Adaa_K 10.08.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 POSZUKUJĘ TANIEJ FIRMY BUDOWLANEJ ZE ŚLĄSKA !! PROSZĘO JAKIEŚ NAMIARY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puspul 10.08.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Tania? Czyli za ile?I za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 11.08.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Tania? Czyli za ile? Takie pytanie to pasowałoby do pazernego budowlańca. Pierwszym zasadnym pytaniem powino być: "Do czego ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anchela77 18.08.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Ale jakiego ślaska, dolnego, górnego? Jakie okolice, miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 23.08.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 hejmoge polecic ekipe ktora u mnie robilaco do murowania to robili z murarzem ktorego sama zalatwilam, takze przy fundamentach i scianach mu pomagalipotem jak murarz skonczylto robia mi wszystkowylewaja tarasy, tynkuja, szałuja, teraz bedzie przerwa bo bede miaoa robiony dacha potem tez mysle ich wziacdo wykonczenjakby co oto numer Darek 798674866co do kasyto wiem ze biora za robote konkretna natomiast mysmy im placili na godzine borobil z nimi moja narzeczonyi pilnowal zeby nie bimbaliale chlopaki sa w porzadkupracuja u mnie w okolicy Tychyale pewnie sie da dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts