braza 10.08.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No właśnie. Wpadła mi w ręce broszura reklamowa systemu dachowego Decra http://www.decra.com.pl Czy ktoś może się na temat tego pokrycia wypowiedzieć? Jak zwykle w broszurach reklamowych wszystko wygląda pięknie, ale jak jest w rzeczywistości? Wzornictwo i kolorystyka nawet mi się podobają, ale jak z jakością? Bardzo lakonicznie wypowiadają się też o cenie całego systemu, nie znalazłam konkretnego cennika co i za ile. Z góry dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 10.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Trudno to dachówką nazwać, choć przetłoczenia ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.08.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No właśnie, to co to właściciwe jest? Spotkałaś się może już z ty czymś? Dziękuję za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 10.08.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Blachodachówka z posypką mineralną lub bez, jeżeli z posypką to polecam produkt godny uwagi, jeżeli bez posypki można sobie darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.08.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Rany, to blachodachówla ? A tak porządnie wygląda Dziękuję, Iwonaszczytno, za odpowiedzi. Chyba sobie daruję tę "dachówkę" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski1 10.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Niedośc że blacha to jeszcze cena kosmiczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.08.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Pierwszą myślą był Creaton Domino kolor łupek i ... tak już chyba zostanie Dziękuję za cenne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 10.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Pierwszą myślą był Creaton Domino kolor łupek i ... tak już chyba zostanie Dziękuję za cenne informacje Myślę że będzie w podobnej cenie, jak nie tańszy, dla mnie wybór jest prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOM44 13.08.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Temat dachówki mam muż za soba, i dlatego moge stwierdzic, tylko ceramika i najlepiej angobowana, reszte można sobie darować, cokolwiek o innych rozwiazaniach ktos mówi. Blachodachówki, dachówki cementowe czy kompozytowe, niewytrzymują konkurencji. Dobra ceramika ma je wszyskie pod sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 13.08.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ... Blachodachówki, dachówki cementowe czy kompozytowe, niewytrzymują konkurencji. Dobra ceramika ma je wszyskie pod sobą. Nie można wszystkich dachów oceniać jedną miarą! Każdy dach ma inny charakter i nie na każdy można położyć dachówkę! Dla tego też warto czasami zapoznać się z dobrej jakości imitacją dachówki. Pokrycia panelowe z posypką mineralną z całą pewnością do takich należą. Warto również zapoznać się z pokryciami aluminiowymi firmy Prefa. Są to jednak najwyższe półki cenowe i nie jedna dachówka im nie dorównuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 14.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Temat dachówki mam muż za soba, i dlatego moge stwierdzic, tylko ceramika i najlepiej angobowana, reszte można sobie darować, cokolwiek o innych rozwiazaniach ktos mówi. Blachodachówki, dachówki cementowe czy kompozytowe, niewytrzymują konkurencji. Dobra ceramika ma je wszyskie pod sobą. Cokolwiek mijasz się z prawdą panie kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 15.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Drogo jak diabel. Wycenili nam dach 230 metrow na 60 tys netto. Oglupieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2007 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Drogo jak diabel. Wycenili nam dach 230 metrow na 60 tys netto. Oglupieli. A co kładłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 16.08.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 jeszcze nic, ale mialam zamiar Decre elegance . Niestety ze wzgledu na cene, nie bedzie jej na naszym dachu, mimo ze bardzo nam sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.08.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Zapoznaj się ofertą innych producentów np. Pwertekk firmy ISOLA. Powinno być znacznie taniej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.10.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Rzeczywiście Decra była najdroższa. My zdecydowaliśmy się na ofertę firmy Metrotile typ Roman. Panele wyglądaja pięknie, już nie mogę doczekac się kiedy znajdą się na dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts