Lucyna1 03.02.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ania klepka-Aniu co Wami pokierowało ze zmieniliście projekt domu ? Kuchnię robił nam nasz kolega -stolarz-zdolna młoda bestia z niego-potrafi zrobić wszystko. Jeszcze będę go kusić o szafę w przedpokoju i komódki w sypialni. Biurko które pokazałam w dzienniku są do zamówienia na allegro. Z tego co widzę bardzo dużo ludzi u nich zamawia-wyglądają solidnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 03.02.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Edybre -fota która znajduje się na klatce schodowej została wyprodukowana w firmie w której pracuję. Mam dostęp do takich rożnych rzeczy ale tylko na własny użytek (prawa autorskie) Poszukaj na allegro-widziałam sporo fototapet o podobnej tematyce-myślę że coś dla siebie znajdziesz. Najpiękniejszą i niepowtarzalną fototapetą było by zdjęcie zrobione przez Ciebie-zbliżają się wakacje-może uda sie znaleźć jakiś fajny obiekt do sfotografowania. Na pewno się uda!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.02.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 aguleczka-bardzo ładne wnętrza tworzysz-widzę ze już prawie finiszujesz.Wielkanoc chyba już w swoim domku planujecie . Nie wiem czy zdążysz zrobić kuchnię-to jednak zabiera sporo czasu-zamówiłaś ją już? Narazie wybieram sprzęty do kuchni a bardziej czekam na oferty cenowe juz jestem zdecydowana w 99% targuje jeszcze dwa sprzęty i zamawiam potem dopiero umówię się z facetem od mebli kiedy już sprzęt będzie by wszystko pasowało szczerze to planujemy wprowadzić się w 2010 roku ale jak to będzie czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Najwygodniejsze dla mnie jest to, ze wychodząc z domu do pracy włączam ją, a po przyjściu mam czyściutki domek. Mozesz napisac cos wiecej o tym dobrodziejstwie, czy omija meble, ile kosztowalo no i skad masz pewnosc, ze wyczysci kazdy kawalek podlogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 06.02.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 magpie101 kochaniutka przesyłam ci linka do aukcji. Tam w opisie jest wszystko fajnie napisane.Tak jak wspominałam, mam go od początku grudnia i po 2 miesiącach użytkowania się wypowiadam, ponieważ chciałam sprawdzić na własnej skórze czy nie zostałam nabita w butelkę. http://www.allegro.pl/item546452105_irobot_roomba_560_warty_4000zl_wysylka_0_zl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.02.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dzieki za link. Mnie bardziej chyba by interesowal scooby do podlog, bo u mnie dywanow jest malo, a powierzchni do mycia duzo. Tylko caly czas nie daje mi spokoju czy ten robot umyje kazdy kawalek podlogi, no bo mopem to jade raz za razem, a robot jezdzi sobie jak chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Sypialnia zapowiada sie ciekawie, bardzo fajne masz lozko (kolorki). Czekam na dalsza realizacje. Przy lozku masz dywaniki i to w roznych wymiarach jesli dobrze zaowazylam, jesli kupowalas je e necie to poprosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 09.02.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 magpie101 Nasza roomba słuzy jako odkurzacz do wszystkich podłóg, na mokro juz myje mopem a jak mam czas i chęci to używam mopa parowego. Jeśli chodzi o jego dokładność to jest baaaaaaardzo duża:-)-na pewno dokładniejsza od moich dzieci ,hehehe.Jeśli chodzi o dywaniki to sa tych samych rozmiarów 70 x 140 cm-kupowałam je w listopadzie w Jysku po 19 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witajcie u mnie kuchnia zamówiona szafa duża , mebelki do kotłowni stół,krzesła, sofy pod koniec Marca początek kwietnia powinno byc wszystko montowane a teraz szukam makaroników w dobrej cenie na szelkach i najlepiej 3 metrowych ale tanich bo pytałam wczoraj w sklepie gdzie szyją firany to usłyszałam cenę 800 zł za wymiary 300x250 tle to ja bym dąła ale za wszystkie a nie za jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 24.03.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Halu halu co tu tak cicho się zrobiło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 11.04.2009 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/SeAMupqqetI/AAAAAAAAAxs/12QVOj0f5tk/s400/23881_3383.jpg Agnieszka&Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Co taka cisza w dzienniku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 27.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A no trochę dawno nic nowego się nie pojawiało Ale to tak jak i u nas. Mieszkamy na betonie w nie za bardzo jest czas na zabawę we wklejanie zdjęć... Czekam na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Fajnie, ze znowu do nas wrocilas na forum ! Jesli chodzi o urzadzanie domu to doskonale Cie rozumie! Mieszkanie 5 lat temu zrobilismy cale nowoczesnie, pelno regipsow, wszystko proste i kanciate bez duszy - zimne i malo przytulne. W domu wiedzialam, ze chce inaczej, mam wszedzie pelno szydelkowych serwetek i jest mi z tym dobrze. Moze wkleisz nowe fotki, bo na pewno duzo sie u Ciebie zmienilo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 16.11.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witaj Magpie- długo nie gościłam na forum ,zrobiłam sobie przerwę we wpisach ale postanowiłam wreszcie wrócić z hukiem. Kochana powklejam zdjęcia -mam ich sporo. Dom jest nie do poznania. Fajnie widzieć starych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.11.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 tez czekam na zdjecia.fajnie ze znow jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.11.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Krzesla po przemianie wygladaja bombowo! O serwetkach nie musze pisac, bo takie uwielbiam. Wczesniej mialas wnetrze ladne, zimne, katalogowe czyli takie do pokazywania, a nie do mieszkania.Po zmianach Twoj dom jest nadal ladny ale juz nie jest katalogowy. Jest przytulny, cieply i rodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 18.11.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Magpi-dziękuje ci bardzo. Kosztowało mnie to trochę trudu i czasu ale moje samopoczucie jest zupełnie inne. Ty kochana wiesz co mówię Nie da sie oszukać swojej natury -prędzej czy później ona się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja również jestem zachwycona zmianami, a zwłaszcza krzesłami - sama planuję zrobić coś podobnego. Co to za materiał i gdzie kupowany? PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts