Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Jaśmin Inve-Story

Recommended Posts

• Odpowiedzi 241
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam serdecznie :) Zaczne tak po prostu... oniemiałam z wrażenia. Oglądam już ktorąś z rzędu godzinę Twój domek i nie moge nacieszyć oczu pięknym stylem i atmosferą wnętrz. :D

Oglądam galerie w poszukiwaniu inspiracji, pomysłu na zagospodarowanie sciany w kuchni. Myślałam nad plakatem, zdjeciami, ale nic konkretnego nie moglam wymyslić. I nagle zobaczyłam zdjęcia z Twojego domku.. jestem ogromnie ciekawa, jakim sposobem tak duże zdjecia/plakaty wiszą na ścianie. Ten obraz w kuchni jest cudowny, wymarzony, byłby świetnym rozwiązaniem w mojej kuchni. Mogłabyś co nieco o tym powiedzieć, gdzie zamówilas taki format i ewentualnie jak duży to jest koszt? Byłabym ogromnie wdzięczna.

Pozdrawiam serdecznie... ciesze się, ze tu trafilam, pięknie mieszkacie :)

• 3 weeks później...

bo-war

powiem Ci ze nie jesteś pierwsza która chciała wejść na to molo :-).

Nie da się ukryć w rzeczywistości stwarza to naprawdę fajne wrażenie. Nie wiem czy pisałam już o tym w moim dzienniku, ale pierwsza wersja tego plakatu była w kolorze biało-czarnym. Powisiała kilka dni i nie mogłam, się do niej przekonać. Postanowiłam wydrukować ją w pierwotnej wersji-czyli ciepłe brązy i pomarańcze. Teraz nawet w pochmurny dzień plakat stwarza wrażenie jakby z okna padało słonce i barierki robiły cień na molo. Myślę ze mój wybór był trafiony :D

Pozdrawiam Cie i życzę tak samo trafionych pomysłów przy urządzaniu swojego domu :) :) :)

No...

trafiony ten plakat w 10 tkę

ostatnio z sąsiadami ogladaliśmy zdjęcia i ponownie możemy zlożyć gratulację za ten pomysł i wykonanie

P.S. A kolory elewacji to planujemy takie same, i to od 2-3 miesięcy :-? mówię na przyszlośćco by nie było że kopiujemy :D

pozdrowienia od foczków

Foczunie

Niebawem spróbuje wkleić wizualizacje naszej elewacji. Po naszym urlopie chwytamy się za ocieplanie domku. Barwienie go tynkiem dopiero nastąpi pewnie na wiosnę następnego roku. Ale fajnie ze będziecie mieli podobnego Jaśminka :D .Juz chętnie zobaczyłabym zdjęcia z waszej wykończeniówki-pewnie juz macie jakieś pomysły na łazienki, kuchnie ,podłogi :D

czekam z niecierpliwością

Witaj Lucyna - nie wiem czy już po urlopie , myślę że Wam się należy wypocząć po takich zmaganiach od roku .NO my pierwszy raz w tym roku nie byliśmy na wczasach , trochę odpoczęliśmy bo udało nam się na parę dni wyjechać , ale brakuje mi morza. Ja i mąż kochamy morze i tam się dobrze czujemy.U mnie narazie robią wieźbę , bardzo im to powoli idzie,bo brakuje robotników.

Ale ciesze się ze wszystkiego co już mam.POzdrawiam. Maria

Marysiu kochana-myśmy ubiegły rok tez spędzili na budowie i przypuszczam ze były bardziej tropikalne upały niż w tym roku :) .Warto jednak było patrzeć jak dzieło naszego życia rosło w oczach. W tym roku wyjeżdżamy na 2 tygodnie ,bo też nam bardzo brakuje wspólnego urlopu nad ciepłym morzem. Pieniądze które przeznaczymy na urlop można by przeznaczyć na ocieplenie i otynkowanie domku. Jednak wolimy pojachać i spędzić czas rodzinnie. Ocieplanie nie ucieknie-zrobimy to po powrocie.

Życzę wam wszystkiego naj naj naj

lucy

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witaj Lucynko . Zanim się zorientowałam ,że te ogrody i tarasy to przyszłość , pomyślałam: no nie ? nie było jej tak długo i tutaj takie zmiany .Taras piękny ogród jeszcze piękniejszy z roślinami. Ale mnie nabrałaś , a wszystko przez to , że ja najpierw szybko oglądam , a pózniej czytam. Myślę ,że napewno sie to spełni i będziesz miała wymarzony ogród. Dom ocieplacie to fajnie ,bedzie zawsze cieplej.

U mnie na razie elektryka sie kończy i na przyszły tydzień tynki.Lucynko mam pytanie - TY masz ogrzewanie podłogowe i powiedz mi czy faktycznie jesteś z tego zadowolna .Czy to bardzo dużo koszt tej podłogówki i czy byś robiła jeszcze raz gdyby była taka opcja .Spłyszałam rózne opinie i na forum i od znajomych. Ale do końca nie wiem prawdy .Pozdrawiam Maria