Soniq 19.08.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Prądu zużywa bardzo dużo, kurczy ubrania. Plus był tylko taki, że spodnie "chudły" razem ze mną , ale moje skarpetki pasowałyby na moją córeczkę gdyby je przymierzyła. A więc nigdy więcej szuszarki. oj obrazilaby sie nie jedna suszarka. wszystko zalezy co suszysz i jak suszysz. moze trzeba bylo doczytac instrukcje obslugi. zwykle suszarka - tak jak pralka ma kilka programow, w tym przypadku suszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 19.08.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Napewno masz rację. Ja oparłam się na swoim doświadczeniu. Nie ukrywam, że suszarka której używałam była średniowieczna . Miała tylko 2 programy, mury się trzęsły jak "chodziła" itd. To moje czysto osobiste perypetie z tym sprzętem, ale mam znajomych, którzy również zrezygnowali z suszenia w ten sposób - ze względów podobnych - koszty i kurczenie ubrań. Ale ze wszystkim tak jest, jedni chwalą, inni ganią. Słyszałam wiele opini, że suszarki też gniotą ubrania - tamta "moja" - nie gniotła. Zgadzam się - technika czyni teraz cuda, może kiedyś się przekonam, jednak na chwilę obecną - suszarkom mówię NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soniq 19.08.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 bylam przekonana, ze piszemy tutaj o sprzecie Bosh i Siemens. dlatego zdziwilo mnie, kiedy napisalas ze tak ponisczyla Twoje urbania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 20.08.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 No napewno to nie był Bosh ani nawet Siemens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts