maryna 14.01.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Lucynko dzieki , ale jesli możesz podaj mi adres lu tel.tej firmy , bo nic mi ona nie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 14.01.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 maryna Podsyłam Ci linka -tam są wszelkie namiary. Myśmy byli w Bestwince bezpośrednio w fabryce ,a salon firmowy maja też w bielsku na Folwarku http://www.dewro.pl/ pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 14.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 aguleczka Cudne wnętrza .Szczególnie podoba mi sie klimacik łazienki,piękna wanna. Kafelki znam, bo mam tą sama serię w dolnej łazieneczce ,ale bez dekoru pt. zeberka. U Ciebie ślicznie to wszystko sie zgrało. To podświetlenie jest bajeranckie. Powiem Ci ze ja tez mam taka półkę z kwiatkiem i z kamieniami, ale po krótszej stronie wanny. Wrzuciłam tam już 2 reklamówki kamieni i dalej mam wrażenie jest za mało-mój kafelkarz chyba przesadził z głębokością tej półeczki. Co masz w salonie na podłodze, bo na zdjęciu tego tak dobrze nie widać . Pokoik zielony tez jest cudowny. Nie wspomnę o sypialni-bardzo ładnie wygląda ta podświetlona tapeta. Ja tez od kilku miesięcy sie bije z myślami o zrobieniu sypialni w trzech zdecydowanych kolorach: jaśmin,czerwony ,czarny.Oczywiście podstawowym kolorem jaśmin a pozostałe to tylko małe fragmenciki. Lecz po zakupie mebli w kolorze szary dąb chyba będę musiała zmienić swoje plany. pozdrawiam lucyna moja półeczka na kamienie nie jest głęboka aczkolwiek z 30 kg kamienia tam weszło pokaż jak to u Ciebie wygląda? co do salonu to tam akurat brudna podłoga na fotkach jest ale to gres polerowany taki w brązach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 14.01.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dzeki Lucynko , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 14.01.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ło matko większej fotki juz nie dało się a co do kolorków podobają mi sie zdecydowane kolorki a czerwień to mój ulubiony kolorek w sypialni czerwony często to słyszę ale ten pokój ma być taki temperametny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 14.01.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 aguleczka Gresik ładny-układany na minimalna fugę Zdjęcie mojej póki zrobię dzisiaj popołudniu. Odnośnie czerwonej sypialni, zgadzam sie, ze temperamentna jest na pewno. http://images24.fotosik.pl/314/5dfaecd633d627c1.jpg zobacz czy ta nie jest mniamniuśna? Od roku mieszkam w fiołkowej sypialni i już mi się ten kolor trochę przejadł, muszę zmienić a jest ku temu okazja bo pojawiły się wreszcie meble Aguleczko jakbyś zmniejszyła fotkę z gresem -będę dozgonnie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.01.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Hej Lucynko Biureczko świetne!!!! Też musimy się rozglądnąć za jakimś biurkiem, bo na razie to mamy prowizorkę ze starej maszyny do szycia i kawałka gresu, zdobytego z odpadków w ceramedzie Bardzo podoba mi się Twoja łazienka na poddaszu - CUDO!!!! Pewnie nie możesz doczekać się wiosny, żeby zacząć działać w ogródku Pozdrawiam i szybkiej wiosny nam wszystkim życzę, chociaż to co się dzieje dzisiaj za oknem nie napawa mnie zbytnio optymizmem kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A wnętrza aguleczki normalnie boskie - Gratuluję i napatrzyć się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 14.01.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 kasia w Ciesze się ze Ci się podoba nasza łazienka. Powiem Ci szczerze nie potrafię jej sfotografować żeby wyszła korzystnie na zdjęciu, kafelki w rzeczywistości są jaśniutko beżowe a na fotach wychodzą sporo ciemniejsze i w odcieniach żółtych . Chyba jestem jakiś antytalent fotograficzny . Biurko się już wprasza do naszego gabinetu-wszystkie papióry leżą na podłodze, omijam to pomieszczenie szerokim łukiem. A propos wiosny to sie jej boje ,jak śniegi zejdą i odkryje się mój bałagan. Czeka mnie całe mnóstwo pracy łącznie z tym ze jesteśmy zmuszeni wykopać studnię. Mamy działkę ze spadem i zbiera nam się woda z drenażu domu w najniższym punkcie działki. Nadmiar wody zniszczył nam juz 20 letni krzak bukszpanu,dwie 10 letnie thuje i takowego tez iglaka który był prowadzony w formie bonsai. Szkoda mi tych roślinek a nadmiar wody nie mamy gdzie puścic. Musi być studnia -będę miała darmowa wodę do podlewania ogrodu pozdrawiam śnieżnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 14.01.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 lucynko skasowałam ta fotke bo juz nie chciało mi się otwierać programików do zmniejszania fotek sypialnia ciekawy pomysł myśle o takim tynku w garażu i sama sobie go zrobię tylko czekam aż panowie skończą mi fugować kuchnię i malowac salun i przedpokoje jednym słowem cały parter wtedy ja wchodze na kombinacje jak skończymy malowanie to cos wkleję jak to wygląda na gotowo oczywiście bez mebelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 14.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 szukam pomysłu na okna w wykuszu co by tam zawiesić czy załozyć znalazłam takie coś a dokładnie to taki sam projekt domku jak mój co o takim labrekinie myślicie http://img390.imageshack.us/img390/7879/zdjecie47ec0d0df22cbgh1.jpghttp://img390.imageshack.us/img390/zdjecie47ec0d0df22cbgh1.jpg/1/w501.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 14.01.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 aguleczka Firanki nie są złe, ale wydaje mi sie ze to nie do końca jest twój styl. One sa trochę romantyczne i cukierkowe, chyba nie do końca by u Ciebie pasowały. Pomyśl może o ładnych roletach rzymskich-są proste, funkcjonalne i eleganckie. Podsyłam ci kilka zestawów jasnych krzesełek z ciemnymi stołami.Może Ci sie to przyda http://images39.fotosik.pl/49/d78b5ab20cad4869.jpg http://images27.fotosik.pl/312/e5d5a9abb401e1b8med.jpg http://images47.fotosik.pl/49/152d8fef446a2f28.jpg Lucyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 14.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 te ostanie super zastanawiałam się nad rzymskimi roletami ale znowu za dnia jak są odsłoniete to wszystko będzie mi widac co mam w domku firanki jak założę to znowu będzie tak normalnie a ja bym chciała zachowac jakis taki styl bardziej prosty i nowoczesny wystarczy że są podświetlane ścianki ,sufity no i chciała bym by było przestronnie choć domek do wielkich nie należy najlepsze rozwiązanie to było z roletami zewnetrznymi ale panowie mi odradzili a może tłumaczyli jak to wygląda albo puszka z zewnątrz albo wewnątrz bo trzeba do mechanizmów się dostac więc ani tak ani tak mi nie pasowało i zrezygnowałam teraz chciałm rolety w kasetkach raz że Pan zastrzelił mnie ceną dwa że okaząło się że jednak się nie da bo mam okna platinum oknoplastu i sa całe półokrągłe i kiszka nic nie może byc w tym domu takie jak ja chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 15.01.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 aguleczka Jest wyjście -zrobić rolety rzymskie z cieniutkiego materiału -organza, tiul,woal itp. Wtedy nie będziesz ich podnosić bo nie będziesz miała potrzeby, bo będą przepuszczały światło. Zobacz zdjęcie poniżej-roleta cieniutka jak mgiełka -idealna do nowoczesnego wnętrza http://images41.fotosik.pl/49/dd9c35438ad9ae78.jpg Ja nie jestem w stanie funkcjonować bez firanek, okno jest zimne a w domu echo. Zakupiłam sobie na allegro woal w metrażu, taśmę do gęstego marszczenia (3:1) i sama uszyłam firanki do wszystkich okien w tym samy stylu. Do tego zakupiłam sobie magnesy do upinania i załatwiłam sprawę prosto i tanio. Magnesy się fajnie sprawdzają w upinaniu firan na sto tysięcy sposobów:) Innym wyjściem są firany tzw. makarony. Idealne do wnętrz nowoczesnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 15.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 makaroniki czyli spagetti mam w górze bardzo fajne tylko jeszcze ich nie prałam zobaczę jak fajnie po praniu sie rozpączą a magnesy nie widziałam czegos takiego a napewno by mi się to przydało zamiast klamerek musze się za tym rozglądnąc własnie wróciłam z budowy panowie mnie zaskoczyli że jutro już chcą skończyć coś w to nie dowierzam ale obaczymy jak dobrze pójdzie to w sobote może nowe fotki porobię i czekam na drzwi jak już dzrwi będa to zrobi się tak domowo nastepny etap to chyba meble do kuchni ale ciagle nie wiem dokładnie jaki sprzęt jakie szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 18.01.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Wklejam obiecane zdjęcie http://images28.fotosik.pl/315/21acffc612d89905.jpg. Mam w pokojach dzieci te makarony i nie ma z nimi podczas prania żadnych problemów-pewnie przy zakupie firan dostałaś taki specjalny worek służący do prania . W worku są bezpieczne-nie plączą się. Przesyłam Ci linka do magnesów: http://allegro.pl/item522717237_klipsy_magnetyczne_do_upinania_firan_i_zaslon.html czekam na kolejne foty z placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 18.01.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 a wiązałas te makarony zanim wsadziłaś do worka ? jak kupiłam to były powiązane na długości chyba ze 3 razy:) a co do twojej donicy to dosypała bym jeszcze kamienia i wstawiła jeszcze jednego kwiatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 19.01.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Aguleczka Do prania nie wiązałam firanek-one mają taka śliska strukturę, ze jak nimi trochę trzepniesz to się rozplątują. Nie obawiaj się . Odnośnie mojej półki z kwiatkiem -to jest to forma przejściowa póki co. Agawa tam stoi tylko gościnnie przez zimę, bo na wiosnę śmiga już na ogród . Docelowo staną tam inne kwiatki-wilgociolubne-może papirusy. Jeśli chodzi o kamienie, to są to kamienie idealnie białe, które w Polsce nie występują. Przytargałam je z wakacji. Ale mam już pomysła jak podnieść ich poziom- po porostu podsypie pod nie coś innego. masz juz świeże fotki? lucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 19.01.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Zaraz sie zbieram młodego zawożę do szkoły i jadę zobaczyć na budowę co tam się dzieje mieli skończyć już w piatek ale nie skończyli czegoś więc zobaczymy czy uda mi sie jakieś ładniejsze fotki przytargać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam, Mam ogromną prośbę do Ciebie, mogłabyś podać, gdzie kupiłaś tą fototapetę (na klatce schodowej) a może masz tą fotkę w PC? Bardzo mi się to podoba i też bym taką fotkę przykleił. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik51806.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts