78Mario 10.08.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam czy ktos mnie może doradzić jakiego producenta wybrać tynki gipsowe knaufa czy cekola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 10.08.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Moi fachowcy używaja cekol i nie narzekaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 10.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam czy ktos mnie może doradzić jakiego producenta wybrać tynki gipsowe knaufa czy cekola W moim domku 3 tygodnie temu skończono tynkowanie Knaufem -wygląda dobrze, ale jak ma się do Cekola to nie mam pojęcia... W każdym razie z tego co słyszę w tej okolicy tynkarze pracują Knaufem. pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts