kasiola 10.08.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Nie wiedziałam jak to nazwać ,ale chodzi o obłożenie wnęk okiennych od wewnątrz. Widziałam kiedyś takie zdjęcie -wyglądało to bardzo "elegancko" - wnęki były obłożone drewnem w kolorze okien - okno oczywiście bez firan ,tylko z pięknymi roletkami... czy ktoś widział coś takiego ,nie mogę tego znaleźć w internecie a co dopiero kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojaxdotka 10.08.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Chodzi o coś takiego?http://www.fakro.pl/img/COMMON/products/flashing/elementy_drewniane_paleta_R.jpghttp://www.fakro.pl/img/COMMON/products/internal/ARS_s.jpgTe są ze strony Fakro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.08.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 też bardzo mi się to podoba szczególnie na oknach nie połaciowych jeśli macie zdjęcia wklejajcie je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 10.08.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 też bardzo mi się to podoba szczególnie na oknach nie połaciowych jeśli macie zdjęcia wklejajcie je Chodzi o dekoracyjne opaski w glifach okiennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 23.08.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Zapewne, tak to się chyba 'uczenie' nazywa Ale jak toto się robi? Ktoś wie? Intersuje mnie nie tylko przy oknach dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 24.08.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 mnie również , myślałam ,że takei obróbki zrobię w oknach w salonie i w kuchni - najlepiej pod kolor okien -niestety nie znalazłam producenta, a jakoś nie wierzę stolarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zby5 26.08.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 W ostanim muratorze pokazane są wlaśnie takie wykończenia okien połaciowych, piszą że kupuje się je gotowe. Ja osobiścei nigdzie takich wykończeń nie widziałem. Opisany jest też sposób wykończenia płytam iGK, dość czytelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 27.08.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 mysle, ze w punkcie gdzie mozna kupic okna dachowe: np składy budowlane lub sklepy/hurtownie - mozna zamówic odpowiednie wykonczenie do okien, tak jest np w veluxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts