usmiechniety troll 20.09.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 chcieć to możesz wiele wczoraj też chciałeś ....... Wiem, chialoby sie, ale to tylko marzenia.:DTaka jest roznica miedzy nami, ja jak mowie , ze ma to ma. I szanujacy sie palec, oczywiscie po obgryzieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 więc marz dalej, bo ja nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 20.09.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 więc marz dalej, bo ja nie muszę Nie moge marzyc o tym co juz mam Nie zalamuj sie, moze jak wygrasz w lotto bedzie cie stac. I obiecany palec , ten obgryziony. http://img212.imageshack.us/img212/4708/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeb2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie zalamuj sie, moze jak wygrasz w lotto bedzie cie stac. śmieszny naprawdę jesteś, klown z ciebie niezły stać mnie na wszystko wyobraź sobie (choć wiem, że nie mieści sie to w twojej makówce) i nie muszę ci nawet tego udowadniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 20.09.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie zalamuj sie, moze jak wygrasz w lotto bedzie cie stac. śmieszny naprawdę jesteś, klown z ciebie niezły stać mnie na wszystko wyobraź sobie (choć wiem, że nie mieści sie to w twojej makówce) i nie muszę ci nawet tego udowadniać ...no, pewnie ,ze nie musisz udowadnia. Juz wczesnie dalas pokaz, teraz brakuje tylko twojego lexusa. PS. znam ten tym ludkow, wiec mi sie miesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 wiem, że ciężko ci to przełknąć ale jakoś musisz sobie z tym poradzić, chociaż to boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 20.09.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 wiem, że ciężko ci to przełknąć ale jakoś musisz sobie z tym poradzić, chociaż to boli ...tak to prawda , 3/4 populacji polski jest taka.Na wsi to juz prawie kazdy stojacy pod sklepem z piwem w reku , a ich kobiety to w 100% bez wyjatku. Ciezko sie robi , nawet z przelykaniem tego faktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ooooooo pierwsza wypowiedź w moją stronę w ludzkim głosie ....jak więc widzisz trafiłeś pod zły adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 20.09.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ooooooo pierwsza wypowiedź w moją stronę w ludzkim głosie .... jak więc widzisz trafiłeś pod zły adres nie, jak najbardziej wlasciwy. Lubie obserwowac ten dziwny rodzaj ludzi, zawsze jak jestem w kraju, a na necie z ograniczonej mozliwosci obserwacji - ponabijac sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 biedny jesteś naprawdępotrzebujesz czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 20.09.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 biedny jesteś naprawdę potrzebujesz czasu No to sie rozpisze. Czasu to ja mam nadmiar i place sobie za niego w postaciu "szmalcu". Mam takie hobby, czyli dyskusja z bardzo dziwnymi ludzmi. Kiedys pociagala mnie pewna taka baba, ale po szczegolowym rozeznaniu srodowiskowym dowiedzialem sie , ze przebywa bynajmniej dwa razy do roku w "instytucjach". Byl to bardzo ciekawy przypadek z rozerwaniem wewnetrznym , pomiedzy "nowy" a "starym", ktore ciagle zaprzeczalo jej wirtualnemu swiatu. Jednak po odkryciu wspomnianych faktow pobytu w instytucjach dalem temu spokoj. Teraz obseruje dziwakow w "dziurawych skarpetach", ktorzy mnie pouczaja jacy to oni nie sa i jaki jestem biedny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 21.09.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 O Jezu.... a ja chciałam sobie tylko na torebki popatrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 21.09.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 O Jezu.... a ja chciałam sobie tylko na torebki popatrzeć.... Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.09.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 O Jezu.... a ja chciałam sobie tylko na torebki popatrzeć.... Ja też. i ja też - popatrzeć i powklejać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 21.09.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Wklejać to aż strach, bo może sie okazać, że jestem kobietą "nieszanującą się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.09.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 dziewczyny!! wklejajcie proszę co jest?? troll lubi wchodzić wszędzie bez zaproszenia, więc nie ma się co nim przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.09.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ja bym swoją pokazał...się wstydzę Dalej się wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.09.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 nie wstydź się jea odwagi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.09.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Wklejać to aż strach, bo może sie okazać, że jestem kobietą "nieszanującą się". Zdaje mi się, że to będzie nawet lepiej Obawiam się, wg "tych" kryteriów nie ma tu kobiet "szanujących się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.09.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Taką zamówiłam, tylko zieloną (ale juz jej nie ma w tym sklepie, więc zdjęli zdjęcie) http://www.torebkidodatki.pl/images/T0063C.jpg http://www.torebkidodatki.pl/images/thumb/T0063BB.jpg mam nadzieję, że będzie mi odpowiadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts