Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś z Was zna już tę dachówkę?

braza

Recommended Posts

No właśnie. Wpadła mi w ręce broszura reklamowa systemu dachowego Decra

http://www.decra.com.pl

Czy ktoś może się na temat tego pokrycia wypowiedzieć? Jak zwykle w broszurach reklamowych wszystko wygląda pięknie, ale jak jest w rzeczywistości? Wzornictwo i kolorystyka nawet mi się podobają, ale jak z jakością? Bardzo lakonicznie wypowiadają się też o cenie całego systemu, nie znalazłam konkretnego cennika co i za ile.

Z góry dziękuję za opinie :p

Temat dachówki mam muż za soba, i dlatego moge stwierdzic, tylko ceramika i najlepiej angobowana, reszte można sobie darować, cokolwiek o innych rozwiazaniach ktos mówi. Blachodachówki, dachówki cementowe czy kompozytowe, niewytrzymują konkurencji. Dobra ceramika ma je wszyskie pod sobą.

... Blachodachówki, dachówki cementowe czy kompozytowe, niewytrzymują konkurencji. Dobra ceramika ma je wszyskie pod sobą.

Nie można wszystkich dachów oceniać jedną miarą! Każdy dach ma inny charakter i nie na każdy można położyć dachówkę! Dla tego też warto czasami zapoznać się z dobrej jakości imitacją dachówki. Pokrycia panelowe z posypką mineralną z całą pewnością do takich należą. Warto również zapoznać się z pokryciami aluminiowymi firmy Prefa. Są to jednak najwyższe półki cenowe i nie jedna dachówka im nie dorównuje. Pozdrawiam.

Temat dachówki mam muż za soba, i dlatego moge stwierdzic, tylko ceramika i najlepiej angobowana, reszte można sobie darować, cokolwiek o innych rozwiazaniach ktos mówi. Blachodachówki, dachówki cementowe czy kompozytowe, niewytrzymują konkurencji. Dobra ceramika ma je wszyskie pod sobą.

Cokolwiek mijasz się z prawdą panie kolego :wink:

• 2 months później...