Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

( Było o Byłej ) teraz opowiesc RETROFOOD'a

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 247
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 7 months później...
  • 7 months później...
E tam...

ja myślę ze jednak....cdn... :wink: :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj śniła mi się ONA.

Kupiła starą chatę w tej wsi, gdzie i moja stoi. Po paru tygodniach postanowiłem ją odwiedzić. Poszedłem. Drzwi wejściowe były uchylone, więc wszedłem. Wewnątrz nikogo nie było, ale wszystko wskazywało, ze ktoś wyszedł przed chwilą - na chwilę - i zaraz wróci. Po chwili weszła ONA. Nie była zaskoczona moim widokiem. Przywitaliśmy się, chwilę popatrzyli w milczeniu i ... bez słowa wylądowaliśmy w łóżku.

Obudziłem się spocony.

wstałem, wypiłem parę łyków wody

położyłem się spać znowu

I znów śniłem o NIEJ.

Tym razem wstępu nie pamiętam, ale dobrze służył nam stół stojący na środku pomieszczenia. ONA krzyczała i strasznie drapała mi plecy.

Obudziłem się. Jakaś sopranistka produkowała się w radiu.

Znów wstałem, tym razem umyłem zęby, przemyłem oczy, zrobiłem kawę, wypiłem i położyłem się znowu. Nie wiem kiedy zasnąłem.

ONA była znowu w tej starej chacie. Prasowała mi koszulę, a ja siedziałem obok z nagim torsem i ze zdjętymi spodniami, które czekały na swoją kolej. ONA była w bieliźnie. Nagle rozległo się pukanie do drzwi. ONA zarzuciła szlafrok i otworzyła drzwi. To był jej wuj z ciotką. Przyjechali w odwiedziny. Ja usiłowałem wskoczyć chociaż w spodnie, alem się zaplątał i tylko podskakiwałem na jednej nodze za stołem, czekając aż się nogawki rozplączą. Długo to trwało, aż się znów obudziłem.