Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Jaśmin Inve-Story

Recommended Posts

• Odpowiedzi 241
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to z niecierpliwoscia czekam na zdjecia sypialni!

U nas rok minie 15 lutego, jak wyprobujecie maszynke do chleba to poprosze o fotki chlebka, moze tez sie skusze na to urzadzenie, bo w moim dobytku kuchennym chyba tylko jeszcze tego nie ma.

magpie101-na zdjęcia trzeba będzie poczekać, nie wiem jak ja to zrobię bo ja z natury jestem w gorącej wodzie kąpana :) . Juz bym to wszystko chciała mieć ,a to proces raczej długotrwały. Każdy detal musi być przemyślany, poza tym te wszystkie "dupsiki" które robią klimat pomieszczenia sa kaso-chłonne :) .

Licze sie z tym ze nie dam rady zrobić wszystkiego naraz.

Automat do chleba chodził za mną od roku, aż wreszcie dojrzałam do decyzji o kupnie. Sam jestem ciekawa tego pierwszego bochenka,

hehehe, czy będzie zjadliwy czy nakarmię okoliczne ptactwo..... :roll:

Sporo moich znajomych piecze chleb w domu ,może mi się tez uda.

magpie101-na zdjęcia trzeba będzie poczekać, nie wiem jak ja to zrobię bo ja z natury jestem w gorącej wodzie kąpana

Ja tez mam taka nature :roll: i z tego powodu niepotrzebnie sie stresuje, bo u nas jeszcze mase roboty w srodku i na zewnatrz, a ja to wszystko bym chciala miec zrobione najlepiej na wczoraj, a z kasa cienko, wiec wszystko robimy w zolwim tempie. Na materacu spimy od roku w sypialni i zanim ja zrobimy to jeszcze kilka razy zmieni mi sie koncepcja :p .

Witaj Lucynko - widzę ,że u Ciebie coś się nowego dzieje.

Chleb na pewno juz upiekłaś i bedzie rodzina zadowolona, bardzo prosto sie go robi.

Chociaż jakos maki ma duze znaczenie , a więc powodzenia .

Sypialnie napewno uda Ci sie zrobic , tak jak sobie zaprojektowałaś ,zuważyłam masz do tego smykałkę.U mnie natomiast zastój.Czeka m na kasę.

pozdrawiam

maryna

Chleba jeszcze nie upiekłam ale jak widzę to Ty jesteś w tej sprawie ekspertem :lol: -jucz wiem do kogo wpadnę na nauki .

Zamiast piec chleb wzięłam się za malowanie sypialni-właśnie siadłam po sprzątaniu. Nie chcę zapeszać,ale kolorek wyszedł czadowy-jutro go jeszcze obejrzę przy świetle dziennym :D .Zbieraj juz energie na wykańczanie swojego domku-to kapitalna przygoda :)

lucyna

I ostatnie zdjęcie jakie wklejam to przedpokój góra :) jak widać powiększanie otworów drzwiowych nie obeszło się bez szkód i czeka mnie jeszcze malowanie przedpokoju :)

http://img100.imageshack.us/img100/9189/sciam8.jpg

http://img100.imageshack.us/img100/sciam8.jpg/1/w500.png

narazie nie umeblowane :) jeszcze nie wysprzątane ale świerze bo dzisiejsze :)