Barbossa 13.08.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 nie zapomianjmy o cłach akcyzach i innych mytach a na koniec przychodzi urzedas i Ci mowi ze działke ktora dostales w spadku po dziadku masz złą i se trza było szukac innej gdzie mozesz POŚ wybudować!! bo oni za 10lat kanalize planuja i ździerac po 5zl za 1m^3 !!! albo stac cie na taka gdzie niestety jakis frajer ustali taki przepis i urzedas Ci mówi: "Rozumiem, że jeśli sami przez swoje lenistwo wcześniej nie spytaliście się co można budować na kupowanej działce, to teraz są wszyscy inni winni." czyli poza wymienionymi 83% haraczu co nam zabieraja (policzone przez centrum A.S) kolejne kłody pod nogi! zapomniałeś o opłacie adiacenckiej , także nie wyjdzie tylko 5 PLN/m3 widzę, że urzędnicy publiczni dali Ci popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.08.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 A to dopiero 3 lata harmonizacji prawa polskiego do prawa Unii. JAk myślałeś jaki jest unijny patent na bezrobocie. WIĘCEJ BIUREK. Pomimo informatyzacji, ba nawet pomimo standardów USB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.08.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 a jaki dokumenty dotyczące POŚ musiałeś dołączyć do projektu żeby uzyskać PNB musiałem wskazać sposób zagospodarowania ścieków, wpisałem więc zbiornik szczelny ze studnią chłonną, i nic więcej bo co za dużo to niezdrowo na mapce do celów projektowych kazali mi tylko zaznaczyć że od granicy działki do studni jest min 2 metry Jestem ciekawa czy by to przeszło u nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.08.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Dzisiaj rano dowiedziałam się że kilkaset metrów dalej dużo ludzi pobudowało niedawno POŚ mimo że mają takie samo MPZP. Czy to znaczy że zrobili to nielegalnie? A co dalej? Jakie mogą być konsekwencje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.08.2007 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts