Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Jaśmin Inve-Story

Recommended Posts

• Odpowiedzi 241
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

widzę że też macie rure do spustu brudnej bielizny :)

my daliśmy tylko rurę u góry na dole w pralni jest tylko dziura w suficie

pod ta dziura bedzie kosz stał na pralce,do którego bedą wpadac brudne ubrania :)

tez myslelismy zostawic rure w pralni ale szkoda pracy na jej obudowywanie

a otwór w suficie mozna tez ładnie wykończyc.

pozdrowienia

widzę że też macie rure do spustu brudnej bielizny :)

my daliśmy tylko rurę u góry na dole w pralni jest tylko dziura w suficie

pod ta dziura bedzie kosz stał na pralce,do którego bedą wpadac brudne ubrania :)

tez myslelismy zostawic rure w pralni ale szkoda pracy na jej obudowywanie

a otwór w suficie mozna tez ładnie wykończyc.

pozdrowienia

Żeby Ci tylko ubrania nie fruwały po całej prani... :lol: Zdecydowanie rura potrzeba jest w dolnym pomieszczeniu...

Lucyna1

bardzo ładna półka na tv.

Ja bym się nie podjął obudowywać kominka. Za słabo znam się (praktycznie) na budowlance tzn. wiem jak ma być zrobione, ale mam słabe zdolności manulane... :oops:

kze

Hehehe pierwszy temat już nie aktualny -musieliśmy zrezygnować z zrzutu brudnej bielizny do pralni, ponieważ w miejscu pralki pojawił sie zbiornik na ciepła wodę :D

Nie ma już miejsca na te rurę :-(.Plany sie trochę pokrzyżowały.

Mogłabym Ci odstąpić z dobrym rabatem ,ale masz chyba już swoją :-) :-)

Połka i kominek są już prawie gotowe.Jutro będą szlifowane i malowane. Powiem Ci szczerze ,ze myśleliśmy ze to dużo trudniejsze zajęcie. Kominek został na próbę odpalony-rozprowadzenie ciepłego powietrza na górze działa. Myślę ze odwaliliśmy kawał dobrej roboty, za która musielibyśmy słono zapłacić wykonawcom. :D

Kze-dzięki za miłe słowa. Kuchnia wyszła dokładnie tak jak sobie ją zaprojektowałam w głowie.

Jest bardzo dostojna i elegancka , nie jest krzykliwa i można powiedzieć stonowana :-)). Długo sie zastanawiałam jaki kolor ścian będzie odpowiedni do tych mebli i doszłam do wniosku ze biel będzie najmniej inwazyjna. Wkleje zdjęcie jak już wszystko będzie dopięte na ostatni guzik :)