Gusiek 10.08.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam posiadam POŚ firmy NEVEXPOL o pjemności 2,3m sześciennego i mam problem jaka jest dobowa przepustowość tej oczyszczalni czy ktoś mi może pomóc Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.08.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 powinieneś poszukać, , ale pewnie lepiej zadać pytanie tu, niż znależć na stronie producenta, dystrybutorów, tak lepiej, dłużej trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 10.08.2007 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 powinieneś poszukać, , ale pewnie lepiej zadać pytanie tu, niż znależć na stronie producenta, dystrybutorów, tak lepiej, dłużej trwa Dziękuję za podpowiedź tylko wyobraż sobie że gdyby były te wiadomości za stronie producenta to nawet bym tu nie zajrzała. Widzę że się bardzo nudzisz i lubisz dogryzać ludziom potrzebującym pomocy i to jest przykre I proszę nie sądź innych według siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.08.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 chwatit ? czy dalej zawstydzać? tak? proszę o komentarze te pozytywne i.......negatywne też sprecyzuj czego ps. aaach Kobieta pardon jestem permanentnie pod wrażeniem możliwości googli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 10.08.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 chwatit ? czy dalej zawstydzać? tak? proszę o komentarze te pozytywne i.......negatywne też sprecyzuj czego ps. aaach Kobieta pardon jestem permanentnie pod wrażeniem możliwości googli ach mężczyzna ................ tyle to i jak wiem jako kobieta bez googli chodzi o konkret ile przepustowości ma POŚ 2,3m3 i nie napiszę od...do niepotrzebne skreślić więc jak widzisz nie masz mnie czym zawstydzać a komentarze pozytywne , negatywne domyśl się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts