Anna Broc 10.08.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Ktos kiedys na tym forum polecal cosmofom czy jakos tak podobnie, nie widzialam tego w sprzedazy. Moze ktos wie gdzie to kupic. Czy sa jakies inne srodki do mycia okien plastikowych - niesmiala prosba o wskazowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.08.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 idź do punktu gdzie kupowałaś okna, tam powinni powiedzieć albo sprzedać. Albo napisz do Jareko z forum, może będzie miał lepsze informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 10.08.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Ja byłam w sklepie w którym kupowałam okna ( okno plus) , udzielono mi bardzo niewyraźnej odpowiedzi a najlepiej poradzono zamówic ekipę z firmy i ona doczyści moje futryny gdyż środki których uzywają nie sa w sprzedazy detaliczne. Poszłam do Castoramy na dziale ogród kupiłam preparat przeznaczony do czyszczenia i pielęgnacji ogrodowych mebli pcv - pomogło. Ekipy nie wezwałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 10.08.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Tu znajdziesz http://www.weiss-chemie.de/html/default.asp?lang=pol&site=1_49_55_28&SN=COSMO_CHEMIE_Produkty_Produkcja_okien_z_tworzyw_sztucznych_Specjalne_środki_czyszczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 10.08.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Dziekuje, zajrze na podane strony, z tym środkiem do mebli z pcv też dobry pomysł, producenta okien raczej nie znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts