godul1 16.07.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Jestem od kilku lat posiadaczem filtra do widy z odwr. osmozą marki elektrolux. Niestety jakieś dwa lata temu urwał mi się kontakt z dostawcą wkładów do tegoż filtra. W przedstawicielstwie elektroluxa dowiedziałem się tylko, że ww filtr nie figuruje już w ofercie i nie mają materiałów eksploatacyjnych. Podali mi numer do gościa, który kiedyś chandlował tymi filtrami ale okazało się ze ten numer jest nieaktualny. POszukuję kogoś kto wie jak zdobyć wkłady do Filtra RO 400 elektroluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 17.07.2003 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 odświerzam temat. Może ktoś użytkuje taki filtr. Serwis elektroluxa to kpina:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość dwoj 17.07.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Spróbuj zadzwonić do firmy "Hydra" w Krakowietel.(012) 418 14 22proś Martę albo Rafała (z tego co się orientuję najlepsi fachowcy w tej firmie).Na pewno coś doradzą.PozdrowieniaWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 06.08.2003 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Dzięki za radę Wojtek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts