krzys74 09.08.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam.Pewnie temat nieraz juz poruszany ale nie znalazlem konkretnej informacji. Interesują mnie ewentualne doswiadczenia uzytkownikow takiej podlogi.Ja na parterze polozylem wszedzie podgrzewana podloge i mam obecnie dylemat co najlepiej tam polozyc , tak wiec: -panele odpadaja bo sa izolatorami (przynajmniej zdecydowana wiekszosc)?? -kamien naturalny np. marmur (jak sie zachowuje , fugi itd.) -plytki , glazura typu gres polerowany (te pewnie najlepiej sie nadają) ,Choc niestety nie tak ladne jak kamien naturalny. -jaki max. rozmiar pojedynczej plytki -czy mozna polozyc bezfugowo Za wszystkie odpowiedzi gorąco dziękuję i pozdrawiam wszystkich uzytkownikow cieplutkiej podlogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 10.08.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Marmur owszem - bez fug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts