Fałatek 09.08.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Moja mama odkąd pamiętam ma dużo problemów z piętami,są suche,twarde i często pękają.Stosuje od lat maść z vit.A, Dernilan i kremy firmy Scholl. Ale to nic nie pomaga Często ma tak popękane pięty że nie może chodzić. Jeśli ktoś może pomóc to bedę bardzo wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 kapiele w krochmalu naprzemiennie z olejkowymi.Bierze sie miskę, napełnia porzadnie ciepłą wodą do tego jednego dnia wlewasz krochmal, drugiego wodę z oliwką dla dzieci. Przydaloby sie moczyć nogi tak ze 20minut.Trzeba tez pilnować, aby nie narastała skóra / ścinac specjalnym nozykiem, ścierać tarką/ a może dermatolog? bo przyczyną może być choroba grzybicza. Łatwo ja złapać np. na basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 z tym nozykiem to mozna sobie troche krzywdy zrobic.lepiej udac sie na taki zabieg pedicure do jakiegos gabinetu kosmetycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 09.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 popękane pięty http://www.google.com/search?client=opera&rls=pl&q=%22pop%C4%99kane+pi%C4%99ty%22&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Współczuję. A co na to dermatolog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Moj typ jest prosty a stosowany od prawie zawsze przynosi zadowalajace efekty. Na dosyc duzy kawal grubej waty nalewam ciepla oliwe z oliwek, przykladam na piety.... zawijam taka cieniutka folia zywnosciowa, zakladam skarpety i spedzam tak nocke. Na drugi dzien moge juz bez bolu zrobic porzadek z pietami, naskorek scieram normalnie pumeksem. I chociaz naskorek nie narasta mi jakos szczegorlnie szybko a przy stalej pielegnacji prawie wcale go nie mam, to mialam zawsze problemy z peknieciami ktore sa strasznie bolesne Po takiej nocnej kuracji stopy kremuje pare razy dziennie az do zagojenia... pozniej normalnie na noc az do nastepnego razu Latem mam wiecej problemu, kurz na golych stopach wysusza strasznie skore.... nie mowiac o wyjazdach nadmorskich kiedy po piachu nocne kuracje robione sa codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 10.08.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Pumeks-krem, pumeks-krem i tak w kolo macieju. Pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 14.08.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Pumeks-krem, pumeks-krem i tak w kolo macieju. Pomaga U mnie na wizycie dermatolog stwierdzil, ze pumeks moze zdzialac tyle samo dobrego co i zlego. Stwierdzil, ze gdy uzywa sie go za duzo, niby sciera sie zgrubialy naskorek, ale tez powoduje ze on bardzo szybko odrasta. Radzil, aby pumkesu uzywac 2x w tygodniu, nie wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 16.08.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 masz problemy z nerkami? to jest prawdopodobnie od nerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts