.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 a czy ktoś mógłby mi powiedzieć ja można pooglądać zdjęcia ... kurczę widzę prawie same krzyżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 13.09.2005 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 nie można - były na serwerze u operatora kablówki - przeprowadziłem się - nie mam już kablówki i konta i zdjęć, które były na nim - są tylko te, co widać (też fajne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 14.09.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Dopiero dzisiaj "odkryłam" zdjęcia z Wigili. Fajoskie te lampy nad stołem. Gdzie takie daja i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 14.09.2005 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 W Leroy Merlin, po 30 zł za klosik (bez oprawki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mistrz Yoda 14.09.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Widziałem twój dom live ale ciebie w nim nie było, dlaczego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 14.09.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 W Leroy Merlin, po 30 zł za klosik (bez oprawki) To już chyba wiem które. Oglądaliśmy kiedyś podobne (bardziej prostokątne) - ni to plastik ni to szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 14.09.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Widziałem twój dom live ale ciebie w nim nie było, dlaczego ??? No tak. Jak już ma się ten dom to powinno się w nim siedzieć 24 godz. na dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts