usmiechniety troll 19.09.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 NS, bardzo ładna torba podoba mi się w sezonie jesiennym czerwień jest trendy w połączeniu z szarością np ....a mi, podoba sie cerata , http://images23.fotosik.pl/84/d2d090f273c54b3b.jpg lovely, naprawde lovely. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Wszystko się zgadza.Tylko po chu.....ci taki aplauz widowni ,która cię nie akceptuje.Znam to skądeś .Widzisz powiem ,że mam to osobiście w d.u.p.p.i.e jak to ubierając w swoje piórka nie będąc osobą publiczną właśnie nie szanujesz ludzi.Co do to torebki....jak to określasz w stylu sandalow wojtas nie cerata czyni z niej skórę tylko skóra czyni z niej ceratę myśląc oczywiście twoimi kategoriami.Na koniec dodam ,że niczym nie szpanujesz na tym zacnym forum a to dlatego ,że zawsze utożsamiam cię z inną osoba o której myślę. czy moge poprosic o kod do tego zaszyfrowanego tekstu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 proś a pewnie będzie ci dane ..... albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 proś a pewnie będzie ci dane ..... albo i nie Ty lepiej fklej jakis swoj badziew, chetnie ogladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 proś a pewnie będzie ci dane ..... albo i nie Ty lepiej fklej jakis swoj badziew, chetnie ogladne. poproś to "fkleję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 proś a pewnie będzie ci dane ..... albo i nie Ty lepiej fklej jakis swoj badziew, chetnie ogladne. poproś to "fkleję" Jestem zawsze rozesmiany i lubie sie smiac, wiec poprosze o ten badziew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 proś a pewnie będzie ci dane ..... albo i nie Ty lepiej fklej jakis swoj badziew, chetnie ogladne. poproś to "fkleję" Jestem zawsze rozesmiany i lubie sie smiac, wiec poprosze o ten badziew. no to poproś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 proś a pewnie będzie ci dane ..... albo i nie Ty lepiej fklej jakis swoj badziew, chetnie ogladne. poproś to "fkleję" Jestem zawsze rozesmiany i lubie sie smiac, wiec poprosze o ten badziew. no to poproś Moja strata , moge poprosic drugi raz. Kocham sie smiac , wiec prosze drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 jak na razie poprosiłeś raz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 jak na razie poprosiłeś raz!! ze na dobrej kuchni i alkoholach sie nie znasz oraz ubrac sie nie umiesz, to weim . .....ale, ze masz problem ze zrozumieniem tak prostego zdania: "Jestem zawsze rozesmiany i lubie sie smiac, wiec poprosze o ten badziew. ":P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 jak na razie poprosiłeś raz!! ze na dobrej kuchni i alkoholach sie nie znasz oraz ubrac sie nie umiesz, to weim . .....ale, ze masz problem ze zrozumieniem tak prostego zdania: "Jestem zawsze rozesmiany i lubie sie smiac, wiec poprosze o ten badziew. ":P widzisz jednak twoje zdania nie są takie proste jak ci się wydaje "poproszę" to czas niedokonany (sugerujesz że będziesz prosił) a "proszę" oznacza, że właśnie prosisz (nie się tylko kogoś ) w matematyce jesteś chyba lepszy, bo $ umiesz liczyć, więc ile razy wyraziłeś prośbę a nie tylko poinformowałeś, że poprosisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 jak na razie poprosiłeś raz!! ze na dobrej kuchni i alkoholach sie nie znasz oraz ubrac sie nie umiesz, to weim . .....ale, ze masz problem ze zrozumieniem tak prostego zdania: "Jestem zawsze rozesmiany i lubie sie smiac, wiec poprosze o ten badziew. ":P widzisz jednak twoje zdania nie są takie proste jak ci się wydaje "poproszę" to czas niedokonany (sugerujesz że będziesz prosił) a "proszę" oznacza, że właśnie prosisz (nie się tylko kogoś ) w matematyce jesteś chyba lepszy, bo $ umiesz liczyć, więc ile razy wyraziłeś prośbę a nie tylko poinformowałeś, że poprosisz?? Wchodze, czytam i nie dowiaduje sie kompletnie niczego konkretnego. Paradoksalnie i z tych przytaczanych tu przez ciebie"bzdur" mozna sporo informacji wyciagnac. Forum to internetowa forma rozmowy, nie kazdy wiec musi przemawiać z wielkim hukiem, by pozniejsi recenzenci jego wypowiedzi wychwalali w nieboglosy poziom merytoryczny. Lubie wypowiedzi zartobliwe, zawarte w jednym zdaniu - one ukazują stosunek ludzi do wielu spraw. Pisze odruchowo wiec sa to szczere reakcje. Gorzej z "medrcami", ktorzy nie majac wiedzy w danym temacie zabieraja się za wskazywanie kto jest tym "niewiedzacy' :P8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 to ja dziękuję za takie szczere reakcje ......nie będę cytować po raz drugi ale wypadałoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 to ja dziękuję za takie szczere reakcje ...... nie będę cytować po raz drugi ale wypadałoby Paradoksalnie najwiekszymi durniami okazuja sie ci od gramatyki. I takie posty mnie oslabiaja.:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 to ja dziękuję za takie szczere reakcje ...... nie będę cytować po raz drugi ale wypadałoby Paradoksalnie najwiekszymi durniami okazuja sie ci od gramatyki. I takie posty mnie oslabiaja.:lol: masz pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 to ja dziękuję za takie szczere reakcje ...... nie będę cytować po raz drugi ale wypadałoby Paradoksalnie najwiekszymi durniami okazuja sie ci od gramatyki. I takie posty mnie oslabiaja.:lol: masz pecha raczej zabawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 niestety nie umiesz się bawićchyba, że sam ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.09.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 niestety nie umiesz się bawić chyba, że sam ze sobą Pamiętaj, że to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 niestety nie umiesz się bawić chyba, że sam ze sobą zawsze mozesz powycierac. PS. chocby szmaciana torebka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.09.2007 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 niestety nie umiesz się bawić chyba, że sam ze sobą zawsze mozesz powycierac. PS. chocby szmaciana torebka. te z pewnością się nie sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts