Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

to może teraz torebki?? ;)

izat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 277
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszystko się zgadza.Tylko po chu.....ci taki aplauz widowni ,która cię nie akceptuje.Znam to skądeś :evil: .Widzisz powiem ,że mam to osobiście w d.u.p.p.i.e jak to ubierając w swoje piórka nie będąc osobą publiczną właśnie nie szanujesz ludzi.Co do to torebki....jak to określasz w stylu sandalow wojtas nie cerata czyni z niej skórę tylko skóra czyni z niej ceratę myśląc oczywiście twoimi kategoriami.Na koniec dodam ,że niczym nie szpanujesz na tym zacnym forum a to dlatego ,że zawsze utożsamiam cię z inną osoba o której myślę.

czy moge poprosic o kod do tego zaszyfrowanego tekstu? :p

proś a pewnie będzie ci dane .....

albo i nie :D

Ty lepiej fklej jakis swoj badziew, chetnie ogladne.:p

poproś to "fkleję" :D

Jestem zawsze rozesmiany i lubie sie smiac, wiec poprosze o ten badziew.8)

no to poproś

Moja strata , moge poprosic drugi raz.:D Kocham sie smiac , wiec prosze drugi raz. 8)

jak na razie poprosiłeś raz!!

ze na dobrej kuchni i alkoholach sie nie znasz oraz ubrac sie nie umiesz, to weim .:p

.....ale, ze masz problem ze zrozumieniem tak prostego zdania:

"Jestem zawsze rozesmiany i lubie sie smiac, wiec poprosze o ten badziew. ":P

widzisz jednak twoje zdania nie są takie proste jak ci się wydaje

"poproszę" to czas niedokonany (sugerujesz że będziesz prosił) a "proszę" oznacza, że właśnie prosisz (nie się tylko kogoś :D )

w matematyce jesteś chyba lepszy, bo $ umiesz liczyć, więc ile razy wyraziłeś prośbę a nie tylko poinformowałeś, że poprosisz?? :D

jak na razie poprosiłeś raz!!

ze na dobrej kuchni i alkoholach sie nie znasz oraz ubrac sie nie umiesz, to weim .:p

.....ale, ze masz problem ze zrozumieniem tak prostego zdania:

"Jestem zawsze rozesmiany i lubie sie smiac, wiec poprosze o ten badziew. ":P

widzisz jednak twoje zdania nie są takie proste jak ci się wydaje

"poproszę" to czas niedokonany (sugerujesz że będziesz prosił) a "proszę" oznacza, że właśnie prosisz (nie się tylko kogoś :D )

w matematyce jesteś chyba lepszy, bo $ umiesz liczyć, więc ile razy wyraziłeś prośbę a nie tylko poinformowałeś, że poprosisz?? :D

Wchodze, czytam i nie dowiaduje sie kompletnie niczego konkretnego.

Paradoksalnie i z tych przytaczanych tu przez ciebie"bzdur" mozna sporo informacji wyciagnac. Forum to internetowa forma rozmowy, nie kazdy wiec musi przemawiać z wielkim hukiem, by pozniejsi recenzenci jego wypowiedzi wychwalali w nieboglosy poziom merytoryczny. Lubie wypowiedzi zartobliwe, zawarte w jednym zdaniu - one ukazują stosunek ludzi do wielu spraw. Pisze odruchowo wiec sa to szczere reakcje.

Gorzej z "medrcami", ktorzy nie majac wiedzy w danym temacie zabieraja się za wskazywanie kto jest tym "niewiedzacy' :P8)