MarkGyver 26.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dzisiaj zauważyłem, że u nas na wiosce w starej gruszy zadomowiły się co najmniej dwie matki (bo robotnice chyba jeszcze się nie wykluły). Klecą swoje gniazdka niecałe pół metra od siebie i chyba niespecjalnie się lubią, bo już teraz widać między nimi przepychanki. Gdyby to miało być tylko jedno gniazdo, pewnie bym się obawiał; a tak - z niecierpliwością czekam aż same nawzajem się wyrżną. Będzie jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.05.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Gorzej jak się dogadają i wpadniesz im w oko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 29.05.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 U mnie też chyba coś się kroi - mam mały otwór w podbitce (dokładnie może 1x1 cm). Przetestuję patent z gaśnicą w takim razie - tylko skombinuję kombinezon od ojca pszczelarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts