kze 20.09.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 A Ty myslałaś, że syn będzie chiał mieć dziecinno - dziewczęce kolery.. Chyba nie doceniłaś syna... 16 stopni to (jeśli się nie mieszka) to jeszcze nie tragedia, ale jak dom zamieszkany to ... mała Syberia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 22.09.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 kze Witaj-właśnie nie wiem dlaczego jest tak zimno. Grzejemy tylko z doskoku-czyli popołudniu jak wracamy. Nagrzewamy do 18-18,5 stopnia. Po osiągnięciu tej temperatury piec się wyłącza i rano temperatura w pomieszczeniach już jest 16,5-17 stopni. Nie wiem jeszcze czy to duży spadek czy nie-nie mam jeszcze doświadczenia. Może po całkowitym ociepleniu domu te amplitudy sie zmniejszą. Będziemy sie uczyć ogrzewać dom . Jeśli chodzi o kolory w pokoju u Kuby-zauważyłam ze teraz chętniej w tym pokoju przesiaduje. Po przyciemnieniu ścian pokój zrobił sie bardziej przytulny i kameralny,no i oczywiście bardziej męski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 22.09.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 maryna Ale się uśmiałam z twojej reakcji na moje zdjęcia ogrodów . Powiem Ci ze jest to możliwe żeby w ciągu 2 tygodni ogród wyglądał tak jak na zdjęciu. Koszt takiej imprezy nie jest mały ale efekt natychmiastowy. Z wiadomych powodów postanowiłam zrobić taki ogród własnymi ręcami ,przy pomocy fachowych lektur. Zakupiłam już nawet sporo książek i podszkalam się teoretycznie. Pierwsze drzewka już zakupiłam -będą zimowały pierwszą zimę z nami. To będzie chwila prawdy czy się nadają do naszego klimatu czy nie. Jeśli chodzi o ogrzewanie podłogowe to jestem BARDZO BARDZO zadowolona. Jak dla nas ma więcej zalet niż wad. Bardzo szybko nagrzewa pomieszczenia,temperatura jest wszędzie taka sama. Najprzyjemniej jest w łazience po wyjściu z wanny-podłoga jest przyjemnie ciepła. W naszej rodzinie nie ma żadnego alergika wiec nikt nie cierpi z powodu rzekomego latającego kurzu. Podłogę na mokro przecieram co drugi dzień. Jedyna rzecz jaka bym zmieniła to dałabym drewno na podłogę w okolicach narożnika na którym się siedzi na co dzień. Drewno już nawet dla oka wygląda cieplej. Miałam od początku taki projekt ale nie wiedziałam jaki będziemy mieć komplet wypoczynkowy i w którym miejscu będzie stał. Skoro nie byłam zdecydowana to postanowiliśmy dać wszędzie gres. Teraz w okolice stołu i kompletu wypoczynkowego kupie jakieś fajne dywaniki żeby było cieplej wizualnie. Podłogówka to fajna rzecz,nie zamieniłabym jej na ogrzewanie kaloryferami. Przyjedź to na żywo zobaczysz jak się to zachowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dziekuje Lucynko za wiadomość i za zaproszenie. Ciagle brakuje mi czasu , ale myslę ,że może któregos dnia wpadne i na żywo będe podziwiała Twój domek. narazie pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.09.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witaj Troszku się do Ciebie spóźniłam, bo już dawno po przeprowadzce, ale cóż zrobię Bardzo mi się podoba Twój domek, a już to narożne okno w kuchni to mistrzostwo Słusznie, że się przy nim upierałaś, bo wygląda super. Gdyby nie to, że ja mam kuchnię w wykuszu, to bym już kombinowała jak to zrobić, żeby też mieć takie okno Pytanko mam tylko odnośnie zlewu: wygodnie Ci się przy nim stoi tak w rogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARAG 30.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witamy serdecznie. Razem z narzeczonym z wielkim zainteresowaniem przeczytaliśmy dziennik. bardzo nam sie podoba Twoja aranżacja domu.My od wczoraj jesteśmy w posiadaniu projektu Jaśin, zastanawiamy sie nam zmianami jakie wprowadziy dlatego bardzo liczymy na pomoc doświedczonego inwestora. czy młabyś napisać jakie zmiany wprowadziłaś? narazie napewno zmienimy drzwi balkonowe na szersze oraz usadowim je jak Ty.chcemy również zmienić rozmiar okien na standardowe. hmm tyle na razie, napewno jeszcze coś wymyślimy ale liczmy na opinię osoby zamieszkującej Jaśmn. zastanawia mnie np czy w pokojach na górze nie jest za ciemno. pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz Ale gapa ze mnie powyższą treść zamieściłam w Twoim dzienniku, bardzo przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 01.10.2008 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Marag-nie przejmuj sie -po prostu możesz tę informację z mojego dziennika usunąć . Wszelkie moje uwagi i propozycje zmian wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 01.10.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witaj Dorcia IQ w moich skromnych progach. Mieszkamy juz 8 miesięcy .Ależ ten czas zleciał... Mieszkając, dopiero sie widzi co można by było jeszcze zmienić.. Z okna w kuchni jestem bardzo zadowolona. W ogóle ja bym chyba mogła mieszkać w domu całym ze szkła,gdzie by sie tylko dało to bym wstawiła powierzchnie szklaną -uwielbiam światło dzienne Pytanko mam tylko odnośnie zlewu: wygodnie Ci się przy nim stoi tak w rogu? ze zlewu w rogu jestem zadowolona, ale nie jestem zadowolona ze zrobiłam jednokomorowy-śmiało mógł być dwukomorowy. Mimo zmywarki czasami w zlewie trzeba mieć więcej miejsca. Jak znam życie to go niebawem wymienia na większy format ps wpadnę do Ciebie w wirtualne odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 02.10.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 OJ widze znów duże postepy- w środku domu i na zewnatrz . Domek zaraz przytulniejszy jest z otynkowaniem. Roslinki tez gromadzisz do ogrody wymarzonego . Jest pieknie ,a bedzie napewno duzo ,duzo ładniej .Pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.10.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 W ogóle ja bym chyba mogła mieszkać w domu całym ze szkła,gdzie by sie tylko dało to bym wstawiła powierzchnie szklaną -uwielbiam światło dzienne Zgadzam się w 1000% A jeszcze jak taki ładny widok za oknem... ps wpadnę do Ciebie w wirtualne odwiedzinki Ależ proszę, moje mury stoją dla Ciebie otworem - za wcześnie jeszcze żeby użyć określenia "dom", ale... i tak go uwielbiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 02.10.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dorcia IQ -specjalnie dzisiaj jadę do siostry aby sfotografować brązową sypialnię . Jutro wkleję foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.10.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARAG 19.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 witam serdecznie. z uwagą przeczytałam nowe wpisy do dziennika. Stwierdzam ze krzesło jest super a jego czerwony kolor ożywi pomieszczenie. Tak mi przyszło na myśł czy wiecie ile wyniósł was stan surowy zamknięty? a najbardziej usieszyłby mnie podział na robociznę i materiały. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 29.10.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Pieknie pieknie pieknie!!!!!! Strasznie mi się u Ciebie podoba Masz śliczny kolor ścian w salonie moglabys mi powiedziec jaki to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 26.11.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A co tam u Ciebie słychać ? Zima nie sprzyja dalszym planom, aby do wiosny, życie nabierze tempa.Pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pięknych i rodzinnych Świąt Budującego Nowego Roku Zanikającej biurokracji Rosnącej inteligencji budowlańców Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki Celnych wyborów i satysfakcji z wyników oraz... Mnóstwa prezentów pod Choinką!!! http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.12.2008 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/4/0/2/40925529_d.jpg Smacznego barszczyku, wyśmienitego karpia, pysznej kapusty i tylko trafionych prezentów pod pachnącą choinką. No i przede wszystkim miłości... dużo miłości, która przetrwa wszystko, pogody ducha, uśmiechu i samych pięknych dni w nowym 2009 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 30.12.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam, z mężem zabieramy się wkrótce za budowę domu. czytaliśmy Twój dziennik i naszą uwagę zwóciła między innymi elewacja. My też myślimy o kolorach szarości, bieli i pomarańczu. Jesteśmu ciekawi, czy Wasza elewacja jest już ciekawa, bo z chęcią byśmy ją obejrzeli. Byłoby świtnie, gdybyś mogła umieścić zdjęcie. Szukamy inspiracji. Dziękujemy Ola&Wik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ładne krzesła Mam takie same tylko w brązie Kupowąłas przez Allegro czy w innym meijscu? Masz inne meble tego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 12.01.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 sakiw Witaj -jeszcze nie otynkowaliśmy domu.Zrobimy to na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts