Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powitanie z Trójmiasta

MaWi

Recommended Posts

Aż mi się :D pojawił na twarzy,gdy zobaczyłem Twoją odpowiedź.Już myślałem,że moje przywitanie będzie zupełnie bez odzewu(za mało intrygujące?).Żabko-Twoje motto cytowałem już kiedyś swojej żonie, jako jeden z argumentów za decyzją o budowie.Był i jest to argument może nie decydujący,ale dość istotny.

• 2 weeks później...
Aż mi się :D pojawił na twarzy,gdy zobaczyłem Twoją odpowiedź.Już myślałem,że moje przywitanie będzie zupełnie bez odzewu(za mało intrygujące?).Żabko-Twoje motto cytowałem już kiedyś swojej żonie, jako jeden z argumentów za decyzją o budowie.Był i jest to argument może nie decydujący,ale dość istotny.

Witaj :D

Może moje jej zacytujesz :lol: :wink:

• 3 weeks później...
Witam i Ciebie Joola.Faktycznie tego pytania o Jolkę lepiej swojej żonie nie cytować,bo trochę zbyt niebezpieczne :wink: .Na razie nie udzielam się w Grupie Trójmiasto dlatego,że jesteśmy dopiero na etapie (jakże trudnym) wyboru projektu.W tej chwili naszym faworytem jest Rozeta, ale to jeszcze nie postanowione.Od pół roku przeglądamy projekty i w każdym coś jest nie tak.Architekci na początku mówią że bez problemu można zrobić zmiany, ale jak przychodzi do konkretów to już są duże problemy.Urząd Gminy też leci sobie w kulki,bo od kwietnia czekamy na warunki zabudowy na studnię.Stale coś im brakuje-a to nie mają mapki,a to źle wypełnione(mimo że przy ich biurku wypełniam w/g ich wskazówek :evil: ).Warunki zabudowy na dom mamy już dawno,a na studnię jakoś nie możemy,mimo że razem były składane wnioski.

• 5 months później...
  • 3 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...