annaBabice 10.08.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam,szukam elektryka do podłączenia instalacji do budowy domu oraz geodety do wytyczenia domu. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam,Ania Stare Babice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 14.08.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam, szukam elektryka do podłączenia instalacji do budowy domu oraz geodety do wytyczenia domu. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam, Ania Stare Babice Wejdź na grupę - Grupy Budujące - Grupa Stare Babice - dostaniesz informacje od sąsiadów - z pierwszej ręki - i wiele, wiele innych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.10.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Elepstryk p. Piotr Wit 502 579 037 PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geodeta - 13.05.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witam. Do wytyczenia budynku mogę polecić siebie Jestem geodetą uprawnionym i tyczyłem duże bloki mieszkalne zatem powinienem poradzić sobie z Pani budynkiem ). A tak bardziej poważnie to prowadzę ze wspólnikiem firmę geodezyjną. Jeżeli jest Pani zainteresowana to podaję kontakt telefoniczny: 603 880 251 - Piotr. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts