Sarabanda 09.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Zadręczam kogo mogę, ale mam dylemat na miarę Antygony: walczyć czy dać sobie ("se" lepiej brzmi, ala fatalnie wygląda ) l siana... Czy komuś w Warszawie udało się legalnie zrobić oczyszczalnię? (Dla niewtajemniczonych spoza stolycy: Ursynów jeszcze nie wszedł w XXI wiek i nadal parę lat a kolorowymi inaczej ) Chodzi mi głównie o papierologię i paniusie w urzędach... Czy określenie w warunkach zabudowy "ze względu na wysoki poziom wód gruntowych w tym rejonie..." jest wyrocznią i będę zmuszona co 2 tygodnie spotykać się ze smutnym panem, co to mu pieniądze nie śmierdzą (czyt. z szambiarzem)? Pomóżcie dobrzy ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/84482-po%C5%9B-oczyszczalnia-w-warszawie-czy-kto%C5%9B-ma/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts