beatabeata 10.08.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam serdecznie forumowiczów białołęckiej grupy budującej!!! Może kilka słów ode mnie. Kupiliśmy działkę w 2003 roku przy Ostródzkiej/Piasta Kołodzieja (teraz już wiadomo). Działka spłacona - jeden kredyt mniej ufff!!! W tym tygodniu złożyłam wniosek do UG w Białołęce o warunki zabudowy (oczywiście zostałam upokorzona przez urzędniczkę-ale może to dobry znak bym się nie nastawiała na łatwiznę na początku mojej drogi budowlano-krzyżowej). Podobno teraz na WZ czeka się nawet do 7 miesięcy. W sprawach budowlanych jestem zielona i osamotniona (jakoś męża to nie kręci((((!). Może znalazłby się ktoś miły i poleciłby mi architekta w miarę sensownego? Projekt prawie sobie wybrałam z pracowni architektonicznej ale są z Białegostoku i "nie mają czasu na wprowadzenie zmian" ((((-zmian raczej chyba dużych: powiększenie domku z dwóch stron i w środku różnych takich przeróbek. I drugie pytanie dotyczy ogrzewania domu przy użyciu baterii słonecznych? Czy znają Państwo firmy, które się takimi sprawami zajmują? Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.08.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam serdecznie forumowiczów białołęckiej grupy budującej!!! Może kilka słów ode mnie. Kupiliśmy działkę w 2003 roku przy Ostródzkiej/Piasta Kołodzieja (teraz już wiadomo). Działka spłacona - jeden kredyt mniej ufff!!! W tym tygodniu złożyłam wniosek do UG w Białołęce o warunki zabudowy (oczywiście zostałam upokorzona przez urzędniczkę-ale może to dobry znak bym się nie nastawiała na łatwiznę na początku mojej drogi budowlano-krzyżowej). Podobno teraz na WZ czeka się nawet do 7 miesięcy. W sprawach budowlanych jestem zielona i osamotniona (jakoś męża to nie kręci((((!). Może znalazłby się ktoś miły i poleciłby mi architekta w miarę sensownego? Projekt prawie sobie wybrałam z pracowni architektonicznej ale są z Białegostoku i "nie mają czasu na wprowadzenie zmian" ((((-zmian raczej chyba dużych: powiększenie domku z dwóch stron i w środku różnych takich przeróbek. I drugie pytanie dotyczy ogrzewania domu przy użyciu baterii słonecznych? Czy znają Państwo firmy, które się takimi sprawami zajmują? Będę wdzięczna za pomoc. Ja mam solary firmy HEWALEX. Zapraszamy tu: http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 o architekta zapytaj w grupie Tarchomin-Białołęka http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39980&start=5280 beatabeata, premiumpremium - nowa moda na podwójne nicki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.08.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 witamy na forum p.s. ze tez ja taka staroswiecka .....tylko jeden frosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts