mieczotronix 14.09.2005 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Widziałem twój dom live ale ciebie w nim nie było, dlaczego ??? A to od wewnątrz go widziałeś? Ja bywam czasem w środku. No chyba, że to ty w sobotę, co z moimi rodzicami gadałeś o szukaniu działki... W tedy mnie nie było Ludzie, jak już przyjeżdżacie obejrzeć mój dom, to przynajmniej zadzwońcie dzwonkiem, zagadajcie itepe, a nie tak zcichopek. Zawsze to mi się miło zrobi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 14.09.2005 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 ni to plastik ni to szkło moje są z płótna (nie wiem przez jakie "Ó") rozpiętego na stelażu z drutów. Ładne i miłe w dotyku, ale jak mucha nasra i zostawi czarną kropkę, to już przesrane, zostaje na amen. Chyba za rok będę je musiał z obrzydzeniem zdjąć i wymienić na nowe, jeśli obsrywanie się posunie dalej w takim tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 14.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Zawsze może być "melanż" (nie wiem czy tak się pisze, a może "mealange"? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 15.09.2005 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Tylko kto będzie nadzorował muchy, żeby w miarę równomiernie srały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 15.09.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 16.10.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 co tu tak cicho w tym wątku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 18.10.2005 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 e, bo, no bo ja już jestem nie budujący tylko mieszkający i to prawie od rokuna początku grudnia będzie rocznica.Ja już wróciłem do starego cyklu roboczego. Pozatym już mnie tematy budowlane mniej kręcą. Może za 3-4 lata jak będę robił pierwszy remont, to się znowu zainteresuję szpachlami i farbami. Tymczasem misiek zdechł, drudzy sąsiedzi mają 3-ciego psa "pimpka". Ja się oddaję przyjemnościom posesjonistycznym. Czyli zakupuję wszystko to, co można mieć na posesji, a czego nie ma się w domu. Mam już potężną kolekcję elektronarzędzi, których siła destrukcyjna przyprawia mnie o ciarki na plecach (mam z bloku wiertarkę, blekendekera pilarkę, szlifierkę okropną i łańcuchówę nieropną, tylko elektryczną, no i wyżynarkę artystyczną. Jak mnie co wnerwi to se idę do garażu porżnąć. W międzyczasie odprawiliśmy ze znajomymi dwie potężne imprezy ogniskowe połączone z nocowaniem całej watahy do rana. Bardzo fajny klimat - śniadanie w komunie. Niezłe. A pozatym złamałem półośkę (w zabawce), Stasiek biega po trawce i rośnie przaśnie, no i ogród, o właśnie. A Mi brzuch raz rośnie, a raz maleje, za to żonie już od 7 miesięcy tylko rośnie, a za dwa całkiem zmaleje, bo wyjdzie z niego Basia. Jakby się komuś udało to założyłem na domowym serwereczku-miniatureczce stronę ze zdjęciami Staśka aktualnymi. Jeszcze nie wiem dlaczego, ale ona czasem działa, a czasem nie. Pozatym mam słaby upload i jak mi za dużo osób na raz ją otworzy to się wszystko przytka, więc jak ktoś chce spróbować szczęścia, to zapraszam. Warto, bo stasiek taki śliczny jest teraz, że nie mogę, a pozatym zdjęcia selekcjonowane, najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 18.10.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 za to żonie już od 7 miesięcy tylko rośnie, a za dwa całkiem zmaleje, bo wyjdzie z niego Basia. super! Gratulacje!!!!! Będzie córeczka tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 19.10.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Mieczu, gratulki! Wyciągnąłeś, widzę, wnioski z dyskusji (w tym wątku) na temat korzyści z córki w wieku nastoletnim. Pochwal się za dwa miesiące... Czekamy niecierpliwie na zdjęcia Mieczówny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 19.10.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 za to żonie już od 7 miesięcy tylko rośnie, a za dwa całkiem zmaleje, bo wyjdzie z niego Basia. Mieczu, serdeczne gratulacje. Rocznica zamieszkania uczczona w godny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 20.10.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Mieczu dołączam się z gratulacjami. Pisałeś, że mieszkasz i nic już więcej nie robisz, a tu taka hałturka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 27.11.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Gratuluję! Piękna rodzina-wkrótce jeszcze piękniejsza! Piękny dom-jednym słowem BAJKA. I niech tak zostanie. Ponieważ dopatrzyłam się,że mamy podobne schody(stadler) chciałam zapytać czy malowałeś je ponownie farbą podkładową czy tylko tą srebrną ? Czy mogę wiedzieć jaki to konkretnie kolor i nazwa.Bardzo mi się podoba, a Ty już masz doswiadczenie czy dobrze się sprawdziła na "rusztowaniu" - jak mówia moi znajomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 27.11.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 ladny kolor klikierulubie domy oblozone klinkierempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 04.12.2005 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 chciałam zapytać czy malowałeś je ponownie farbą podkładową czy tylko tą srebrną ? Czy mogę wiedzieć jaki to konkretnie kolor i nazwa. Wprost na podkładową. Farba to hammerite - srebrna - wyszło pół małej puszki - ale może dlatego że malował mój super-oszczędny ojciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 04.12.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Bardzo dziekuję za odpowiedź.Mam tylko nadzieję ,że ta firma ma tylko jeden odcień srebra Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 05.12.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Wasz Stasiu jest słodki i pewnie Basia też taka będzie GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 05.12.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 PRZYŁĄCZAM SIĘ DO GRATULACJI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.12.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Basia, piszesz - no to gratuluje baaaardzo U nas "fasola" wyjdzie w marcu, ale jakiej pci to nie chcieliśmy wiedzieć. Serdecznie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Nowy dom - nowy potomek.., jest taki wątek tutaj na Forum... Też gratuluje ! A Stasio to facet pelen wdzieku.., jest cudowny.., po prostu slodki.... A jak by i nie mial byc jak tyle milosci dostaje od swoich rodzicow... Mama wprost swieci miloscia a tata.., no jak takie zdjecia porobil.., to na pewno tez tak samo.., miloscia i dumą... Piekne to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 07.12.2005 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 och kurczę no, zaraz sięz zarumienię, dziękuję za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts