Sebaczaj 10.08.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Chcę wymienić przeciekającą dachówkę cementową (z lat 50) na gonty orła (pod płytę OSB). Wiem, że powinno sie zgłosic wymianę pokrycia dachowego (nie trzeba pozwolenia na budowę). Co radzicie podać w zgłoszeniu, czy trzeba załączyć do niego jakieś pozwolenia, opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzierzba 12.08.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 ze swojego doswiadczenia z remontem dachu to wiem ze moze sie nieskonczyc tylko na wymianie dachhowki jak zdejmiesz stara to moze sie okazac ze jakas krokiew siie nadje do wymiany a to sie kwalifikuje do pozwolenia. Ja bym radzil jesli cos takiego ma miejsce szybka wymiana tylko na zgloszenie idz do architektury w gminie oni dadza ci papiery napiszesz co chcesz zrbic jaki zakres i przyczyne i tyle. A i uwazaj na sasiadow he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebaczaj 13.08.2007 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Dzieki. Tak zrobię> krokowie podobno są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 14.08.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Jak nie zmieniasz geometrii dachu wyłącznie zgłoszenie remontu dachu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 14.02.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Orientuje się ktoś co może grozić za zmianę eternitu na blachę bez zgłoszenia tego w urzędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts