MaWi 11.08.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Już od prawie roku w miarę regularnie czytam to forum,ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.08.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 witaj, witaj lepiej pozno niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 16.08.2007 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Aż mi się pojawił na twarzy,gdy zobaczyłem Twoją odpowiedź.Już myślałem,że moje przywitanie będzie zupełnie bez odzewu(za mało intrygujące?).Żabko-Twoje motto cytowałem już kiedyś swojej żonie, jako jeden z argumentów za decyzją o budowie.Był i jest to argument może nie decydujący,ale dość istotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 az mi sie pojawil na twarzy jak przeczytalam twoja odpowiedz milo mi , mozesz sobie je wkleic do swojego podpisu marzenia sa po to aby je spelniac i tego sie trzymajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 03.09.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 dobra,dobra przestancie juz slodzic witaj MaWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 05.09.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam i Ciebie MiA! Twoje motto również już sprzedałem, mam nadzieję, że się nie gniewasz Zaraz jadę do urzędu gminy wyjaśniać sprawę ze studnią bo coś kombinują z wydaniem warunków zabudowy na nią. Trwa to już kilka miesięcy.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.09.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Aż mi się pojawił na twarzy,gdy zobaczyłem Twoją odpowiedź.Już myślałem,że moje przywitanie będzie zupełnie bez odzewu(za mało intrygujące?).Żabko-Twoje motto cytowałem już kiedyś swojej żonie, jako jeden z argumentów za decyzją o budowie.Był i jest to argument może nie decydujący,ale dość istotny. Witaj Może moje jej zacytujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 06.09.2007 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Może moje jej zacytujesz Witam Cię jea Twoje też cytowałem ,ale przestałem,bo żona mi odpowiadała,że jak facet nie ma co robić to mu tylko głupoty przychodzą do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Cześć MaWi Zacytuj Żonie moje. Jest absolutnie bezpiecznie i z niczym złym nie będzie Jej się na pewno kojarzyć Pozdrawiam i witam w Klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Centrum Dowodzenia Wita MaWi, mojego lepiej nie cytuj, bo się żona rozmyśli i budowa legnie w gruzach ps. Mam nadzieję, że trafiłeś do Grupy Trójmiejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 29.09.2007 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam i Ciebie Joola.Faktycznie tego pytania o Jolkę lepiej swojej żonie nie cytować,bo trochę zbyt niebezpieczne .Na razie nie udzielam się w Grupie Trójmiasto dlatego,że jesteśmy dopiero na etapie (jakże trudnym) wyboru projektu.W tej chwili naszym faworytem jest Rozeta, ale to jeszcze nie postanowione.Od pół roku przeglądamy projekty i w każdym coś jest nie tak.Architekci na początku mówią że bez problemu można zrobić zmiany, ale jak przychodzi do konkretów to już są duże problemy.Urząd Gminy też leci sobie w kulki,bo od kwietnia czekamy na warunki zabudowy na studnię.Stale coś im brakuje-a to nie mają mapki,a to źle wypełnione(mimo że przy ich biurku wypełniam w/g ich wskazówek ).Warunki zabudowy na dom mamy już dawno,a na studnię jakoś nie możemy,mimo że razem były składane wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aswywiadu 20.03.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam forumowiczów z 3cityOd jakiegoś czasu czytam to forum gdyż zamierzam się budować w Miszewku. Na razie to tylko plany i marzenia, ale jak to mówią marzenia są po to aby je realizować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witaj, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_ewa 04.05.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 witam zaczęliśmy budowę domu na kaszubach za przodkowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juscha 05.06.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 witam, postawonilam sie zarejestrowac na forum, poniewaz zaczelismy bieganine po bankach za kredytem na dzialke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 14.06.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Witajcie nowi forumowicze! Odpowiadam dopiero teraz ze względu na chroniczny brak czasu- rozpoczęta budowa i praca pochłaniają mi cały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siivaa 16.06.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam wszystkich miło i serdecznie Mam nadzieję,że w trudnych chwilach pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 21.06.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Witaj ! Jeżeli tylko będziemy mogli to pewnie że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 30.07.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 To i ja dołączę.. my już rozpoczęliśmy ..bliziutko Kartuz pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 01.08.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 To i ja dolacze Wczoraj zlozylismy wniosek kredytowy. Na razie na nasza wymarzona dzialeczke kolo lasow, jeziorka i moich ukochanych koni. Dzialka jest 10km od Tczewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts