kaśka maciej 17.11.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No kasia ja nie chce nic mowic ale to pewnie dzieki mnie tu trafilas no pewnie, ale w trakcie pisania postu już się zgubiłam, u kogo widziałam link , grafik nas uratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 koniecznie grafik musi byc - bo ja sie tez zaczynam gubic i to calkiem niezle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.12.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://images34.fotosik.pl/84/cc612b035099399a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.12.2007 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/115.gif Spokojnych, pełnych miłości i pogody ducha świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń w nadchodzącym roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 10.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 widzę że też macie rure do spustu brudnej bielizny my daliśmy tylko rurę u góry na dole w pralni jest tylko dziura w suficie pod ta dziura bedzie kosz stał na pralce,do którego bedą wpadac brudne ubrania tez myslelismy zostawic rure w pralni ale szkoda pracy na jej obudowywanie a otwór w suficie mozna tez ładnie wykończyc. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 widzę że też macie rure do spustu brudnej bielizny my daliśmy tylko rurę u góry na dole w pralni jest tylko dziura w suficie pod ta dziura bedzie kosz stał na pralce,do którego bedą wpadac brudne ubrania tez myslelismy zostawic rure w pralni ale szkoda pracy na jej obudowywanie a otwór w suficie mozna tez ładnie wykończyc. pozdrowienia Żeby Ci tylko ubrania nie fruwały po całej prani... Zdecydowanie rura potrzeba jest w dolnym pomieszczeniu... Lucyna1 bardzo ładna półka na tv. Ja bym się nie podjął obudowywać kominka. Za słabo znam się (praktycznie) na budowlance tzn. wiem jak ma być zrobione, ale mam słabe zdolności manulane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek7117 13.01.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Bardzo proszę o podanie wymiarów okien dachowych i w wykuszu!!!Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 13.01.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Darek 7117Podaje ci wymiary okien:-dachowe 140x 70cm,-w wykuszu 170x 100cm.Pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 13.01.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 kze Hehehe pierwszy temat już nie aktualny -musieliśmy zrezygnować z zrzutu brudnej bielizny do pralni, ponieważ w miejscu pralki pojawił sie zbiornik na ciepła wodę Nie ma już miejsca na te rurę .Plany sie trochę pokrzyżowały. Mogłabym Ci odstąpić z dobrym rabatem ,ale masz chyba już swoją :-) Połka i kominek są już prawie gotowe.Jutro będą szlifowane i malowane. Powiem Ci szczerze ,ze myśleliśmy ze to dużo trudniejsze zajęcie. Kominek został na próbę odpalony-rozprowadzenie ciepłego powietrza na górze działa. Myślę ze odwaliliśmy kawał dobrej roboty, za która musielibyśmy słono zapłacić wykonawcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Najważniejsze, że została wykonany kawał dobrej roboty. Jak byś zapłaciła to wcale nie byłoby pewności, że będzie to dobrze wykonana robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam:) Znowu niewiarygodne postępy Podziwiam i tak ociupinke zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 13.01.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dzięki za całe info na p.w. już mamy projekt Zazdrościmy jednocześnie że już prawie mieszkacie, ale też (w pewnym sensie) fajnie jest się budować, wybierać, planować więc najciekawsze właśnie przed nami. Trzymamy kciuki, żeby nie było poślizgów jak z tym gazem a raczej lodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 A to rozprowadzenie to jak ma iść? Ja mam takie rury, ale ... w wylewce... Poza tym w wylewce to mam sztywne rury, a takie miękkie to mam zabudowane płytą gk. Popieram malowanie na wesołe kolory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 14.01.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 kze W pokojach dzieci będą kładzione deski na legarach o wys.8 cm. Rury będą biegły miedzy legarami. Rury sa miękkie i plastyczne ,można je dowolnie zginać. Pan fachowiec od podłóg stwierdził ze to rozwiązanie może być, deskom to nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Ja będę miał klepkę, dlatego rury mam w wylewce. W sumie bardzo ładna kuchnia. Taka stonowana i powiedziałbym dyskretna. Bardzo ładnie wyszedł też ten podciąg półluk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 23.01.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kze-dzięki za miłe słowa. Kuchnia wyszła dokładnie tak jak sobie ją zaprojektowałam w głowie. Jest bardzo dostojna i elegancka , nie jest krzykliwa i można powiedzieć stonowana ). Długo sie zastanawiałam jaki kolor ścian będzie odpowiedni do tych mebli i doszłam do wniosku ze biel będzie najmniej inwazyjna. Wkleje zdjęcie jak już wszystko będzie dopięte na ostatni guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 24.01.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 WitamZajęta własnymi sprawami okołobudowlanymi dawno tu nie zaglądałam i co widzę - mistrzostwo świata!!! Szybko, pięknie i przytulnie. A kuchnia super - taka mi się podoba.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.01.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Rozumiem, że ten rysunek ma pobudać apetyt.. Nad kominkiem też widę jakiś znak... Rozumiem, że oznaczasz swój teren.. A kiedy będa drzwi? Nie wstawiałaś ich przed deskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 26.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witamkiedyś myślelismy z mężem o Jaśminie, i dlatego z sentymentu śledzę dziennik budowy- bardzo fanie zrobiona kuchnia.PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megi 28 31.01.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Hej Lucyna GRATULACJE!!! ŚWIETNY POCZĄTEK NOWEGO ROKU WE WŁASNYM DOMKU:)) cieszymy się bardzo i raz jeszcze gratulujemy Jaśminowcy z Tychów PS. Twój Dziennik był inspiracją dla nas do założenia dziennika budowy pozdrawiam Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts