Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

to może teraz torebki?? ;)

izat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 277
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie zalamuj sie, moze jak wygrasz w lotto bedzie cie stac.:p

śmieszny naprawdę jesteś, klown z ciebie niezły :D

stać mnie na wszystko wyobraź sobie (choć wiem, że nie mieści sie to w twojej makówce) i nie muszę ci nawet tego udowadniać :)

...no, pewnie ,ze nie musisz udowadnia. :p Juz wczesnie dalas pokaz, teraz brakuje tylko twojego lexusa.:p

PS. znam ten tym ludkow, wiec mi sie miesci.:p

wiem, że ciężko ci to przełknąć ale jakoś musisz sobie z tym poradzić, chociaż to boli

...tak to prawda , 3/4 populacji polski jest taka.Na wsi to juz prawie kazdy stojacy pod sklepem z piwem w reku , a ich kobiety to w 100% bez wyjatku.:p Ciezko sie robi , nawet z przelykaniem tego faktu.:D

biedny jesteś naprawdę

potrzebujesz czasu

No to sie rozpisze.8)

Czasu to ja mam nadmiar i place sobie za niego w postaciu "szmalcu".:D

Mam takie hobby, czyli dyskusja z bardzo dziwnymi ludzmi. :p Kiedys pociagala mnie pewna taka baba, ale po szczegolowym rozeznaniu srodowiskowym dowiedzialem sie , ze przebywa bynajmniej dwa razy do roku w "instytucjach".:p Byl to bardzo ciekawy przypadek z rozerwaniem wewnetrznym , pomiedzy "nowy" a "starym", ktore ciagle zaprzeczalo jej wirtualnemu swiatu.:p Jednak po odkryciu wspomnianych faktow pobytu w instytucjach dalem temu spokoj.:p Teraz obseruje dziwakow w "dziurawych skarpetach", ktorzy mnie pouczaja jacy to oni nie sa i jaki jestem biedny.8)