Bocian20002 09.08.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam, Czy orientujecie się, ile kosztuje sporządzenie przez konstruktora projektu wyburzenia ściany z betonu zbrojonego wraz ze wzmocnieniem stropu? Ścianka ma jakieś 5 cm grubości, 3m długości, budynek jest czteropiętrowy z tzw. fabryki domów z lat 70. Dokumentacja techniczna budynku dostępna. Będę serdecznie wdzięczny za pomoc. Oferta konstruktora również mile widziana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 09.08.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Wlasnie dzis dogadałam sprawe podobnej przebudowyprojekt i nadzór ma obejmować:-wyburzenie max.ile sie da sciany wewnętrznej konstrukcyjnej- -----~---------sciany niegdyś zewnętrznej (teraz bedzie wewn.)- zrobienie projektu stropu nad dobudowanymi ścianami na tarasie za te trzy przeróbki 500 zl coz może to nie malo ale ze nie mam czasu i porównania to w środę mam dostac projektmoze to ci cos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts