jonbob 09.08.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 wie ktoś może jaka jest najlepsza gładź szpachlowa?robiłem pokój gipsarem i nie jestem z tej gładzi zadowolony.słyszałem że są dużo lepsze gładzie do szpachlowania ale nie wiem które. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 09.08.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Próbowałem Gipsaru i też nie byłem zadowolony.Dobrze dopiero wychodziło Cekolem C-45, wykańczane finiszówką Acryl Putz Śnieżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 09.08.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Potwierdzam. Cekol - troszkę drożej - ale OK. Gipsar jest beznadziejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 09.08.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 gipsar mozna beretem dotrzeć taki jest miękki i w dodatku nie ma jak tego zamalować bo odłazi, po pedzlu zostają bruzdy poleć doliną nidy a na to finiszka master masa i będzie idealnie. nawet jak przetrzesz master masę to nie będzie widać róźnicy w uziarnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 09.08.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 z doświadczenia wieloletniego moich fahmanów i mojego obecnie cekol to był dobry teraz fast jako pierwsza warstwa a putz śnieżki w wiaderkazh jako 2 warstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nom 09.08.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Stabil jest dobry, daje twardą powłokę, akryl puc jest dobry ale miękki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 09.08.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Też się przyłączam do pozytywnej oceny Stabila. I twady i dobrze się go kładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts