Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Jaśmin Inve-Story

Recommended Posts

ania klepka-Aniu co Wami pokierowało ze zmieniliście projekt domu ?

Kuchnię robił nam nasz kolega -stolarz-zdolna młoda bestia z niego-potrafi zrobić wszystko. Jeszcze będę go kusić o szafę w przedpokoju i komódki w sypialni. Biurko które pokazałam w dzienniku są do zamówienia na allegro. Z tego co widzę bardzo dużo ludzi u nich zamawia-wyglądają solidnie :lol:

pozdrawiam

• Odpowiedzi 241
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edybre -fota która znajduje się na klatce schodowej została wyprodukowana w firmie w której pracuję. Mam dostęp do takich rożnych rzeczy ale tylko na własny użytek (prawa autorskie) :-?

Poszukaj na allegro-widziałam sporo fototapet o podobnej tematyce-myślę że coś dla siebie znajdziesz. Najpiękniejszą i niepowtarzalną fototapetą było by zdjęcie zrobione przez Ciebie-zbliżają się wakacje-może uda sie znaleźć jakiś fajny obiekt do sfotografowania. Na pewno się uda!!!

pozdrawiam :)

aguleczka-bardzo ładne wnętrza tworzysz-widzę ze już prawie finiszujesz.Wielkanoc chyba już w swoim domku planujecie :) . Nie wiem czy zdążysz zrobić kuchnię-to jednak zabiera sporo czasu-zamówiłaś ją już?

Narazie wybieram sprzęty do kuchni a bardziej czekam na oferty cenowe juz jestem zdecydowana w 99% targuje jeszcze dwa sprzęty i zamawiam :) potem dopiero umówię się z facetem od mebli kiedy już sprzęt będzie by wszystko pasowało :) szczerze to planujemy wprowadzić się w 2010 roku :) ale jak to będzie czas pokaże :)

Najwygodniejsze dla mnie jest to, ze wychodząc z domu do pracy włączam ją, a po przyjściu mam czyściutki domek.

:o :o :o :o :o

Mozesz napisac cos wiecej o tym dobrodziejstwie, czy omija meble, ile kosztowalo no i skad masz pewnosc, ze wyczysci kazdy kawalek podlogi?

magpie101 kochaniutka przesyłam ci linka do aukcji. Tam w opisie jest wszystko fajnie napisane.

Tak jak wspominałam, mam go od początku grudnia i po 2 miesiącach użytkowania się wypowiadam, ponieważ chciałam sprawdzić na własnej skórze czy nie zostałam nabita w butelkę.

http://www.allegro.pl/item546452105_irobot_roomba_560_warty_4000zl_wysylka_0_zl.html

Dzieki za link. Mnie bardziej chyba by interesowal scooby do podlog, bo u mnie dywanow jest malo, a powierzchni do mycia duzo.

Tylko caly czas nie daje mi spokoju czy ten robot umyje kazdy kawalek podlogi, no bo mopem to jade raz za razem, a robot jezdzi sobie jak chce :roll: .

magpie101 Nasza roomba słuzy jako odkurzacz do wszystkich podłóg, na mokro juz myje mopem a jak mam czas i chęci to używam mopa parowego.

Jeśli chodzi o jego dokładność to jest baaaaaaardzo duża:-)-na pewno dokładniejsza od moich dzieci ,hehehe.

Jeśli chodzi o dywaniki to sa tych samych rozmiarów 70 x 140 cm-kupowałam je w listopadzie w Jysku po 19 zł.

• 4 weeks później...
Witajcie :) u mnie kuchnia zamówiona szafa duża , mebelki do kotłowni :) stół,krzesła, sofy pod koniec Marca początek kwietnia powinno byc wszystko montowane :) a teraz szukam makaroników w dobrej cenie na szelkach i najlepiej 3 metrowych ale tanich bo pytałam wczoraj w sklepie gdzie szyją firany to usłyszałam cenę 800 zł za wymiary 300x250 tle to ja bym dąła ale za wszystkie a nie za jedną :)

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 months później...
  • 1 month później...

Fajnie, ze znowu do nas wrocilas na forum :p !

Jesli chodzi o urzadzanie domu to doskonale Cie rozumie!

Mieszkanie 5 lat temu zrobilismy cale nowoczesnie, pelno regipsow, wszystko proste i kanciate bez duszy - zimne i malo przytulne. W domu wiedzialam, ze chce inaczej, mam wszedzie pelno szydelkowych serwetek i jest mi z tym dobrze.

Moze wkleisz nowe fotki, bo na pewno duzo sie u Ciebie zmienilo :wink: .

Krzesla po przemianie wygladaja bombowo! O serwetkach nie musze pisac, bo takie uwielbiam.

Wczesniej mialas wnetrze ladne, zimne, katalogowe czyli takie do pokazywania, a nie do mieszkania.

Po zmianach Twoj dom jest nadal ladny ale juz nie jest katalogowy. Jest przytulny, cieply i rodzinny.